هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Hamid-s الان اصن وقت ندارم بخونم همشو
فقط جواب همین یه سوال رو بهم بدین
اینی ک نوشته یعنی دانشگاه آزاده و خودمون شهریه میدیم؟؟؟ -
@در-حال-بارگذاری ین نشون میده شما استخدامی جایی نیستید و میخوان شما رو استخدام کنند. اگه جلوش نوشته باشه آزاد همون فرهنگیانه. اصلا کل رشته های فرهنگیان جلوش نوشته شده آزاد.
پس خیالتون راحت باشه.چیچک آها مرسیی
️
-
خدای من
واقعا عادت کردم
با اینکه دارم میمیرم از خستگی و بیشتر از ۲۰ساعت تو راه بودم ولی بیدارم:/ -
@Hamid-s الان اصن وقت ندارم بخونم همشو
فقط جواب همین یه سوال رو بهم بدین
اینی ک نوشته یعنی دانشگاه آزاده و خودمون شهریه میدیم؟؟؟@در-حال-بارگذاری
همون جوابه سوالتون هست
آزاد به این معنا نیست که دانشگاه آزاده
یا حقوق نمیدن یا استخدام آموزش و پرورش نیستید
به این معنیه که استخدامید از آموزش و پرورش
و کلا اسم همه ی دانشگاه های فرهنگیان آزاده -
ممنون ازتون
@Hamid-s چیچک -
@در-حال-بارگذاری
همون جوابه سوالتون هست
آزاد به این معنا نیست که دانشگاه آزاده
یا حقوق نمیدن یا استخدام آموزش و پرورش نیستید
به این معنیه که استخدامید از آموزش و پرورش
و کلا اسم همه ی دانشگاه های فرهنگیان آزاده@Hamid-s ممنون لطف کردید
-
@Comrade_Bayat فیلمایی که دانلود کردم اکثرا درام خانوادگی یا اجتماعی بودن و تینیج....
دیدنشون حس قشنگی رو واسم زنده میکنهو دارم ۲ یا ۳ تا فیلم که فهمیدنشون با ۱ بار دیدن ممکن نیس!
مثلا
Black swan
یا
Decision to leave
اینا واقعا عجیب بودن!
بازی رو راستش فقط با پی اس۴ دوست دارم که اونم خیلی کم میشه بازی کرد و بازیهای گروهی
و اگرنه با گوشی و سیستم خوشم نمیاد@M-Tina من بیشتر اکشن میبینم، معمولا فیلم هایی که مضمون جنگ جهانی دارن رو هم دنبال میکنم.(فیلم 1917، سیوینگ پرایوت رایان، 800، دانکرک و ... جزء بهترین فیلم هایی هست که دیدم)
بله بعضی فیلم ها پیچیده هستن(مخصوصا فیلم های کریستوفر نولان)، ترجیح میدم اون فیلم ها رو با تمرکز کامل نگاه کنم(هر کاری میکنم تا دوبار نبینم)
-
@M-Tina من بیشتر اکشن میبینم، معمولا فیلم هایی که مضمون جنگ جهانی دارن رو هم دنبال میکنم.(فیلم 1917، سیوینگ پرایوت رایان، 800، دانکرک و ... جزء بهترین فیلم هایی هست که دیدم)
بله بعضی فیلم ها پیچیده هستن(مخصوصا فیلم های کریستوفر نولان)، ترجیح میدم اون فیلم ها رو با تمرکز کامل نگاه کنم(هر کاری میکنم تا دوبار نبینم)
-
چیچک
میخواستم ببینم اگه مثلا یوقت خارجی دیدم میتونم باهاش درباره ی این موضوع گفت و گو کنم و چند شعر هم ازشون بگیرم
هر روز بله
ولی جمعه ها بیشتر
ساعت های خاص بیشتر