هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Blue28
اره رو تو دولی همه ریپ میزنی -
هرکس تو کارش دخالت کردم بیاد بگه ببینم
-
@khanoomi اولن نماینده بقیه هستی؟از جانب خودت صحبت کن
دومن فکر نمیکنم کسایی که ریپ زدم رو پیاماشون مشکلی با این قضیه داشته باشن پس بازم از جانب خودت صحبت کن. -
-
Blue28
دوست دارم خیلی ولی میدونم مال من نیستش دیگه خودت میدونی چی میگم یعنی صرفا یه شوق نرسیدنیه
چون گفتم با زیست حال میکنم
یه چیز خفن پر زیست که نه زیست شناسی سلول مولکولیه نه پزشکیه
یه چیز باحال@f-nalist آره دقیقن=))))
-
@khanoomi اولن نماینده بقیه هستی؟از جانب خودت صحبت کن
دومن فکر نمیکنم کسایی که ریپ زدم رو پیاماشون مشکلی با این قضیه داشته باشن پس بازم از جانب خودت صحبت کن.Blue28
پس وقتی رو تودلی بقیه ریپ میزنی باید قبول کنی ک رو مال خودتم ریپ زده بشه و نظرشونو بگن
از جانب هر کسی بخام حرف میزنم به کسی ربطی نداره -
نباید به همچی که رسید=)
خیلیا خیلی چیزا دوست دارن=) -
@khanoomi خواهش میکنم
-
Blue28
پس وقتی رو تودلی بقیه ریپ میزنی باید قبول کنی ک رو مال خودتم ریپ زده بشه و نظرشونو بگن
از جانب هر کسی بخام حرف میزنم به کسی ربطی نداره@khanoomi من رو تودلی کسی ریپ نزدم
۲.رو تودلی شمام تا حالا ریپ نزدم
۳.البته که ربط داره،همچی شما تو یه جمع به بقیه ربط داره،شما نه حق داری با بقیه تند حرف بزنی نه به کسی توهین کنی نه از جانب کسی صحبت کنی -
@khanoomi من رو تودلی کسی ریپ نزدم
۲.رو تودلی شمام تا حالا ریپ نزدم
۳.البته که ربط داره،همچی شما تو یه جمع به بقیه ربط داره،شما نه حق داری با بقیه تند حرف بزنی نه به کسی توهین کنی نه از جانب کسی صحبت کنیBlue28
منم اگ چشاتو وا کنی رو حرفت ریپ نزدم حوصله منشن کردن تورو نداشتم همینجوری حرف زدم
بقیه هر جور بامن رفتار کنن منم دقیقن همون جور رفتار میکنمدیگه کش نده چون حوصله بچه مچه ندارم
بسلامت -
Blue28
منم اگ چشاتو وا کنی رو حرفت ریپ نزدم حوصله منشن کردن تورو نداشتم همینجوری حرف زدم
بقیه هر جور بامن رفتار کنن منم دقیقن همون جور رفتار میکنمدیگه کش نده چون حوصله بچه مچه ندارم
بسلامت@khanoomi یاد بگیر همینجوری حرف نزنی
شما از اول اومدنتون طرز صحبتتون همین بوده،با تحقیر و خودبزرگ بینی صحبت میکنین
من فکر نمیکنم تا حالا با کسی بد صحبت کرده باشم
همین که شما به اندازه کافی بزرگین بسمونه ممنون که با بچه مچه صحبت نمی کنین و حوصله بحث ندارین
خوبه که هستین تا لیست بلاکمون خالی نمونه چون از اولم رو مخ بودین -
Blue28
کاش یه دستگاه بود
میزدن به سر هر کس
میگفت تو چند درصد ساخته شدی برای اون کار
بعدای هر کی رو میفرستادن سراغ اون@f-nalist نه با ساخته شدن مشکلی ندارم ای کاش آینده رو نشون میدادن ای کاش میگفتن چن درصد تصمیمتون درسته=)
-
با این اوصاف منم مریض نشم دم کنکور خوبه
-
@khanoomi یاد بگیر همینجوری حرف نزنی
شما از اول اومدنتون طرز صحبتتون همین بوده،با تحقیر و خودبزرگ بینی صحبت میکنین
من فکر نمیکنم تا حالا با کسی بد صحبت کرده باشم
همین که شما به اندازه کافی بزرگین بسمونه ممنون که با بچه مچه صحبت نمی کنین و حوصله بحث ندارین
خوبه که هستین تا لیست بلاکمون خالی نمونه چون از اولم رو مخ بودینBlue28
بله من همینطور حرف میزنم خیلیم حال میکنم هر کسیم عشق نمیکنه بلاک کنه باعث خوشحالیمه
من اگ رومخ باشم متاسفانه شما زیرمخ بودین