هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa نه
چون علاقه نداشتم
هم واسه خودم بد میشد هم واسه بچه ها -
@Soniaaa رفتم رفرنسارو نگا کنم دیر شد
چیزی در این مورد ننوشته ولی به نظرم چون پلاکت قطعه ای از سیتوپلاسم مگاکاریوسته واسه همین پروتین و لیپید رو داره
ولی چون دنایی نداره به طبع رو نویسی و ترجمه هم نخواهد داشت که همین نبود رونویسی میتونه دلیلی بر ساخته نشدن لیپید و پروتین باشه.@hanu
ایول مرسی مرسی مرسی️
-
@hanu
نه من خواب دیدم غاز افتاده دنبالم میخواد منو بگیره منم میترسیدم
تعبیر زدم
نوشته بود در برهه ای کوتاه موفق نخواهید شد با تلاش بیشتر موفقیت نزدیک میشه همچین چیزی -
@hanu فک کنم اینجا هم می گفتی اینجوری خواب میبینی؛ نه؟
زهرا بنده خدا 2 نمیدونم اینجا رو یادم نیس ولی یجا دیگه میگفتم رتبه م از تعداد شرکت کننده ها بیشتر میاد
-
زهرا بنده خدا 2 نمیدونم اینجا رو یادم نیس ولی یجا دیگه میگفتم رتبه م از تعداد شرکت کننده ها بیشتر میاد
@hanu
-
یکی بیاد خوابای منو تعبیر کنه..
-
هیچی سختتر از تایپ کردن آئورت و پروتئین و نوکلئوتید نیست
اون ئ رو مخه تایپ کردنش
️
-
هعی.. هنوزم دلم گرفته
-
حتی نمت ب خودش بگم چ خوابی دیدم.. مگه اینکه بگم یکی دیگ رو دیدم؟... همچی غیر مستقیم طوری
-
Seyed sadegh Razavi بله پارسال حذف بود
کاش امسالم حذف شه..
ممنون@ma-a انشاالله حذفن
خواهش میکنم -
@Soniaaa نه
چون علاقه نداشتم
هم واسه خودم بد میشد هم واسه بچه هازهرا بنده خدا 2 عذرمیخوام،الان چه رشته ای میخونید؟؟
-
یکی بیاد خوابای منو تعبیر کنه..
Michael Vey یوزارسیف پشت خطه خوابتو بگو بهش بگم تعبیر کنه
-
@hanu
بگو بیاد منو نجات بده
-
@hanu دستت درد نکنه بهش بگو ی سر این دوتارو تعبیر کنه
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چن شب پیش خواب ی پسره رو دیدم سیاه پوست بود.. (برا اطراف جنوب و اینا نبوداا معلوم بود خارجیه ولی فارسی حرف میزد)
بعد این پسره خیلی جالب بود.. ی سایه چشم همچی شاینی زده بود با ی رژ شاینی با ی لباس خیلی خفن و اونم شاینی.. کلا همه چیش شاینی بود
بعد انقققددد خفن و خوشگل شده بوددد.. بهشم گفتم ک بابااا خییلی خفن شدی خندید گفت مرسییی:*>
خیلی ادم باحالی بود هعیMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دیشبم خواب یکیو دیدم ک خیلی دلم براش تنگه.. تو خوابم تا دیدمش بغلش کردم و نوازشش کردم.. تعجب کرده بود ک چمه ولی من هی بهش میگفتم خفه شو دلم برات تنگ شده
Michael Vey بغل کردنت انقد واقعی بود ک فهمیدم یجای کار میلنگه.. بیدار ک شدم دیدم moon (خرسم) رو محکم بغل کردم:>
-
@hanu
-
@hanu دستت درد نکنه بهش بگو ی سر این دوتارو تعبیر کنه
چن شب پیش خواب ی پسره رو دیدم سیاه پوست بود.. (برا اطراف جنوب و اینا نبوداا معلوم بود خارجیه ولی فارسی حرف میزد)
بعد این پسره خیلی جالب بود.. ی سایه چشم همچی شاینی زده بود با ی رژ شاینی با ی لباس خیلی خفن و اونم شاینی.. کلا همه چیش شاینی بود
بعد انقققددد خفن و خوشگل شده بوددد.. بهشم گفتم ک بابااا خییلی خفن شدی خندید گفت مرسییی:*>
خیلی ادم باحالی بود هعیMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دیشبم خواب یکیو دیدم ک خیلی دلم براش تنگه.. تو خوابم تا دیدمش بغلش کردم و نوازشش کردم.. تعجب کرده بود ک چمه ولی من هی بهش میگفتم خفه شو دلم برات تنگ شده
Michael Vey بغل کردنت انقد واقعی بود ک فهمیدم یجای کار میلنگه.. بیدار ک شدم دیدم moon (خرسم) رو محکم بغل کردم:>
دیشبم خواب یکیو دیدم ک خیلی دلم براش تنگه.. تو خوابم تا دیدمش بغلش کردم و نوازشش کردم.. تعجب کرده بود ک چمه ولی من هی بهش میگفتم %(#ff0000)[خفه شو دلم برات تنگ شده]
وقتی یه دختر میخواد ابراز علاقه کنه
-
دیشبم خواب یکیو دیدم ک خیلی دلم براش تنگه.. تو خوابم تا دیدمش بغلش کردم و نوازشش کردم.. تعجب کرده بود ک چمه ولی من هی بهش میگفتم %(#ff0000)[خفه شو دلم برات تنگ شده]
وقتی یه دختر میخواد ابراز علاقه کنه
@hanu