هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@PYA
سلام
چرا -
@PYA
الان من باید نود تا تست بزنم ۷۰و اندیش مونده اینجاهم نباشم نمیزنم باشمم نمیزنم چون واقعا مغزم نمیکشه اونهمه رو
پس در نتیجه تاثیر نداره -
برا کسی که افزایش وزن داشته لباس خریدن موجب افسردگیش میشه نکنید اینکارو اخلاقی نیس
-
@0Farzam0
1- باید آزمون جامع بزنی
من خودم برا جمع بندی اینطوری میکنم
وردار آزمون جامع فصل آزمون و موج آزمون رو بزن و روشون مسط شو و خوب تحلیلشون کن...برا هر فصل دو تا جامع دارن هرکدوم ... جمعا میشه 4 تا آزمون ... اینطور هرچی تیپ مهم بوده دیدی
2- راه دیگه هم اینه که از کتاب تست خودت کمک بگیری ( حالا اگه فقط نردبام داری، میتونی خیلی سبز، مهروماه یا الگو هرکدوم حال میکنی فایلش رو دانلود کنی...نگران نباش قرار نیست کامل بخونیشون چشات درنمیاد)
به این صورت که مضرب بالا حل کنی...مثلا کتاب تو 200 تا تست داره برا اون فصل بالفرض...تو بیا 10n ها رو حل کن...یعنی تست 10 ، 20 ، 30 و ...
که مثلا میشه 20 تا و خوبه برای یه آزمون جامع سنجشی
بعدش بیا یه آزمون دیگه هم بزن...این دفعه 10n - 1 بزن مثلا...یعنی تست 9 ، 19 ، 29 و ...
بازم خواستی بزنی 10n - 2 بزن و ... الی اخر...
چند تا آزمون اینطوری حل کنی تمومه و چون مضارب بالا حل کردی، تیپ ها هیشکدوم تکراری نیست و تیپ های مختلف رو کار کردی قشنگ...
این هم روشی که نیاز نباشه کتاب جمع بندی جدا تهیه کنی...با هرکدوم حال کردی برو جلو...
من خودم راه 1 رو میرم جلو و یه هفته بعد میام از راه 2 مرور میکنم مطالبی که خوندم رو تا ببینم چه قدر یادم مونده.Forgotten در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
1- باید آزمون جامع بزنی
وردار آزمون جامع فصل آزمون و موج آزمون رو بزن و روشون مسط شو و خوب تحلیلشون کن...برا هر فصل دو تا جامع دارن هرکدوم ... جمعا میشه 4 تا آزمون ... اینطور هرچی تیپ مهم بوده دیدی
2- راه دیگه هم اینه که از کتاب تست خودت کمک بگیری ( حالا اگه فقط نردبام داری، میتونی خیلی سبز، مهروماه یا الگو هرکدوم حال میکنی فایلش رو دانلود کنی...نگران نباش قرار نیست کامل بخونیشون چشات درنمیاد)
به این صورت که مضرب بالا حل کنی...مثلا کتاب تو 200 تا تست داره برا اون فصل بالفرض...تو بیا 10n ها رو حل کن...یعنی تست 10 ، 20 ، 30 و ...
بعدش بیا یه آزمون دیگه هم بزن...این دفعه 10n - 1 بزن مثلا...یعنی تست 9 ، 19 ، 29 و ...
چند تا آزمون اینطوری حل کنی تمومه و چون مضارب بالا حل کردی، تیپ ها هیشکدوم تکراری نیست و تیپ های مختلف رو کار کردی قشنگ...
این هم روشی که نیاز نباشه کتاب جمع بندی جدا تهیه کنی...با هرکدوم حال کردی برو جلو...
من خودم راه 1 رو میرم جلو و یه هفته بعد میام از راه 2 مرور میکنم مطالبی که خوندم رو تا ببینم چه قدر یادم مونده.مرسی ازت
-
Forgotten در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
1- باید آزمون جامع بزنی
من خودم راه 1 رو میرم جلو و یه هفته بعد میام از راه 2 مرور میکنم مطالبی که خوندم رو تا ببینم چه قدر یادم مونده.مرسی ازت
-
این آهنگ خداسسس
-
اگه مبین بودی الان لینک اون بازیتو میفرستادی
-
@PYA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همتون بیاید قرار بزاریم آی اهالی کنکور
پیشنهاد مناسب اما غیر عملی
-
اگه مبین بودی الان لینک اون بازیتو میفرستادی
_Biliifti_
بیا بدم -
چایی فقط از لحاظ مالی حمایت نمیکنه،اونم درمون دردشه
_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5
من با مدرسه مشکلی ندارم با مقایسه شدن توش مشکل دارم
از اینکار که استاد این کارو بامون میکنه بدم میاد معلم زیستم به من توجه میکنه معلم فیزیکمون به یکی دیگه معلم ریاضیمون به من معلم شیمیمون به یکی دیگهببین راستش خودمم میدونمم حرف اونا یه قرون هم نمیرزه چون تو سی سال خیلی ها مث من تو اون مدرسه بودن ولی نتیجه ای نگرفتن
ولی یه چیزی هس دیگه قبول کن اذیت میکنه -
Forgotten
Sehrin yolo
الیاس یالچینتاش -
@PYA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همتون بیاید قرار بزاریم آی اهالی کنکور
پیشنهاد مناسب اما غیر عملی