هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حالا تو بیا به سعید حدادیان ثابت کن که منظور حافظ و سعدی از "می" عشق به خداوند نبوده. مگه قبول میکنه؟
-
@تومیوکا-گیو فیلمه
یه اکیپ از امریکا میرن انگلیس واسه لهو و لعبش
اهرشم خودشون باهم جفت میشن
خیلی فانه@Zahra-HD آها
-
چیزی که تو این ۴۰روز فهمیدم این بود که این قشر بیخودی حرف نمیزنن
استدلال دارن...
استدلالشونم عقلانیه... -
دلیل بیار
اونم دلیل میاره
گفت و گو
صحبت
مباحثه
تا رسیدنِ به نتیجه(یا نتیجهی واحد یا اینکه متوجه میشید تفکرات از پایه متفاوته و بحث سر ریشه است نه شاخ و برگ؛اونوقت باید از ریشه صحبت کرد نه از مصداق)چیزی که این ۴۰روز فهمیدم....
-
حالا تو بیا به سعید حدادیان ثابت کن که منظور حافظ و سعدی از "می" عشق به خداوند نبوده. مگه قبول میکنه؟
_Biliifti_
اینکه یه چیز واسه خود آدم ثابت شه و بگه چرا یکی دیگه نمیپذیره یه خورده غیرمنطقیهالبته اونکه نخواد بفهمه قضیهاش جداست و موافقم از این لحاظ
-
خب ک چی
الان بعد سه ماه برگشتی ک چی؟
تازه فهمیدی داغونم کردی؟
تازه فهمیدی این مدت شب و روز نزاشتی برام؟
تازه فهمیدی منم هستم؟
اره؟
چیکارت کنم؟
چرا الان ک داشت همچی خوب میشد هواییم کردی؟
چراااا؟
از کجا بدونم باز نمیری؟
از کجا بدونم ک دوباره حست از دست نمیدی؟
از کجااا؟
خدایا خودت کمکم کن:)
#تودلی -
-
@ariana-a
تو میتونی=) -
amir ahmadi
دایی سلااااامممم
خوبی؟@M-Shajarian در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
دایی سلااااامممم
خوبی؟سلام عزیزم
تو خوبی؟
-
_Biliifti_
اینکه یه چیز واسه خود آدم ثابت شه و بگه چرا یکی دیگه نمیپذیره یه خورده غیرمنطقیهالبته اونکه نخواد بفهمه قضیهاش جداست و موافقم از این لحاظ
زهرا بنده خدا 2
بستگی داره اون چیزی که ثابت شده برگرفته از علم پشت قضیه باشه یا برگرفته از ذهنیت یه سری آدم معذرت میخوام "منافع طلب" باشه
ارزشی نمیبینم بخوام توضیح بیشتر بدم،بهتره بری خودت ترجیع بند و تاریخ ادبیات بخونی که صرفا اینجا دیگه حرفی از یکسان کردن دینِ هزار ساله با ادبیات چندین ساله رو مطرح نکنی
موفق باشی دختر. -
@ariana-a
تو میتونی=) -
https://uupload.ir/view/rec_0068_778e.mp4/
بعد از یک هفته نخوابیدن -
زهرا بنده خدا 2
بستگی داره اون چیزی که ثابت شده برگرفته از علم پشت قضیه باشه یا برگرفته از ذهنیت یه سری آدم معذرت میخوام "منافع طلب" باشه
ارزشی نمیبینم بخوام توضیح بیشتر بدم،بهتره بری خودت ترجیع بند و تاریخ ادبیات بخونی که صرفا اینجا دیگه حرفی از یکسان کردن دینِ هزار ساله با ادبیات چندین ساله رو مطرح نکنی
موفق باشی دختر._Biliifti_
من نظری ندادم راجع به این مسئله
صرفا کلیات رو گفتم
در واقع واسم مهم هم نیست منظور از می چی بوده باشه
چون هرچی که بوده باشه باعث نمیشه چیز خیلی خاصی عوض بشه
صرفا یه شعرههمچنین شما