هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
razie_
اون مدادی که شکلش کنار ردیفی که نمره توش اشتباه شده هست خب؟روی اون مداد بزنید وارد بخش ویرایش میشیدofficer k اره اونو زدم و نمرمو میتونم بیارم قسمت اصلی ولی تاییدو که میزنم نمره هم قسمت اصلیه هم ترمیم:(
-
officer k اره اونو زدم و نمرمو میتونم بیارم قسمت اصلی ولی تاییدو که میزنم نمره هم قسمت اصلیه هم ترمیم:(
-
razie_
خب باید اون نمره ای که تو قسمت ترمیم هست رو عددش رو صفر کنید
پ.ن:الان توی سایتید؟officer k نمره ترمیم ۱ و ۲ صفره ولی بعد تایید، قسمت ترمیم ۱، نمره رو میاره
️
بله با گوشی دیگه رفتم -
razie_
من چک کردم کد فیزیک تجربی و ریاضی رو
باهم فرق دارن
بنظرم به اونی که توی بخش رشته ریاضیه دست نزنیدofficer k اخه نمرم قسمت ترمیم افتاده ینی رد شم؟
-
-
razie_
آره ...اونی که توی ترمیم گذاشته کدش مال تجربیه...توی رشته هنر هم اینجوریه فارسی و عربیش حتما چون مال من اینجوری بود..چون اونجا هم فارسی و عربیش کدش با کتاب ما فرق دارهمهم مال رشته خودمونه که کنکورمون باهاش یکیه
officer k اهان پس دست نمیزنم رد میشم انشاءالله که خیره
️
-
officer k ممنون ببخشید قرار بود من کد رو ببینم خودتون دیدید الانم دارم سوالامو میپرسم خجالت کشیدم مزاحمتون نمیشم اگه جایی گیر کردم فردا زحمت میدم بهتون
.
-
officer k ممنون ببخشید قرار بود من کد رو ببینم خودتون دیدید الانم دارم سوالامو میپرسم خجالت کشیدم مزاحمتون نمیشم اگه جایی گیر کردم فردا زحمت میدم بهتون
.
-
officer k چشم بازم ممنون
.
-
razie_
خب باید اون نمره ای که تو قسمت ترمیم هست رو عددش رو صفر کنید
پ.ن:الان توی سایتید؟