هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
jahad_121 :))))
-
:))
-
واقعان عادلانه نیس مثل این می مونه که بگن دیگه نتونی کنکور بدی.
-
@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چطورم؟
ناامیدم از درسی که میدونم نمیتونم تموم کنم..
یکم خوشحالم واسه جمعه ای که ۱۰۰ بیخودی تموم نشد
و یکم کنجکاوم واسه قسمت آخر فیلمی که قراره بیاد..من یجوری شدم تورو نمیدونم
تو چه خبر ؟خوبی؟
کجاهایی؟
دلم برات تنگ شده🥺️منم خوبم درگیر امتحانا فردا زیست دارم حس میکنم بلد نیستم ولی بدم یه همچین چیزی ولی خب اصلا یک دور هم کتاب رو نخوندم و این عجیبه
منم دلم برات تنگت بود ببخشید ما کوچیک تر بودیم باید خبر میگرفتیم شرمنده@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چطورم؟
ناامیدم از درسی که میدونم نمیتونم تموم کنم..
یکم خوشحالم واسه جمعه ای که ۱۰۰ بیخودی تموم نشد
و یکم کنجکاوم واسه قسمت آخر فیلمی که قراره بیاد..من یجوری شدم تورو نمیدونم
چجوری؟
تو چه خبر ؟خوبی؟
کجاهایی؟
دلم برات تنگ شده🥺️منم خوبم درگیر امتحانا فردا زیست دارم حس میکنم بلد نیستم ولی بدم یه همچین چیزی ولی خب اصلا یک دور هم کتاب رو نخوندم و این عجیبه
منم دلم برات تنگت بود ببخشید ما کوچیک تر بودیم باید خبر میگرفتیم شرمندهخب الان صددرصد دادی امتحانو
اییییییییی بدم میاد...
الان مثلا گفتم حالمو نپرسیدی چرا؟🥲
ابراز دلتنگی کردم
ولی با این حال نمیبخشمت که بفهمی دنیا دست کیه -
سلام بچه ها فقط یک بار کلان طی هروقت مه بخواییم می تونیم ترمیم کنیم؟
مثلان یکی امسال ترمیم کرده دیگه سال بعد نمی تونه ترمیم کنه؟
یک این طور جیزی تو تلگرام دیدم راسته؟jahad_121
یه بار خود امتحانی که امسال میدی واسه خرداد
یه بار هم فرصت ترمیم شهریور دی خرداد سال بعد -
خدا جون میشه اینقدر ب من پول بدی ک تمام برند های لباسم کیفم کفشم لوازم آرایشی جواهراتم همه همه همه بشن دیور و کوچی و هرمس
هااا ؟
عرررررررر بدهههههه -
هی یدونه فصل کاربرد مشتق مونده..
طاقت بیارر مررررددد -
jahad_121
یه بار خود امتحانی که امسال میدی واسه خرداد
یه بار هم فرصت ترمیم شهریور دی خرداد سال بعدخیلی ممنون.
هی روزگار.
دبیری شیمی با این نمرات درخشان. موندم بشه یا نشه حالا نرفتم برسی هم کنم ببینم چقدر غلط دارم ولی خب خراب کردم. دینی رو مثلان و.. -
هی یدونه فصل کاربرد مشتق مونده..
طاقت بیارر مرررردددMichael Vey خب 100 درصد نمیاریی
-
اخ ک دلم هوس ی ازمون زیست مشتی کرده.. امروز برنامه ریاضیمو فشرده کنم یکم زیست کار کنم هوممم
-
Michael Vey خب 100 درصد نمیاریی
Rahman Aa مرسی بابت امیدواری
-
اخ ک دلم هوس ی ازمون زیست مشتی کرده.. امروز برنامه ریاضیمو فشرده کنم یکم زیست کار کنم هوممم
Michael Vey من که از تست های زیست خسته بودم الان حاصر برگردم به همون روز هاا هی تست ترکیبی بزنم سر تحلیل ش که کلی چی نوشته بود و وقت می برد بشینم و لی برای این نهایی ها نخونم.
-
:<
-
Michael Vey خوب گفتی.
دلم برای زیست لک زده.
تست شرف داره به این امتحان ها. حالا خوبه این یکی ریاضی ه.
می تونم نفسی بکشم. مغز مثل دینی ه داغ نمی کنهشارژ می شه
-
Michael Vey من که از تست های زیست خسته بودم الان حاصر برگردم به همون روز هاا هی تست ترکیبی بزنم سر تحلیل ش که کلی چی نوشته بود و وقت می برد بشینم و لی برای این نهایی ها نخونم.
jahad_121 اوف دقیقا.. همینجوریشم کنکورم دست و پا شکسته بود یکم امید گرفته بودم ک ممکنه یکی دوماه اخر بتونم ی کاریش کنم زارت این نهایی گند زد ب همه چی
لامصب من فک میکردم حداقل میتونم تو دوران نهایی تستی مروری چیزی بکنم ولی هیییچی ب هیچی تمام وقتمو گرفت -
خیلی ممنون.
هی روزگار.
دبیری شیمی با این نمرات درخشان. موندم بشه یا نشه حالا نرفتم برسی هم کنم ببینم چقدر غلط دارم ولی خب خراب کردم. دینی رو مثلان و..jahad_121
رو ته مسیر تمرکز کن کاری به حواشی نداشته باش