هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@khanoomi فکر نمیکنم از اولشم نظری ازت پرسیده باشم.
-
Blue28
مگه اینجا کسی از تو نظر میخاد ک هی تو کار همه دخالت میکنی؟! -
@f-nalist مگه تو هم دوست داریش؟=)
-
@khanoomi من تو کار کسی دخالت کردم؟
-
Blue28
اره رو تو دولی همه ریپ میزنی -
هرکس تو کارش دخالت کردم بیاد بگه ببینم
-
@khanoomi اولن نماینده بقیه هستی؟از جانب خودت صحبت کن
دومن فکر نمیکنم کسایی که ریپ زدم رو پیاماشون مشکلی با این قضیه داشته باشن پس بازم از جانب خودت صحبت کن. -
-
Blue28
دوست دارم خیلی ولی میدونم مال من نیستش دیگه خودت میدونی چی میگم یعنی صرفا یه شوق نرسیدنیه
چون گفتم با زیست حال میکنم
یه چیز خفن پر زیست که نه زیست شناسی سلول مولکولیه نه پزشکیه
یه چیز باحال@f-nalist آره دقیقن=))))
-
@khanoomi اولن نماینده بقیه هستی؟از جانب خودت صحبت کن
دومن فکر نمیکنم کسایی که ریپ زدم رو پیاماشون مشکلی با این قضیه داشته باشن پس بازم از جانب خودت صحبت کن.Blue28
پس وقتی رو تودلی بقیه ریپ میزنی باید قبول کنی ک رو مال خودتم ریپ زده بشه و نظرشونو بگن
از جانب هر کسی بخام حرف میزنم به کسی ربطی نداره -
نباید به همچی که رسید=)
خیلیا خیلی چیزا دوست دارن=) -
@khanoomi خواهش میکنم
-
Blue28
پس وقتی رو تودلی بقیه ریپ میزنی باید قبول کنی ک رو مال خودتم ریپ زده بشه و نظرشونو بگن
از جانب هر کسی بخام حرف میزنم به کسی ربطی نداره@khanoomi من رو تودلی کسی ریپ نزدم
۲.رو تودلی شمام تا حالا ریپ نزدم
۳.البته که ربط داره،همچی شما تو یه جمع به بقیه ربط داره،شما نه حق داری با بقیه تند حرف بزنی نه به کسی توهین کنی نه از جانب کسی صحبت کنی -
@khanoomi من رو تودلی کسی ریپ نزدم
۲.رو تودلی شمام تا حالا ریپ نزدم
۳.البته که ربط داره،همچی شما تو یه جمع به بقیه ربط داره،شما نه حق داری با بقیه تند حرف بزنی نه به کسی توهین کنی نه از جانب کسی صحبت کنیBlue28
منم اگ چشاتو وا کنی رو حرفت ریپ نزدم حوصله منشن کردن تورو نداشتم همینجوری حرف زدم
بقیه هر جور بامن رفتار کنن منم دقیقن همون جور رفتار میکنمدیگه کش نده چون حوصله بچه مچه ندارم
بسلامت