هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Farhadd هرچی بشکنه اون نمیشکنه
-
@Farhadd چخبر فرهاد جان اصلا دیده نمیشی هاا
هوا اینجا جا ما یکم ابریه
سلامتی تو چیکار میکنی؟
الحمدالله خوب بودشش@0yasin-sh0 سلامتی عزیزجان....
مشغول درسم ......
هنوز تو شوک سلامت بهداشتم
اره بابا هوای شما صد در صد بهتر از ماست ......
خداروشکر.... انشاا... این سال اخر رو هم رد میکنی خودم بعد قبولیت ۴ تا گوسفند سر می برم برات اونم با پول همین ریزش ها که میگین بشکنه و فلان...
Reza-H ببین تو هم هر چی میشکنه پس انداز کن بعد کنکور من براتون شام بدم با پول خودتون ....
حالا که اینقدر اصرار میکنین من کنار گردن نون میدم -
@Farhadd هرچی بشکنه اون نمیشکنه
-
@0yasin-sh0 سلامتی عزیزجان....
مشغول درسم ......
خداروشکر.... انشاا... این سال اخر رو هم رد میکنی خودم بعد قبولیت ۴ تا گوسفند سر می برم برات اونم با پول همین ریزش ها که میگین بشکنه و فلان...
Reza-H ببین تو هم هر چی میشکنه پس انداز کن بعد کنکور من براتون شام بدم با پول خودتون ....
حالا که اینقدر اصرار میکنین من کنار گردن نون میدم@Farhadd در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مشغول درسم ......
هنوز تو شوک سلامت بهداشتمماهم سال بعد میریم تو شوک
@Farhadd در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بدک نیست
عزیز من اینقدر دست و دلبازی پولات تموم نشن هااا
-
@0yasin-sh0 سلامتی عزیزجان....
مشغول درسم ......
حالا که اینقدر اصرار میکنین من کنار گردن نون میدم@Farhadd در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ببین تو هم هر چی میشکنه پس انداز کن بعد کنکور من براتون شام بدم با پول خودتون ....
حالا که اینقدر اصرار میکنین من کنار گردن نون میدمفرهاد جان شرمنده. من تا بعد کنکور سمت چیزای شکستنی نمیرم
دیگه شما اسپانسر باش. دمت گرم -
تو دنیا فقط یه چیز بشکنه من خوشحال میشم اونم قیمت کرانچیه
ارع بخدا خیلی گرون شده
-
CpR در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Señorita خوبی؟
نرفتی مشهد بیب؟!قربونت خوبم
تو خوبی ؟
نه فکر نکنم برم که
️
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Señorita
خداروشکر مرسی منم خوبم
چ خبرا
امتحاناتون تموم شد؟خداروشکر
فعلا یدونه امتحان از ۵ تا مونده
یکشنبه میدم تمام
تو چه خبر ؟ -
Rahman Aa ببین تند اتشینش رو بگیر ازونا که پاکتش سیاه و قرمزه با سس تند سید داوود بخور بهت قول میدم نتونی بری wc
-
Rahman Aa ببین تند اتشینش رو بگیر ازونا که پاکتش سیاه و قرمزه با سس تند سید داوود بخور بهت قول میدم نتونی بری wc