هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ قالی نه بیا در مورد شعر حرف بزنیم
Matin Mousavi 1 کلاس ششم بودم رفتم چند باری دنبال داییم در کرکره و نرده استیل نصب کردیم بعد که بهم پول داد رفتم یه دیوان حافظ خریدم ولی فال ها رو برام برعکس میاره چون حسن نیتی اونقد ندارم
-
@0yasin-sh0 چیکارتون کردم مگ؟؟
Matin Mousavi 1 نمیدونم ولی موافقم بکشه تورو
-
@30πR چیییی صدف؟
بخدا هیچی نگفتم
-
گاد چه زود گذشت
انگار همین دیروز بود استارت مطالعهمو زدم
دختر فارغ از نتیجه، خیلی مرد بودی که تحمل کردیمهم اینه من قبولت دارم دیگه گور بابای بقیه
-
Matin Mousavi 1 کلاس ششم بودم رفتم چند باری دنبال داییم در کرکره و نرده استیل نصب کردیم بعد که بهم پول داد رفتم یه دیوان حافظ خریدم ولی فال ها رو برام برعکس میاره چون حسن نیتی اونقد ندارم
@ABR_DJ
خلوص نیت باید داشته باشی
من حافظ رو خیلی دوس دارم چون بهم آرامش میده و حالمو خوب مکنه ولی برا فال و اینچیزا دور حافظ نیستم
-
Michael Vey خوبه ؟ می ارزه ب کور شدن پا جزوه بهتر کتاب جزوه کتاب تستاست ؟
مشکل کپی رایت ک نداره خیلی رو این حساسم
@Danial-al کپی رایتشو نمیدونم
-
@30πR چیییی صدف؟
بخدا هیچی نگفتم
-
Matin Mousavi 1 نمیدونم ولی موافقم بکشه تورو
@0yasin-sh0 تو مافیایی!
مایکل اون فکت رو انداخت تا ببینم کی از من بدش میاد که معلوم شد
-
ولی تورو حضرت علی پشت نمونین
تورو خدا -
گاد چه زود گذشت
دختر فارغ از نتیجه، خیلی مرد بودی که تحمل کردیمهم اینه من قبولت دارم دیگه گور بابای بقیه
Mahdieh te در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
گاد چه زود گذشت
دختر فارغ از نتیجه، خیلی زن!! بودی که تحمل کردیمهم اینه من قبولت دارم دیگه گور بابای بقیه
این مهمه!!
-
ولی چقد از این بابت خوشحالم ک رفیقایی دارم ک سرشون تو زندگی خودشونه تا چیزی نگم چیزی نمیپرسن
و در عین اینکه تو کار و زندگی بقیه دخالت نمیکنن
همیشم همدردن و هممراز و سعی در این دارن ک حالتو خوب کنن
واضح بگن سرشون ...بقیه نی -
Mahdieh te در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
گاد چه زود گذشت
دختر فارغ از نتیجه، خیلی زن!! بودی که تحمل کردیمهم اینه من قبولت دارم دیگه گور بابای بقیه
این مهمه!!
-
Mahdieh te !!!!!
-
Mahdieh te !!!!!
-
Mahdieh te این خیلی مرد بودی رو استفاده نکنیم! زنا هم قوین! شیرزنایی داریم که ۱۰ تا مرد رو آدم حساب نمیکنن!!
-
@ABR_DJ
خلوص نیت باید داشته باشی
من حافظ رو خیلی دوس دارم چون بهم آرامش میده و حالمو خوب مکنه ولی برا فال و اینچیزا دور حافظ نیستم
Matin Mousavi 1
غزل ای صبا نکهتی از خاک ره یار بیار رو خیلی دوست دارم چون داریوش هم آهنگشو به بهترین نحو خونده -
بعضی وقتا خیلی عجیبین
خیلی زن بودن بده ک منفی میدی؟؟؟
-
@30πR به خاطر همینایی که میگی دنبال حال خوبت بگرد.نذار آدما چه با ارزش چه بی ارزش حالتو خراب کنند