هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@M-Tina مهربونی تا حدی خوبه که روح و روان خودت به فنا نره نه اینکه دیگه کامل خودتو نادیده بگیری
من با اکثر بچه های فامیل روان و روحم تو عذابه =))
سن بچه ها: ۱۸ تا ۳۰ سال
مهمونیا اکثر مواقع عذابه برام =)))) -
officer k اینا که میگن خدا حق النفس رو هم میبخشه بنظرم اشتباهه
بعد حق الناس بنظرم حق النفس بیشترین اهمیت رو داره
بالاترین ظلمی که آدم میتونه به کسی بکنه به خودشه -
@ABR_DJ اینطوری منم قبول دارم و درسته
اما باز یه سوالی پیش میاد(حوصله نداری جواب نده هااااا)
سوالم اینه که
از کجا باید متوجه این باشی که خودتو کلا نادیده گرفتی؟
مثلا شاید این تو ذهنت باشه که هنوزم میتونی مهربون تر باشی و این آخرین لول مهربونیت نیست پس هنوز میتونی ادامه بدی این روندو@M-Tina
آره ببین هر آدمی یه ظرفیت پذیرش محبت داره اگه بیشتر از اون ظرفیتش بهش محبت کنی و باهاش مهربون باشی دلشو میزنی و از همه اینا بدتر اینکه همیشه در دسترس باشی
این همیشگی بودن اصلا خوب نیست
وقتی این حس به طرف مقابل داده بشه که هر کاری دلش خواست میتونه بکنه و بعدم با یه معذرت خواهی سر و ته قضیه رو جمع کنه و اول از همه از مهربونیت سو استفاده کنه بعدم بدونه که محبتتو داره و تو همیشگی هستی براش
این یه مورد از همه چیز بدتره
.
نمیدونم چقدر تونستم جوابتو بدم ولی از رو تجربه خودم سعی کردم حرف بزنم... -
@M-Tina
آره ببین هر آدمی یه ظرفیت پذیرش محبت داره اگه بیشتر از اون ظرفیتش بهش محبت کنی و باهاش مهربون باشی دلشو میزنی و از همه اینا بدتر اینکه همیشه در دسترس باشی
وقتی این حس به طرف مقابل داده بشه که هر کاری دلش خواست میتونه بکنه و بعدم با یه معذرت خواهی سر و ته قضیه رو جمع کنه و اول از همه از مهربونیت سو استفاده کنه بعدم بدونه که محبتتو داره و تو همیشگی هستی براش
.
نمیدونم چقدر تونستم جوابتو بدم ولی از رو تجربه خودم سعی کردم حرف بزنم...@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@M-Tina
وقتی این حس به طرف مقابل داده بشه که هر کاری دلش خواست میتونه بکنه و بعدم با یه معذرت خواهی سر و ته قضیه رو جمع کنه و اول از همه از مهربونیت سو استفاده کنه بعدم بدونه که محبتتو داره و تو همیشگی هستی براشحققققق ابدی
.
نمیدونم چقدر تونستم جوابتو بدم ولی از رو تجربه خودم سعی کردم حرف بزنم...مرسی:)
جواب سوالم تو کل مفهوم چیزی که نوشتی هست
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@M-Tina
وقتی این حس به طرف مقابل داده بشه که هر کاری دلش خواست میتونه بکنه و بعدم با یه معذرت خواهی سر و ته قضیه رو جمع کنه و اول از همه از مهربونیت سو استفاده کنه بعدم بدونه که محبتتو داره و تو همیشگی هستی براشحققققق ابدی
.
نمیدونم چقدر تونستم جوابتو بدم ولی از رو تجربه خودم سعی کردم حرف بزنم...مرسی:)
جواب سوالم تو کل مفهوم چیزی که نوشتی هست
-
Sara_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Ainoor عاو دقیقا منم
یا تنهایی یا با بچه ها
براهمینه کلا بچه ها جذبم میشنمیشینم باهاشون باب اسفنجی نگاه میکنم🥲