هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0-0ftm
جالبه ها مردم اعتراض چیزو میکنن که خودشون یادشون نیست 😂😂
یاسین هم به رحمت ایزدی پیوست اخراجش داِئم شد ؟81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm
یاسین هم به رحمت ایزدی پیوست اخراجش داِئم شد ؟میدونی اول گفتن باید تصمیم بگیریم گذاشتن همه حرفا بخوابه بعد از سه هفته ادمین ریز گفت دائم :) چه جالب !!!
-
81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm خوبه که ///
از ریاضی بهتره هرچی باشهالکی مثلن که اینجا بچه ریاضی نیست؟!!:face_with_rolling_eyes: :face_without_mouth: :expressionless_face:
zeinab dehghani بچه های ریاضی
هندسه و حسابان کنکور 1400 سلام داره خدمتون
ارادت ویژه داره ها🚶♂️ -
amir ahmadi :baby_medium-light_skin_tone: :baby_medium-light_skin_tone:
ایناM Tg چی زدی اورد؟😂
-
@narjes-hashemi یا حضرت جلبک🙂
amir ahmadi 😂😂🔪
-
Sharllot
بی صدا ها رو صدا کن...بشمار -
81Sobhan نه
ریاضی خیلی خوبه:| ب مدت دو هفته هر صبحمو با ریاضی شروع کردم اصلا همچین حسی نداشت
ولی زیست ...:/ -
81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm
یاسین هم به رحمت ایزدی پیوست اخراجش داِئم شد ؟میدونی اول گفتن باید تصمیم بگیریم گذاشتن همه حرفا بخوابه بعد از سه هفته ادمین ریز گفت دائم :) چه جالب !!!
@mitra-ism-rahmani
خب حرفی ندارم🚶♂️ -
-
81Sobhan نه
ریاضی خیلی خوبه:| ب مدت دو هفته هر صبحمو با ریاضی شروع کردم اصلا همچین حسی نداشت
ولی زیست ...:/0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
81Sobhan نه
ولی زیست ...:/چطو دلت میاد ب زیست دوازده اینو بگی
اونم فصل یکک
:/
درسنامه خیلی سبز بخون ببین چ خفنه -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani 🚶🏻♀️🚶🏻♀️ چرا؟ کار غیر حمایتی کردم؟
😂تاثیر همنشین بد جور رو ت اثر کردهاین همنشین بد چرا نمیاد اصلا انجمن ؟ نکنه فصل کرم ریزی تموم شده؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
شایدم سمدونش خالی شده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani 😂🙌🍭🍭
موفق باشی مهربون:lollipop:
@dr-rashidi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani هم به یاسین و هم به تو تبریک میگم عزیزم ، امیدوارم موفق باشین😍😍😍
خیلی وقت بود نبودی (البته منم نبودم😂)
دلمون تنگ شده بود😊:lollipop: ای جانم طلا!
دیگه انصافن مگه یاسین توی تل نیست ک همتون ازمن سراغشو میگیرین؟!:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تبریکِ هرکی روهم بهش گفتم،گفت قبول نیست.بگوخودشون بیان:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یعنی اینو گفتم ک بگم بهش تبریکت رومیگم..اماتهش اون هم همینو میگه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
منم ممنونم ازت.
دل منم برات خیلی تنگ شده..
به یاد شبای امتحان نهایی:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
بی صدا ها رو صدا کن...بشمار
مسابقه محله😂
-
Amirreza Vafaei Moghadam
اینو میگم😝
الکی؟؟؟😐@narjes-hashemi فرداش فهمیدم کجا هستن رفتم دنبالشون اونجا... از ماشین پیاده شدم ک دنبالشون بگردم... دیدم این گوشه خیابون افتاده... بدنش باد کرده بود... به مامانش (برفی) اجازه ندادم از ماشین پیاده یشه.. گفتم خدایا چیکار کنم این گربه بچشو ببینه ک دق میکنه... همینجوری ک گریه میکردم برداشتمش انداختمش توی رودخونه... بعدش در ماشین رو باز کردم برفی سریع اومد توی رودخونه رو بو میکشید و دنبال بچش بود... نذاشتم بچشو ببینه...
.
.
.
و...
.
بدترین روز عمرم بود اون روز هنوز تنم زخم هستش.. . دو بار غش کردم.. سگ ها هم گرفتنم لباسامو پاره کردن و دستمو زخمی کردن... و خیلی ماجرا ها ک اون روز گذشت... اگ صاحب سگ ها نمیرسید منم میکشتن... -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
81Sobhan نه
ولی زیست ...:/چطو دلت میاد ب زیست دوازده اینو بگی
اونم فصل یکک
:/
درسنامه خیلی سبز بخون ببین چ خفنه -
ایسکو باز از ناحیه کمر مصدوم شد...
😂😂😂
شورشوووووو در اورده😂 -
M Tg چی زدی اورد؟😂
amir ahmadi همون بالایی ک گفتی
-
ارادت ویژه داره ها🚶♂️81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ارادت ویژه داره ها🚶♂️:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
هردفعه به حالم موقع دیدن حسابانای کنکور امسال فک میکنم حالم بدمیشه:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اماخب درکل سلام منم بهشون برسون و بگو ارادت دارم:face_with_tears_of_joy: :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: