هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Anzw 18 اتفاقا من حتی یک درصدهم مقصر رو مردم نمیدونم!!
-
رونالدو و مسی هرجای دنیا که برن وضعیت همینه، مگر کشورهایی که بازی کردن و یهجورایی برای هواداران عادی شدن.
مشکل واقعا از مردم نیست،
مشکل اونجاست که چارتا آدم عاقل تو فدراسیون فوتبال ایران پیدا نشد که بتونن یک برنامه تمیز برای حضور مردم بچینن.
-
Matin Mousavi 1 بیخیال مگه من گفتم مقصرن؟
اتفاقا واکنش هایی ک من دیدم خ مثبت بود فقط می گفتن ک براشون عجیبه:/Anzw 18 نباید عجیب باشه واقعا چون ماهم تو اون شرایط باشیم همینکارو میکنیم مگه یکی که دیگه یا رونالدو رو نشناسه یا فوتبالی نباشه!
ابرستاره فوتبال رو دارن تو چند قدمیشون میبینن مردم!
-
Anzw 18 نباید عجیب باشه واقعا چون ماهم تو اون شرایط باشیم همینکارو میکنیم مگه یکی که دیگه یا رونالدو رو نشناسه یا فوتبالی نباشه!
ابرستاره فوتبال رو دارن تو چند قدمیشون میبینن مردم!
-
Anzw 18
بله
هر جلسه غیبت دو نمره کسر میکنه با اینکه دانشجو حق ۳ جلسه غیبت از ۱۶ جلسه رو داره -
Matin Mousavi 1 خب اونکه اره درسته ولی حرف من چیز دیگه ای بود بد برداشت کردی عزیز
Anzw 18 حرفت رو گرفتم منم خطابم به کساییه که تو مجازی میگن مردم ندیده و از این چیزا. آره مردم ایران ندیدهان! رونالدو رو حتی تو خوابم ندیدن چه برسه با چشمای خودشون ببینن. حالا هم این رفتارا عادیه و من به مردم کاملا حق میدم
-
Anzw 18 حرفت رو گرفتم منم خطابم به کساییه که تو مجازی میگن مردم ندیده و از این چیزا. آره مردم ایران ندیدهان! رونالدو رو حتی تو خوابم ندیدن چه برسه با چشمای خودشون ببینن. حالا هم این رفتارا عادیه و من به مردم کاملا حق میدم
-
-
Matin Mousavi 1
حالا صبر کن نیمار بیاد ببین من چیکار می کنم -
یکی از بچه های گروهمون اصالتا پاکستانی بود(این مهمه میخوام بگم دوست خارجی دارم
)
استاد گفت یه نفر مبحث رو توضیح بده
این بچه پا شد
یه جایی رو بد گفت
استاد گفت اینجا رو چی گفتید؟
دوستم گفت کجاشو متوجه نشدین؟از اول بگم؟
سوژهمون شد بچه
خودشم همیشه تو مباحثاتمون این جمله رو تکرار میکرد -
راستی چند نفر پرسپولیسی هستن چند نفر سپاهانی چند نفر نساجی
همه شون نماینده کشورن ولی اهل کدوم تیم هستید؟ -
راستی چند نفر پرسپولیسی هستن چند نفر سپاهانی چند نفر نساجی
همه شون نماینده کشورن ولی اهل کدوم تیم هستید؟