هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam
Where are you -
@AMIR-MJ جهش:
از معین به ایمجین دراگونز -
@Homayoun-Shajarian
خب دیگه میتونم راحت بخوابم -
@AMIR-MJ جهش:
از معین به ایمجین دراگونزMichael Vey
این دیگه خیلی جهشه
جهش های بزرگ در کروموزوم ها طوری که کلا یه کروموزوم جدید ساخته بشه یا از بین بره -
@AMIR-MJ
ولی خودمونیم معین از هر لحاظی نظیر نداره
تو خواننده های مقیم خارج ایران، اونو بهتر میدونم -
@AMIR-MJ
ولی خودمونیم معین از هر لحاظی نظیر نداره
تو خواننده های مقیم خارج ایران، اونو بهتر میدونم@Homayoun-Shajarian یکی هس فرامرز (اونی ک اهنگ اگ یروزی نوم تو تو گوش من صدا کنه رو خوند).. اونم خوبه
گوگوشم بعضی اهنگاش قشنگه.. مثلا اهنگ چیزش قشنگه.. اممم چی بووودد.. اهاا.. ای غریب اشناااا دوستت دارم بیااا:*> عاااشق این اهنگشم -
@Homayoun-Shajarian یکی هس فرامرز (اونی ک اهنگ اگ یروزی نوم تو تو گوش من صدا کنه رو خوند).. اونم خوبه
گوگوشم بعضی اهنگاش قشنگه.. مثلا اهنگ چیزش قشنگه.. اممم چی بووودد.. اهاا.. ای غریب اشناااا دوستت دارم بیااا:*> عاااشق این اهنگشمMichael Vey
نوم چیه ؟ -
@Homayoun-Shajarian یکی هس فرامرز (اونی ک اهنگ اگ یروزی نوم تو تو گوش من صدا کنه رو خوند).. اونم خوبه
گوگوشم بعضی اهنگاش قشنگه.. مثلا اهنگ چیزش قشنگه.. اممم چی بووودد.. اهاا.. ای غریب اشناااا دوستت دارم بیااا:*> عاااشق این اهنگشمMichael Vey
فرامرز اصلانی و داریوش
این آهنگشون عالیه -
Michael Vey
نوم چیه ؟ -
@AMIR-MJ
عجبب
ممنون واقا
️
-
@Homayoun-Shajarian
شاید کامل ترین بیتی که دیدم به قدر منظومه ای از اشعار حرف برای گفتن داره ...
با اون تصویر سازی زیبا از شمع و پروانه..
و به نظر این طنین آواز استاد شجریان و نوازندگی پرویز مشکاتیان واقعا در خور این شعر از حافظ عزیزه ..
فکر میکنم وقتی حافظ این شعر رو گفته دقیقا همچنین آهنگ و وزنی رو مدنظر داشته .
در کل خیلی کامله ، کامل ! کوتاه وآرام اما طوفانی از حرف و حدیث در پشت خود دارد .. -
اگه فراموشم کنی ترک آغوشم کنی
پرندهی دریا میشم تو چنگ موج رها میشم
به دل میگم خاموش بمونه میرم که هرکسی بدونه
میرم به سوی اون دیاری که توش منو تنها نذاری
اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه
دوباره باز غمت بیاد که منو مبتلا کنه
به دل میگم کاریش نباشه بذاره درد تو دوا شه
بره توی تموم جونم که باز برات آواز بخونم -
گوگوشم بعضی اهنگاش قشنگه.. مثلا اهنگ چیزش قشنگه.. اممم چی بووودد.. اهاا.. ای غریب اشناااا دوستت دارم بیااا:*> عاااشق این اهنگشم