هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نیاز دارم شبانه روز از 24 ساعت حداقل حداقلش تبدیل شه ب 30 ساعت تا من ب همه کارام برسم..
لامصب نمیدونم چرا نمیتونم کمتر بخوابم.. با این حجم کارام شبانه روز 4 ساعت خوابم زیاده چ برسه ب 6 ساعت... باید ی کاری کنم هوف....
Michael Vey وای یعنی چرا نمیشه یک چند روزه خوابه کم شه بره
ول کن نیسسست -
خب بریم سراغ خازن که انشاءالله فصل اول تموم شه دیگه:)
-
@ABR_DJ تازه دوران دانشجوییش تموم شده
حسین نعمتی نه اینا از همون اولی که من به دنیا اومدم همسایمون بودن بعد تا ساعت ۲ یا ۳ حتی در بعضی موارد مهمون رد میکنند.انگار کوچه رو خریدن
-
خدای من یه هنوز یه فرسنگ هم تموم نشده
چه طولانیه -
_Reza_ برا زیست اون معلمه فرزام ک فامیلیش یادم نیس از ماز
برا فیزیک ذهبی
شیمی اقاجانی
ریاضی مالک پوره ملک پوره چیه.. همون افشین جونالبت اینا برا دی... بقیه سالا نمیدونم.. ولی اون فرزامه رو میدونم تحلیل کرده مثلا 1401 رو ولی خب همه سالا رو چک نکردم.. ریاضیم ک افشین اولین باری بود ک کنکورو تحلیل میکرد میگف من هیچ سالی تحلیل نمیکنم.. باز معلمی دیدم بهت میگم.. البته برا شیمی این پسره هم هس.. امممم... هادیان فر
-
_Reza_ برا زیست اون معلمه فرزام ک فامیلیش یادم نیس از ماز
برا فیزیک ذهبی
شیمی اقاجانی
ریاضی مالک پوره ملک پوره چیه.. همون افشین جونالبت اینا برا دی... بقیه سالا نمیدونم.. ولی اون فرزامه رو میدونم تحلیل کرده مثلا 1401 رو ولی خب همه سالا رو چک نکردم.. ریاضیم ک افشین اولین باری بود ک کنکورو تحلیل میکرد میگف من هیچ سالی تحلیل نمیکنم.. باز معلمی دیدم بهت میگم.. البته برا شیمی این پسره هم هس.. امممم... هادیان فر
Michael Vey برا زیست بجز فرزام ی معلم دیگ هم هس از همون ماز.. همون ک همیشه کلاه میزاره.. هردوشون خوبن
-
البته برا 1400 ب قبل خود الا 8 صبح هم داره.. الان لینکشو میفرستم
-
دوره های 8 صبح آلا
-
تایم ثابت:
۳ونیم خواب......۸ صبح بیداری =)))))
حالا ۴شنبه شب و ۵شنبه شب احتمالا بتونم ۱ بخوابم تا ۸ =))))
دووم بیار...واسه خواب میتونه بعد کنکور اصن ۱ هفته بخوابی =))))...فقط خوب سر همایشا حاضر باش ...فقط خوب مرور کن...خوب تستا کنکورا رو بزن...خوب تورق کن..
اینبار آدم باش=)))) -
بریم با ریاضی
-
گرچه مرگ - این خلوت نایاب - را هم میستایم
زندگی - این فرصت کوتاه - را هم دوست دارم -
برم ببینم مامانم راه حلی داره :||||
کاش ی قرص زد خواب وجود داشت:|| شایدم وجود داره و من نمیدونم :|||Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برم ببینم مامانم راه حلی داره :||||
کاش ی قرص زد خواب وجود داشت:|| شایدم وجود داره و من نمیدونم :|||چقد بی سوادم :|||| ضد خواب :||||||
-
چالش فور یو:
ببینم میتونی تا قبل ناهار یهو حداقل 5 ساعت بخونی؟
-
1
2
3
!RUN -
چالش فور یو:
ببینم میتونی تا قبل ناهار یهو حداقل 5 ساعت بخونی؟
Michael Vey من بودم ناهار نمیخوردم تا شب قبل ناهار بوذ