هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@تومیوکا-گیو باز اینا رو میشه راحت دانلود کرد. بلک آپس کلد وار رو خیلی جدی دارن جلوش رو میگیرن. سایته ده ساعت نشده لینک دانلود گذاشته حذف کرده لینک رو(میدونی که مینویسن به دستور مصادیق مجرمانه حذف شد)
از 10 تا سایت که گذاشتن لینک رو 7-8 تاشون برداشتن، اون دو سه تا هم خیلی ناشناختن.
اتفاق خاصی هم نمیفته تو بازی. تا جایی که میدونم تو یکی از ماموریت ها باید یه فرد ایرانی رو ترور کنیم که با شکست هم مواجه میشیم(با اون سرداره توی مدرن وارفار اشتباه نگیر. تا جایی که میدونم یه فردی هست که با شوروی همکاری میکنه و بازی برای زمان جنگ سرده)@Comrade_Bayat آره یه چیزایی شنیده بودم
بدبختی هم اینه میشه از سایتای خارجی کرک دانلود کرد ولی نصف سایتاشون پره از تبلیغ و تازه اگرم بتونی سایتی رو پیدا کنی فیلتره و سرعت دانلود بازی چند ده گیگی با فیلتر شکن هم که.... -
@Venus655
خداروشکر خوبه
خوابگاه بده که اونم چارهای نیست
یعنی اونم خوبه ها از نظر امکانات و تمیزی ولی خب هیچ جا خونه آدم نمیشه:/اونجا خیلی جو سنگینه فعلا -
بچها تو میتوکندری و پلاستا دنا ب غشا متصل نیست دیگ؟
-
باید درس بخونم ولی خیلییی خوابم میاد:/
مامانم میگه میخوای برو تو اتاق درس بخون ساکت تره منی که نمیخوام باور کنم تازه سختی درسا شروع شده میگم نه نمیخواد مگه من کنکور دارم حالا میخونم همینجوری
️
-
Mehrsa 14 ای کاش همیشه دانش اموزی بودم ک چهارشنبه از مدرسه اومده پنج شنبه جمعش تعطیله شنبشم دو زنگ اول ورزش دارن.