هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
با اینکه طرفدار روناهستم ولی خیلی دلم میخواد امسال مسی جام رو بگیره و رونالدو هم حالا حالا ها از تیم ملی پرتغال خداحافظی نکنه.
امیدوارم که اون فرناندو سانتوس مفت خور از تیم ملی پرتغال کنار بره و یه سرمربی بهتر بیاد که بتونه از تموم این ستاره ها به خوبی استفاده کنه و جام جهانی بعدی مال رونالدو باشه -
با اینکه طرفدار روناهستم ولی خیلی دلم میخواد امسال مسی جام رو بگیره و رونالدو هم حالا حالا ها از تیم ملی پرتغال خداحافظی نکنه.
امیدوارم که اون فرناندو سانتوس مفت خور از تیم ملی پرتغال کنار بره و یه سرمربی بهتر بیاد که بتونه از تموم این ستاره ها به خوبی استفاده کنه و جام جهانی بعدی مال رونالدو باشه@AMIR-MJ پرتغال مستحق این بود که فینال برسه
-
فقط دقیقاً گفتنِ اون کچله
-
@AMIR-MJ پرتغال مستحق این بود که فینال برسه
-Dr_Ugger- در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وقتی یکی مثل تن هاخ و فرناندو سانتوس فکر میکنند با نیمکت نشین کردن رونالدو دارن در حق تیم لطف میکنند وضع همینه.
خوشحالم که حداقل از منچستر جدا شد. -
فقط دقیقاً گفتنِ اون کچله
-Dr_Ugger- اسکالونی رو داره میگه؟
-
-Dr_Ugger- اسکالونی رو داره میگه؟
@AMIR-MJ نه اوتامندی
-
-
-Dr_Ugger- در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وقتی یکی مثل تن هاخ و فرناندو سانتوس فکر میکنند با نیمکت نشین کردن رونالدو دارن در حق تیم لطف میکنند وضع همینه.
خوشحالم که حداقل از منچستر جدا شد.@AMIR-MJ سانتوس بیشتر از اینکه به فکر تیمش باشه به فکر خودش بود اینکه اره من میتونم یه تیم بدون رونالدو رو به صدر ببرم. به دنبال اسم در کردن خودش بود
-
@AMIR-MJ سانتوس بیشتر از اینکه به فکر تیمش باشه به فکر خودش بود اینکه اره من میتونم یه تیم بدون رونالدو رو به صدر ببرم. به دنبال اسم در کردن خودش بود
-Dr_Ugger-
متنفرم از اینجور مربی ها
اگه قراره تو تیم جوانگرایی باشه مثل رئال حداقل
اونموقع که بازی گره میخورد جلو چلسی و پاریس و سیتی کاماوینگا رو میفرستاد تو بازی
نه اینکه از همون اول باتجربه ترین بازیکن تیم رو بذاری رو نیمکت بعد فقط بازیش بدی که فشار ها رو از رو خودت کم کنی
اصلا نمیخواست رونالدو رو بازی بده اونم واسه این بازی داد که اگه حذف شد نگن چون رونالدو بازی نکرد حذف شد
اینجور مربی ها با این کار اسم و رسم بازیکن رو هم خراب میکنن -
-
-
دخترا وقتی با هم دعواشون میشه به هم میگن:
عزیزم، گلم، خانومی و از اینا