هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey با کره و سس فلفل و خردل یه ۳ مین تفتمیده بعدش میاره
Rahman Aa جااولبهه
-
SiliS درسا اوکی آن احتماا پشت کنکور نمونم بازم ب نظرم بخونم بهتر از اینکه نخونده ی خوچولو میخونم بیشتر وقتم هم یا سفر ام یا دارم زبانام رو میخونم ب احتمال زیاد اول شهریور باید برم مدرک تاپیک رو بگیرم
-
Michael Vey چرااااا ۱۹ سریال رو تا حالا سرچ کردم نداره....
Moonchild
️
️
️
️
️
️
️
-
@Venus655
هر وقت راهشو پیدا کردی ب منم بگو -
یه جا خوندم سپاه کوفه به فرماندهی حر تو راه کربلا وقتی هنوز دستور نگرفته بود که راه رو بر امام و خونوادش ببنده و هنوز به کربلا نرسیده بودن
وقتی اومدن پیش امام و قضیه اش مفصله حرف ها و از مجال گفتن خارج
فقط یه چی می خوام بگم
امام به کاروانشون گفتن بهشون آب بدین همین... -
🤏رو این ایموجی قفلی زدم
-
Rahman Aa جااولبهه
-
@Venus655 شکر که خوبی
منم خوبم مثل همیشه عالیم
درس و روزگار و زندگی روال و بر پایه خواسته ؟ خوش میگذره ؟ خوش میگذرونید؟ -
سکوتت میکنم در برابر این حجم بالا اوردننن
Moonchild هعییی.. پس اپ narenj هم امتحان کن
-
@M-Shajarian در تولد یه آشنای نهفته
گفته است:
> مثلا همین یاخچی و ...انشالله ی مدت مصرف میکنید متوجه اثار شگفت انگیزش خواهید شد اونوقت دیگه ب من نمیگید ادب زیر صفر بلکه تشکر میکنید
-
Rahman Aa جااولبهه
Michael Vey سلام بر داش مایکل احوال ؟
-
Moonchild به به دانشجو داریم و به به خوش میگذرونی
و به به تر که مدرک میگیرید
چطوری برنامه هاا اوکی میشن ؟ من نتانم -
بچه ها نمیدونم کدوم اکانتش سالمه فقط یکی زیر این تکش کنه چون پیوی نمیره اعتبار نداره : رضا الان من ینفر کم دارم برا گروه کسیی هم نیست بنظرم بهتر وایسیم سعید برگرده رفیق از ۱۵ مرداد استارت بزنیم که کار من سخت نشه چون الان خودم تک و تنها باس نکات بگم با این موردی ندارما چون باید مال توهم چک کنم و پیست کنم خیلی سنگینه کارم خیلیی بهتر بزاریم ۱۵. مرداد من حالم جدا زیاد اوکی نیس واس درس
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه ها نمیدونم کدوم اکانتش سالمه فقط یکی زیر این تکش کنه چون پیوی نمیره اعتبار نداره : رضا الان من ینفر کم دارم برا گروه کسیی هم نیست بنظرم بهتر وایسیم سعید برگرده رفیق از ۱۵ مرداد استارت بزنیم که کار من سخت نشه چون الان خودم تک و تنها باس نکات بگم با این موردی ندارما چون باید مال توهم چک کنم و پیست کنم خیلی سنگینه کارم خیلیی بهتر بزاریم ۱۵. مرداد من حالم جدا زیاد اوکی نیس واس درس
مگه مونده رحمان ؟
-
kosari تو کوثر متقی هستی
دقیقا نمیدونم این جواب کدوم پیام منه چون نمیدونم چه جوری برگردم بهش
ولی هزاران تایید دارم چرا دست از سرمون برنمیدارن