هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چایی میخورم غم تستای نزده یادم بره🚶🏻🤧
-
چایی فقط از لحاظ مالی حمایت نمیکنه،اونم درمون دردشه
-
Forgotten در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
اره منم خسته شدم
زود ترک کن
همتون ترک کنید میخوام رتبه یک شم امسال🤧رتبه یک فضای مجازی؟ :|
موفق باشی... -
Gözlerimin içine kar yağdı soğukla baş edemem
-
@PYA
سلام
چرا -
@PYA
الان من باید نود تا تست بزنم ۷۰و اندیش مونده اینجاهم نباشم نمیزنم باشمم نمیزنم چون واقعا مغزم نمیکشه اونهمه رو
پس در نتیجه تاثیر نداره -
برا کسی که افزایش وزن داشته لباس خریدن موجب افسردگیش میشه نکنید اینکارو اخلاقی نیس🚶🏻💔
-
@0Farzam0
1- باید آزمون جامع بزنی
من خودم برا جمع بندی اینطوری میکنم
وردار آزمون جامع فصل آزمون و موج آزمون رو بزن و روشون مسط شو و خوب تحلیلشون کن...برا هر فصل دو تا جامع دارن هرکدوم ... جمعا میشه 4 تا آزمون ... اینطور هرچی تیپ مهم بوده دیدی
2- راه دیگه هم اینه که از کتاب تست خودت کمک بگیری ( حالا اگه فقط نردبام داری، میتونی خیلی سبز، مهروماه یا الگو هرکدوم حال میکنی فایلش رو دانلود کنی...نگران نباش قرار نیست کامل بخونیشون چشات درنمیاد:face_with_tears_of_joy: :face_with_head-bandage: )
به این صورت که مضرب بالا حل کنی...مثلا کتاب تو 200 تا تست داره برا اون فصل بالفرض...تو بیا 10n ها رو حل کن...یعنی تست 10 ، 20 ، 30 و ...
که مثلا میشه 20 تا و خوبه برای یه آزمون جامع سنجشی
بعدش بیا یه آزمون دیگه هم بزن...این دفعه 10n - 1 بزن مثلا...یعنی تست 9 ، 19 ، 29 و ...
بازم خواستی بزنی 10n - 2 بزن و ... الی اخر...
چند تا آزمون اینطوری حل کنی تمومه و چون مضارب بالا حل کردی، تیپ ها هیشکدوم تکراری نیست و تیپ های مختلف رو کار کردی قشنگ...
این هم روشی که نیاز نباشه کتاب جمع بندی جدا تهیه کنی...با هرکدوم حال کردی برو جلو...
من خودم راه 1 رو میرم جلو و یه هفته بعد میام از راه 2 مرور میکنم مطالبی که خوندم رو تا ببینم چه قدر یادم مونده.Forgotten در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
1- باید آزمون جامع بزنی
وردار آزمون جامع فصل آزمون و موج آزمون رو بزن و روشون مسط شو و خوب تحلیلشون کن...برا هر فصل دو تا جامع دارن هرکدوم ... جمعا میشه 4 تا آزمون ... اینطور هرچی تیپ مهم بوده دیدی
2- راه دیگه هم اینه که از کتاب تست خودت کمک بگیری ( حالا اگه فقط نردبام داری، میتونی خیلی سبز، مهروماه یا الگو هرکدوم حال میکنی فایلش رو دانلود کنی...نگران نباش قرار نیست کامل بخونیشون چشات درنمیاد:face_with_tears_of_joy: :face_with_head-bandage: )
به این صورت که مضرب بالا حل کنی...مثلا کتاب تو 200 تا تست داره برا اون فصل بالفرض...تو بیا 10n ها رو حل کن...یعنی تست 10 ، 20 ، 30 و ...
بعدش بیا یه آزمون دیگه هم بزن...این دفعه 10n - 1 بزن مثلا...یعنی تست 9 ، 19 ، 29 و ...
چند تا آزمون اینطوری حل کنی تمومه و چون مضارب بالا حل کردی، تیپ ها هیشکدوم تکراری نیست و تیپ های مختلف رو کار کردی قشنگ...
این هم روشی که نیاز نباشه کتاب جمع بندی جدا تهیه کنی...با هرکدوم حال کردی برو جلو...
من خودم راه 1 رو میرم جلو و یه هفته بعد میام از راه 2 مرور میکنم مطالبی که خوندم رو تا ببینم چه قدر یادم مونده.مرسی ازت🙏
-
Forgotten در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
1- باید آزمون جامع بزنی
من خودم راه 1 رو میرم جلو و یه هفته بعد میام از راه 2 مرور میکنم مطالبی که خوندم رو تا ببینم چه قدر یادم مونده.مرسی ازت🙏
-
این آهنگ خداسسس🚶🏻
-
اگه مبین بودی الان لینک اون بازیتو میفرستادی🚶