هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هیچی سختتر از تایپ کردن آئورت و پروتئین و نوکلئوتید نیست
اون ئ رو مخه تایپ کردنش
️
-
هعی.. هنوزم دلم گرفته
-
حتی نمت ب خودش بگم چ خوابی دیدم.. مگه اینکه بگم یکی دیگ رو دیدم؟... همچی غیر مستقیم طوری
-
Seyed sadegh Razavi بله پارسال حذف بود
کاش امسالم حذف شه..
ممنون@ma-a انشاالله حذفن
خواهش میکنم -
@Soniaaa نه
چون علاقه نداشتم
هم واسه خودم بد میشد هم واسه بچه هازهرا بنده خدا 2 عذرمیخوام،الان چه رشته ای میخونید؟؟
-
یکی بیاد خوابای منو تعبیر کنه..
Michael Vey یوزارسیف پشت خطه خوابتو بگو بهش بگم تعبیر کنه
-
@hanu
بگو بیاد منو نجات بده
-
@hanu دستت درد نکنه بهش بگو ی سر این دوتارو تعبیر کنه
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چن شب پیش خواب ی پسره رو دیدم سیاه پوست بود.. (برا اطراف جنوب و اینا نبوداا معلوم بود خارجیه ولی فارسی حرف میزد)
بعد این پسره خیلی جالب بود.. ی سایه چشم همچی شاینی زده بود با ی رژ شاینی با ی لباس خیلی خفن و اونم شاینی.. کلا همه چیش شاینی بود
بعد انقققددد خفن و خوشگل شده بوددد.. بهشم گفتم ک بابااا خییلی خفن شدی خندید گفت مرسییی:*>
خیلی ادم باحالی بود هعیMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دیشبم خواب یکیو دیدم ک خیلی دلم براش تنگه.. تو خوابم تا دیدمش بغلش کردم و نوازشش کردم.. تعجب کرده بود ک چمه ولی من هی بهش میگفتم خفه شو دلم برات تنگ شده
Michael Vey بغل کردنت انقد واقعی بود ک فهمیدم یجای کار میلنگه.. بیدار ک شدم دیدم moon (خرسم) رو محکم بغل کردم:>
-
@hanu
-
@hanu دستت درد نکنه بهش بگو ی سر این دوتارو تعبیر کنه
چن شب پیش خواب ی پسره رو دیدم سیاه پوست بود.. (برا اطراف جنوب و اینا نبوداا معلوم بود خارجیه ولی فارسی حرف میزد)
بعد این پسره خیلی جالب بود.. ی سایه چشم همچی شاینی زده بود با ی رژ شاینی با ی لباس خیلی خفن و اونم شاینی.. کلا همه چیش شاینی بود
بعد انقققددد خفن و خوشگل شده بوددد.. بهشم گفتم ک بابااا خییلی خفن شدی خندید گفت مرسییی:*>
خیلی ادم باحالی بود هعیMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دیشبم خواب یکیو دیدم ک خیلی دلم براش تنگه.. تو خوابم تا دیدمش بغلش کردم و نوازشش کردم.. تعجب کرده بود ک چمه ولی من هی بهش میگفتم خفه شو دلم برات تنگ شده
Michael Vey بغل کردنت انقد واقعی بود ک فهمیدم یجای کار میلنگه.. بیدار ک شدم دیدم moon (خرسم) رو محکم بغل کردم:>
دیشبم خواب یکیو دیدم ک خیلی دلم براش تنگه.. تو خوابم تا دیدمش بغلش کردم و نوازشش کردم.. تعجب کرده بود ک چمه ولی من هی بهش میگفتم %(#ff0000)[خفه شو دلم برات تنگ شده]
وقتی یه دختر میخواد ابراز علاقه کنه
-
دیشبم خواب یکیو دیدم ک خیلی دلم براش تنگه.. تو خوابم تا دیدمش بغلش کردم و نوازشش کردم.. تعجب کرده بود ک چمه ولی من هی بهش میگفتم %(#ff0000)[خفه شو دلم برات تنگ شده]
وقتی یه دختر میخواد ابراز علاقه کنه
@hanu
-
زهرا بنده خدا 2 عذرمیخوام،الان چه رشته ای میخونید؟؟
Seyed sadegh Razavi خواهش میکنم
علوم آزمایشگاهی -
میخواستم برم نمازخونه خلوت کنم
اومدن دنبالممگه قرار نبود۲بیاین؟
-
Seyed sadegh Razavi خواهش میکنم
علوم آزمایشگاهیزهرا بنده خدا 2 آها
موفق باشید انشاالله
-
معلمان، دانش آموزان و والدین طراح سوالات امتحان نهایی می شوند!/ راه اندازی بانک جامع سوال برای طراحان سوالات امتحانات نهایی
محسن زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش :
فرایند برگزاری امتحانات نهایی ما سه بخش است؛ نخست طراحی و ارسال سوالات، دوم برگزاری امتحانات در حوزههای اجرا و سوم تصحیح اوراق در حوزههای تصحیح.
در بخش نخست که طراحی سوالات است باید گفت که طراحان ما کاملا ناشناخته هستند و در طول سالیان گذشته نیز همینگونه بوده است. طراحان در فضای قرنطینه کامل ۴۸ تا ۷۲ ساعتی تا بعد از برگزاری آزمون، قرار دارند. ضمن اینکه یک بانک جامع سوال با عنوان بانک ابزارهای ارزشیابی راهاندازی شده و در دسترس طراحان قرار گرفته است.
این سامانه در اختیار همه دبیران کشور قرار گرفته و بنای ما این است که توسعه یابد و در اختیار دانشآموزان و اولیای آنها هم قرار بگیرد تا آنها هم در طراحی سوالات سهیم شوند. به این ترتیب هرکسی میتواند بر اساس بارمبندی و اهداف دروس که توسط سازمان پژوهش مشخص شده سوالاتی را برای آن بانک آماده کنند، با این اقدام بانک سوالات غنی سازی میشود.
سوالات ارسالی در دو مرحله توسط گروههای آموزشی و دبیرخانه کشوری دروس بر اساس استانداردها ارزیابی میشود و در نهایت در اختیار طراحان نهایی سوال قرار میگیرد. چنین ابزاری کمک میکند تا طراح، دانشآموزان سراسر کشور را مدنظر قرار دهد و سطح سوالات را متناسب طراحی کند. ما این کار را در خرداد و شهریور امسال انجام دادیم.
عجبا