هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حس میکنم فقط من بیدارم این وقت شب
-
خب انگار تنها نیستم
-
نه منم بیدارم
-
نه منم بیدارم
مهشید حسن زاده 0
میگم ی لحظه رنگ انجمن خوب شد -
مهشید حسن زاده 0
میگم ی لحظه رنگ انجمن خوب شد@Soniaaa
🥰
-
خویشتن دار باش
-
سلام رفقا واقعا سعی میکنم حرف خاصی نزنم اما واقعا این شبهه ذهنی من رو لطفا برطرف کنید : امروز بعد مدرسه یه اتفاق عجیبی رو دیدم قاری قرآن ، داخل یه خانواده مذهبی خانواده معتقد و کلا خانواده مذهبی داشت و بسیجی هم هستن و میدونم فعالیت دارن اون دانش آموز حتی وقتی خانواده رفته بودن جلسه مدرسه یک بار کلا خیلی از این پسره تعریف و تمجید به عمل آوردند ( داخل جلسه قرآن و... خونده بود )و من با صحنه سیگار کشیدن همین پسر خوب امروز شوکه شدم ؛ واقعا معذرت میخوام اما یا دین داریم یا نه اگه داریم حفظ ظاهر واجب نیست ؟ من چندین بار از بچه ها شنیدم میگن این تو دین به چشم و ظاهر اوله اما متاسفانه هفت خط عالمه من هیچ ادعایی در مورد خوب بودن خودم ندارم اما این موضوع منو آزار میده ! آقا رک میگم من بدترین خلاف هارو با این مقدار سنم از این افراد دیدم واقعا قصد توهین ندارم و منظوری هم ندارم اما من به شخصه میگم کسی مارو وادار نکرده دین داشته باشیم همین چیزا هست دین رو ضعیف میکنه ، دین به امر به معروف و نهی از منکر نیست به رفتار آدم های مذهبی نمایی هست که همه ازشون تعریف میکنن و رفتارشون حرفایی دیگه میزنه ، واقعا برام شبهه و سواله... :)) در عوض آدم های دیدم که خیلی معتقد نبودن اما اهل هیچی نبودن :)) اگر ناراحتتون کردم شرمنده اما واقعا میخواستم به یکی بگم تحملش برای خودم سنگین بود شبتون خوش ، @دانش-آموزان-آلاء
-
بچه ها
زیر ابیا
رو ابیا
همه
اگه یه روز مجبور شین از اعتدال خارج شین؛(دقت کنین به حرفم)
اونوقت پای دلتون میمونین یا پای عقلتون؟ -
بچه ها
زیر ابیا
رو ابیا
همه
اونوقت پای دلتون میمونین یا پای عقلتون؟مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پای دلتون میتونین یا پای عقلتون؟
-
بچه ها
زیر ابیا
رو ابیا
همه
اونوقت پای دلتون میمونین یا پای عقلتون؟مهشید حسن زاده 0
عقلمون
چون دل وقتی از اعتدال خارج میشه چیز خوبی نمیشه
بازم بستگی ب موقعیتش داره -
بچه ها
زیر ابیا
رو ابیا
همه
اونوقت پای دلتون میمونین یا پای عقلتون؟مهشید حسن زاده 0 باید عقل بریم ولی دل قدرتش میچرمه و دلو میریم حداقل برا من
-
صحیح!مرسی ازتون
-
مهشید حسن زاده 0 باید عقل بریم ولی دل قدرتش میچرمه و دلو میریم حداقل برا من
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0 باید عقل بریم ولی دل قدرتش میچرمه و دلو میریم حداقل برا من
و آدم دیدم راه عقل و دل ،عقل و رفته و کشش نداشت و مریض شد ....
-
سلام رفقا واقعا سعی میکنم حرف خاصی نزنم اما واقعا این شبهه ذهنی من رو لطفا برطرف کنید : امروز بعد مدرسه یه اتفاق عجیبی رو دیدم قاری قرآن ، داخل یه خانواده مذهبی خانواده معتقد و کلا خانواده مذهبی داشت و بسیجی هم هستن و میدونم فعالیت دارن اون دانش آموز حتی وقتی خانواده رفته بودن جلسه مدرسه یک بار کلا خیلی از این پسره تعریف و تمجید به عمل آوردند ( داخل جلسه قرآن و... خونده بود )و من با صحنه سیگار کشیدن همین پسر خوب امروز شوکه شدم ؛ واقعا معذرت میخوام اما یا دین داریم یا نه اگه داریم حفظ ظاهر واجب نیست ؟ من چندین بار از بچه ها شنیدم میگن این تو دین به چشم و ظاهر اوله اما متاسفانه هفت خط عالمه من هیچ ادعایی در مورد خوب بودن خودم ندارم اما این موضوع منو آزار میده ! آقا رک میگم من بدترین خلاف هارو با این مقدار سنم از این افراد دیدم واقعا قصد توهین ندارم و منظوری هم ندارم اما من به شخصه میگم کسی مارو وادار نکرده دین داشته باشیم همین چیزا هست دین رو ضعیف میکنه ، دین به امر به معروف و نهی از منکر نیست به رفتار آدم های مذهبی نمایی هست که همه ازشون تعریف میکنن و رفتارشون حرفایی دیگه میزنه ، واقعا برام شبهه و سواله... :)) در عوض آدم های دیدم که خیلی معتقد نبودن اما اهل هیچی نبودن :)) اگر ناراحتتون کردم شرمنده اما واقعا میخواستم به یکی بگم تحملش برای خودم سنگین بود شبتون خوش ، @دانش-آموزان-آلاء
@محمد-مهدی-کاووسی
یچی گفتی افلاین شدی در کل میخواستم بگم مسائلو قاطی نکن
از من بدتر کسی نیس از سیگار متنفر باشه کسی تو خیابون بکشه تا شعاع دو متریش دماغمو میگیرم انقددددددد بدم میاد
ولی دلیل نمیشه به کسی که سیگار میکشه بگی بد
هر چند سیگار کشیدن تو برهه سنی شما راههای خوبیو باز نمیکنه
ولی بازم مگه مارو تو قبر هم میزارن؟
ما مسئول قضاوت عمق رفتار آدما نیستیم یعنی اصلا صلاحیتشو نداریم -
خب حالا بیایم یکم سخت ترش کنیم
اگه غرورتون رو بزاریم وسط
اونوقت انتخابتون دلتونه یا عقلتون؟ -
اونوقت انتخابتون دلتونه یا عقلتون؟مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اونوقت انتخابتون دلتونه یا عقلتون؟ -
اونوقت انتخابتون دلتونه یا عقلتون؟مهشید حسن زاده 0
غرورمون خب بستگی ب ادمش داره
در مقابل بعضی آدما غرور معنی نداره دل
ولی اگه شخص بخصوصی نیس عقل