هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Danial-al نه بابا
عکاسی میکنن -
مرنجان دل این عاشق رسوایت را
بپوشان ز همه جنگل موهایت را -
@0Farzam0
اره ستون ولی میفرستم برات چون ATP مصرف کردم
-
@0Farzam0
اره ستون ولی میفرستم برات چون ATP مصرف کردم
-
@Danial-al نه بابا
عکاسی میکننSeyed sadegh Razavi بگی مهندس مکانیک کارش تعمیر ماشینه مثل اینه ک بگی پرستار کارش داخل خانه سالمندان مراقب از اوناست
-
@0yasin-sh0
به
مرسیییی
ایده خیلی خوبی دادی
من یه بار هموگرافیکو فهمیدم
بچه ها گفتن عدد گذاری هم میشه
اینم روش سوم@0Farzam0 فدات
-
Seyed sadegh Razavi بگی مهندس مکانیک کارش تعمیر ماشینه مثل اینه ک بگی پرستار کارش داخل خانه سالمندان مراقب از اوناست
@Danial-al عمده ی کارش تعمیر ماشین نیس یعنی؟!
-
-
من شب تارمو
تو هم شدی ماهمو -
@Danial-al
نه هر مهندس مکانیک کارش تعمیر ماشین نیس ولی مهندس مکانیکی که تعمیر ماشین بلد نیس مهندس نیس
جمله دو سمتی زیست طوری -
Seyed sadegh Razavi نتیجه اخلاقی اینکه خدا باید منو ببره بهشت چون تا تهش بهم خوش میگذشت
-
@Danial-al
نه هر مهندس مکانیک کارش تعمیر ماشین نیس ولی مهندس مکانیکی که تعمیر ماشین بلد نیس مهندس نیس
جمله دو سمتی زیست طوری@Soniaaa این بیشتر منطق بود تا زیست
-
یه نقد دارم واقعا مهمه و به نظرم باید باش منطقی برخورد بشه
چرا باید یکی بیاد متن کتابو بخونه اونم تو زیست به عنوان جمع بندیچجوری کسی که با استاد موقاری پیش اومده برای هر خط یه ربع مطلب یادگرفته استاد نیاد تو جمع بندی یه گرا بده حواست به این قید باشه حواست به اون مطلب که یه ساعت سرش بحث کردیم باشه
عههه مصرف ا تپ تولید ... اینارو که میدونی تو این قسمت .....خب اگه بگین هم که متن کتاب مهمه و اصن چیزی نداریم به عنوان جزوه برای زیست چرا میایم دوباره همون متنو دوباره مینویسیم
این حرفم اوکی نیستش که بگیم خب اگه اینجوریه نبین خب باید یه انتقادی کنیم که در دفعات بعدی قطعا اتفاقی بهتری براش بیفته
-
@Danial-al عمده ی کارش تعمیر ماشین نیس یعنی؟!
Seyed sadegh Razavi ن بابا فقط میدونن ماشینم ی موتور داخلشه
-
یه نقد دارم واقعا مهمه و به نظرم باید باش منطقی برخورد بشه
چرا باید یکی بیاد متن کتابو بخونه اونم تو زیست به عنوان جمع بندیچجوری کسی که با استاد موقاری پیش اومده برای هر خط یه ربع مطلب یادگرفته استاد نیاد تو جمع بندی یه گرا بده حواست به این قید باشه حواست به اون مطلب که یه ساعت سرش بحث کردیم باشه
عههه مصرف ا تپ تولید ... اینارو که میدونی تو این قسمت .....خب اگه بگین هم که متن کتاب مهمه و اصن چیزی نداریم به عنوان جزوه برای زیست چرا میایم دوباره همون متنو دوباره مینویسیم
این حرفم اوکی نیستش که بگیم خب اگه اینجوریه نبین خب باید یه انتقادی کنیم که در دفعات بعدی قطعا اتفاقی بهتری براش بیفته
@0Farzam0
خب چرا هر چی میخونم نمیفهمم چی نوشتی -
@Soniaaa اه مشکل منم همینه
-
@Danial-al
جمله دو سمتی زیست طوری@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al
جمله دو سمتی زیست طوریبلد نیستن ولی چون موتور ماشینو خوب میشناسن میتونن اگ کار گیر نیومد برن حمالی