هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
راستش کاش این مبحث اینجا مطرح نمی شد...
-
تاثیر یه سری چیزا، به شکل مستقیم دیده نمیشه.
ولی جبران ناپذیره. -
officer k
@_Narges در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:erfany شبیه وکیلا یا موکلایی که در نهایت میدونن با هر کاری که کردن خبری از مجازات واسشون وجود نداره
قدرتمند و در عین حال باهوش
از اونایی که شاید وقتی حتی تو خطرن همه چیو طوری به میل خودشون بر میگردونن که میگی Wow -
officer k
@_Narges در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:erfany شبیه وکیلا یا موکلایی که در نهایت میدونن با هر کاری که کردن خبری از مجازات واسشون وجود نداره
قدرتمند و در عین حال باهوش
از اونایی که شاید وقتی حتی تو خطرن همه چیو طوری به میل خودشون بر میگردونن که میگی Wow -
erfany
سلام
به نظر من لبخند و خندشون بیشتر برای تایید حرف طرف مقابله و واقعی نیست(به دلیل کشیدگی بیش از حد صورت برای خندیدن...)
و دردی رو در درونش داره که داره با خنده ای ظاهری مخفی میکنه...
و در گفت و گو ها زیاد ادعای همه چیز دون بودن نمیکنه و کمتر حرف میزنه.....
و شخصیتی درونگرا و تاجایی مخوف(البته اینو میتونه نباشه)....Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
erfany
سلام
به نظر من لبخند و خندشون بیشتر برای تایید حرف طرف مقابله و واقعی نیست(به دلیل کشیدگی بیش از حد صورت برای خندیدن...)
و شخصیتی درونگرا و تاجایی مخوف(البته اینو میتونه نباشه)....دلم نیمد نگم ولی این از بین همه نظرات حالا اونایی که نمیشناختنش ، این خیلی جالبتر و دقیق تر بود خدایی:'
به خصوص اونجایی که نوشتین دردی رو درونش داره ..
-
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
erfany
سلام
و شخصیتی درونگرا و تاجایی مخوف(البته اینو میتونه نباشه)....دلم نیمد نگم ولی این از بین همه نظرات حالا اونایی که نمیشناختنش ، این خیلی جالبتر و دقیق تر بود خدایی:'
به خصوص اونجایی که نوشتین دردی رو درونش داره ..
-
@_Narges
بیا بازم بخونش
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:erfany
خطرناک
غیرقابل اعتماد
دلهره آور
خندشم یه جوریه=)
کلا خوشم نیومد ازش