هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
I_Fatemeh_l
علت بیداری کنکور یا دانشگاه؟
خوب هستین@Emmet200 گزینه 3
-
@Ali-Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al
ریدبرگ کردیم رفته داداشریدبرگ کدومه همون ک داخل فیزیک 3 بود معادله ی شرو وری داشت ؟
-
@_POUYA_
بیایید مرموز نباشیم
چشماتون چه رنگیه؟قهوی بهار و اون یکی نزدیک پاییز
-
@Emmet200 گزینه 3
I_Fatemeh_l
درس برای دانشگاه؟ -
Sachli خب میگم مرد مومن بگیر فارسی بنداز شنبه میگه نه طولانی میشه....
امروز یک این عصاب خورد کرد زنگ سومم دینی داشتیم یچی دیگ هم بدتر کرد -
@_POUYA_
بیایید مرموز نباشیم
چشماتون چه رنگیه؟قهوی بهار و اون یکی نزدیک پاییز
-
Sachli هعی....
مدرسه امروز یکجوری بودش انکار تو گورستان بودی همچین حالتی.... -
I_Fatemeh_l
درس برای دانشگاه؟@Emmet200 نه
گزینه(جغد بودن)
یازدهمم هنوززز -
Sachli هعی....
مدرسه امروز یکجوری بودش انکار تو گورستان بودی همچین حالتی.... -
@AMIR-RAMOS-BARDIA عالیه اصلا اوف
زنگ چهار زیست داشتیم...بعد رفیقم گفتش ک اجازه هست بریم بیرون بعد معلم گفت ک تو بری دیگ نمیای...بعد گفتم خب من میرم باهاش ک بیارمش بعد برگشت گفت تو کبری اصلا نمیایگفتم خیالت تخت میام نگران نباش
رفتیم بستکبال بازی کردم زنگ تموم شد برگشتم
@0yasin-sh0 پارسال سر زنگ دینی اون اواخر کتاب بودیم بعد معلم داشت درمورد زندگی زناشویی حرف میزد و چه آدابی داره و تا وقتی آمادگی ندارید نرید یکی دیگه رو بدبخت کنید و...
یه بچه ها یه عدد دورقمی گفت
معلم واسه ۳ ثانیه سرشو انداخت پایین بعد یه خنده ای کرد و بهش نگاه کرد گفت بر اساس اون چیزی که داری یه چیز دیگه بخواه لقمه بزرگتر از دهنت برندار
اون پسره دیگه تا آخر سال سر کلاس دینی میخوابید
.
پ.ن:معلم دینی پارسال و امسالمون یه آقای پیرمرادیان که واسه امتحانات نوبت هم جزوه سوال میفرستاد فقط از همونا امتحان میگرفت -
Sachli ن اتفاقا یودن ولی جون نداشت میدونی چی میگم حس میکردی مدرسه یجورایی نمیچسبه بهت
-
@Emmet200 نه
گزینه(جغد بودن)
یازدهمم هنوزززI_Fatemeh_l
معلومه به دندون علاقه دارین -
I_Fatemeh_l
معلومه به دندون علاقه دارین@Emmet200 اره
-
@0yasin-sh0 پارسال سر زنگ دینی اون اواخر کتاب بودیم بعد معلم داشت درمورد زندگی زناشویی حرف میزد و چه آدابی داره و تا وقتی آمادگی ندارید نرید یکی دیگه رو بدبخت کنید و...
یه بچه ها یه عدد دورقمی گفت
معلم واسه ۳ ثانیه سرشو انداخت پایین بعد یه خنده ای کرد و بهش نگاه کرد گفت بر اساس اون چیزی که داری یه چیز دیگه بخواه لقمه بزرگتر از دهنت برندار
اون پسره دیگه تا آخر سال سر کلاس دینی میخوابید
.
پ.ن:معلم دینی پارسال و امسالمون یه آقای پیرمرادیان که واسه امتحانات نوبت هم جزوه سوال میفرستاد فقط از همونا امتحان میگرفت@AMIR-RAMOS-BARDIA اوه اوه چس گفته بدبختو ناکوت کرده
-
Sachli ن اتفاقا یودن ولی جون نداشت میدونی چی میگم حس میکردی مدرسه یجورایی نمیچسبه بهت
-
@0yasin-sh0 آها آره قشنگ حسش میکنم چی میگی
حداقل خوبه این هفته رو نیاز نیست تحمل کنم مدرسروSachli خوشبحالت