هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
زنگ زده بعد از احوالپرسی و خبرای معمولی گفتم چند هفته است ندیدمت دیگه همه حرفا رو پشت گوشی نگو، بریم بیرون حضوری. گفت باشه ایده خوبیه. گفتم کجا بریم؟
گفت یه جایی میشناسم خییییلی خوبه، اتفاقاً نزدیک خونه خودتونه. گفتم خب. گفت یه چیزبرگر هم داره نگم برات، یعنی خدا، یعنی پیغمبر یعنی صلوات الله علیه!
این «خدا، پیغمبر، صلوات الله علیه» در ادبیات دوست ما همون ورژن اسلامی تثلیث مسیحیته که می گفت پدر پسر روح القدس!
خلاصه که برم ببینم این «چیز برگر ثلاثه» که نزدیک خونمونه ولی نمیشناسمش چطور میشه
من و رفیقم:
برگر:
اسلام و مسیحیت: -
خداحافظی از آلاخونه
خب دیگه نوبتی هم باشه نوبت منه که خدافظی کنم
نمیدونم راستش چی بگم ، انگاری که کلمه ها کم میارن
من از سِلِبریتی آلاخونه به شمار نمیرمبرای همین دوستان زیادی ندارم ، اما از تمامی دوستانی که توی این چند وقت افتخار داشتم باهاشون ، صحبت کردم سپاس گذارم ...
@Rahman-Atafat رحمان جان توی این مدت وقتتو زیاد گرفتم ببخشیدو کلی بهت زحمت دادیم ، امیدوارم یه روز بتونم ببینمت .مرسی که بودی...
@M-Shajarian فرهاد جان شما یه چند روزی میشه که خدافظی کردی ، خواستم بگم که بعد تو آلاخونه مثل سابق نشد
ramses kabir از با معرفت های آلاخونه ، مرسی که کمکم کردی
@erfan-f دکتر هاوس واقعی تویی هیو لوری ، اَداتو در میاره
@Soniaaa از مهربون ترین ها و خوش برخورد ترین ها ی آلاخونه ، کلی زحمت دادم خدمتتون
Michael Vey از اینکه باهاتون آشنا شدم خوشحالم آقای مایکل، انشالله بتونید بهترین نتیجه رو کسب کنید
D Oo امیدوارم امسال کنکورو بترکونید !!!
پرستو بابایی خانم بابایی مشتقانه منتظرم اسمتون رو بعنوان رتبه 1 المپیاد کشوری زیست ببینم
Alzahra مرسی بابت همه چی ! هنوزم دارم اون جمع بندی هورمون ها رو میخونم
جزوه جمع بندی هورمون ها
Mo Xo آقای خدایی ،( چقدر رسمی شد) ماهان جان ممنون که توی این مدت کمکم کردی ، ولی این سوال هنوز توی ذهنم هست که چرا بهت میگن باریک
وقتی دفعه بعدی اومدم بهم بگو
@ببرزخمی ممنونم بخاطر همه چی
زینب نجفی امیدوارم امسال بهترین ها براتون رقم بخورهو همه ی عزیزانی که توی تاپیک های درسی کمکم کردند
:
@Zahra-hamrang ، 0-0ftm ، Farhan Honar @haniehno
و... سایز عزیزان
امیدوارم کسی رو جا ننداخته باشم ( اگه انداختم منو ببخشید)
بای...@Allen-Gamer
سلام . ببخشید من سیستمی که وقتی منشن میشم هشدار میده برام از کار افتاده :)).. همین جور اتفاقی دیدم .. کار بسیار خوبی میکنی از این جا میری .. منم دیگه از فردا نمیام .. و ایشالا بعدن با هم بیشتر آشنا میشیم .. اولین بار با اسم کاربری سعید شناختمت و تو تایپیک هر کی یه گزاره زیاد کل کل کردیم .. ولی بعد اومدی عوضش کردی تا یه مدت فکر میکردم یه کاربر دیگه هستی
اینطور که یادمه یع جا گفتی علاقت دارو هس .. رشته خوبی هس .. اگه House داروساز بود مطئمن باش منم هدفم رو میکردم داروسازیولی عوضش کلی دارو هم میشناخت ... مثلن به وایکادین( ویکودین ) اعتیاد داشت
موفق باشی .. میبینمت :)) -
@Kosar-Mortazavi آره گروه بندی شدیم ابن هفته هم اتیکتامون میاد
فک کنم دوهفته دیگه نوبت گروه ماست
راستش دقیق ب اسم نمیشناسم بچه هارو نمیدونم گروهم خوبه یانه ولی تلاش مبکنم خودم تو بهترین شرایطم حاضربشممهشید حسن زاده 0
خداروشکر
تجربه باحالیه از مولاژ ها هم عکس بگیر مثل مریم بذار روزهای اول دانشگاه
من یادم رفت و فقط یه سلفی با مولاژ دارم
کار خوب میکنی، حتما بچه های خوبی هستن اگر هم نظرات مخالف داشتین نگران نباش همگروهی تو پراتیک زیاد اثر گذار نیست به نظر من. مثل همیشه رو کار خودت تمرکز کنی عالی پیش میره🥰
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگر موازی و عادی هردورو بزنیم چی میشه؟
شما دو تا رو زدید؟
یعنی پاسخ برگ هر دوتارو برای شما زدنش رو مجاز گذاشته بود؟@Farzam-Yousefi
بله یه پاسخبرگ بود کلا ولی بهمون گفتن یا موازی یا عادی
من میخوام بدونم چرا هردورو نمیتونیم بزنیم؟ -
@Farzam-Yousefi
من هردورو زدم
بعد اخر ازمون فهمیدم فقط یکی رو باید میزدم -
@Farzam-Yousefi
من هردورو زدم
بعد اخر ازمون فهمیدم فقط یکی رو باید میزدمGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Farzam-Yousefi
من هردورو زدم
بعد اخر ازمون فهمیدم فقط یکی رو باید میزدمGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Farzam-Yousefi
من میخوام بدونم چرا هردورو نمیتونیم بزنیم؟الان قانعتون میکنم
-
سوالات موازی سوالاتی هستند که برنامه آزمون آنها از برنامه عادی عقبتر است و مخصوص دانش آموزانی است که به برنامه عادی کانون نرسیدهاند.
با بررسی آمار پاسخگویی به سوالات آزمون در درس های مختلف متوجه این موضوع شدم که برخی دانشآموزان به اشتباه به دو گروه سوالهای عادی و موازی پاسخ میدهند! البته این کار قطعا به ضرر دانشآموز خواهد بود، چرا که به دو برابر تعداد سوال مصوب دفترچه پاسخ میدهد در حالیکه زمان اضافهای برای او در نظر گرفته نمیشود.
توجه کنید که اگر به هر دو دسته سوالات عادی و موازی جواب بدهید تراز کل در آن درس، میانگین تراز در این دو دسته است
همچنین میزان سختی و دشواری سوالات در هر دو دسته عادی و موازی تقریبا یکسان است
در این صورت وقت خود را صرف سوالاتی کردید که قطعا در تراز شما تاثیر منفی دارد. حالات زیر را در نظر بگیرید :
1- درصد شما در سوالات عادی بیشتر از موازی باشد: که میانگین این دو قطعا از درصد سوالات عادی پایین تر است که هم درصد پایین تر بدست میارید و هم زمان خود را تلف کردید پس به ضرر شماست
2-درصد شما در سوالات عادی و موازی یکسان باشد که میانگین کل برابر با همان درصد است: پس وقت خود را صرف سوالاتی کردید که در درصد و تراز شما تاثیر نداشت و زمان خود را تلف کردید پس به ضرر شماست
3-درصد شما در سوالات موازی بیشتر از عادی باشد: که میانگین این دو قطعا از درصد سوالات موازی پایین تر است که هم درصد پایین تر بدست میارید و هم زمان خود را تلف کردید پس به ضرر شماست
اگز هم هدف شما اشنایی با سوالات بیشتر است میتوانید در خانه این سوالات را پاسخ دهید و زمان خود را در جلسه آزمون از دست ندهید
نتیجه گیری : لطفا در یک درس یا به سوالات عادی پاسخ دهید و یا سوالات موازی
-
این هفته نمیخوام مفقود بشم. گزارش نزنین
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Farzam-Yousefi
من هردورو زدم
@Farzam-Yousefi
من میخوام بدونم چرا هردورو نمیتونیم بزنیم؟الان قانعتون میکنم
@Farzam-Yousefi
ممنون
حالم گرفته شد -
سوالات موازی سوالاتی هستند که برنامه آزمون آنها از برنامه عادی عقبتر است و مخصوص دانش آموزانی است که به برنامه عادی کانون نرسیدهاند.
با بررسی آمار پاسخگویی به سوالات آزمون در درس های مختلف متوجه این موضوع شدم که برخی دانشآموزان به اشتباه به دو گروه سوالهای عادی و موازی پاسخ میدهند! البته این کار قطعا به ضرر دانشآموز خواهد بود، چرا که به دو برابر تعداد سوال مصوب دفترچه پاسخ میدهد در حالیکه زمان اضافهای برای او در نظر گرفته نمیشود.
توجه کنید که اگر به هر دو دسته سوالات عادی و موازی جواب بدهید تراز کل در آن درس، میانگین تراز در این دو دسته است
همچنین میزان سختی و دشواری سوالات در هر دو دسته عادی و موازی تقریبا یکسان است
در این صورت وقت خود را صرف سوالاتی کردید که قطعا در تراز شما تاثیر منفی دارد. حالات زیر را در نظر بگیرید :
1- درصد شما در سوالات عادی بیشتر از موازی باشد: که میانگین این دو قطعا از درصد سوالات عادی پایین تر است که هم درصد پایین تر بدست میارید و هم زمان خود را تلف کردید پس به ضرر شماست
2-درصد شما در سوالات عادی و موازی یکسان باشد که میانگین کل برابر با همان درصد است: پس وقت خود را صرف سوالاتی کردید که در درصد و تراز شما تاثیر نداشت و زمان خود را تلف کردید پس به ضرر شماست
3-درصد شما در سوالات موازی بیشتر از عادی باشد: که میانگین این دو قطعا از درصد سوالات موازی پایین تر است که هم درصد پایین تر بدست میارید و هم زمان خود را تلف کردید پس به ضرر شماست
اگز هم هدف شما اشنایی با سوالات بیشتر است میتوانید در خانه این سوالات را پاسخ دهید و زمان خود را در جلسه آزمون از دست ندهید
نتیجه گیری : لطفا در یک درس یا به سوالات عادی پاسخ دهید و یا سوالات موازی
@Farzam-Yousefi
پس میشه گفت زدن عادی بهتره نه؟ -
@Farzam-Yousefi
ممنون
حالم گرفته شدGharibe Gomnam
خواهش میکنم -
@Farzam-Yousefi
پس میشه گفت زدن عادی بهتره نه؟Gharibe Gomnam
بستگی داره
اگه به بودجه بندی نرسیدید یا خوب اماده نشدین موازی رو بزنید
ولی اگه رسیدید عادی رو بزنید -