هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
#مشاوره |-
تحلیل اولیه در مورد شیمی: دشوار و وقتگیر
داوطلب هرچی زمان و انرژی در فیزیک save کرده رو باید توی شیمی خرج میکرد تازه یه چیزیم بدهکار میشد!
بسیار زمانبر، دشوار و نفسگیر بود. چند سوال ساده قابل پاسخ دادن هم دیده میشد که همکاران سریعا از روی همان چند سوال عجولانه گفتند شیمی مشابه ۹۸ بوده!
من نمیدونم این کنکور ۹۸ رو اگر از برخی بگیرن چی دارن بگن؟
من به شما قول میدم درصدهای مرزهای قبولی در درس شیمی مشابه دی ۱۴۰۱ یا حتی کمتر خواهد بود.
مشاوره کنکور دکتر بهمنی -
ای کاش خفه شین=)
-
#مشاوره |-
داوطلب هرچی زمان و انرژی در فیزیک save کرده رو باید توی شیمی خرج میکرد تازه یه چیزیم بدهکار میشد!
بسیار زمانبر، دشوار و نفسگیر بود. چند سوال ساده قابل پاسخ دادن هم دیده میشد که همکاران سریعا از روی همان چند سوال عجولانه گفتند شیمی مشابه ۹۸ بوده!
من به شما قول میدم درصدهای مرزهای قبولی در درس شیمی مشابه دی ۱۴۰۱ یا حتی کمتر خواهد بود.
مشاوره کنکور دکتر بهمنیCpR در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
#مشاوره |-
مشاوره کنکور دکتر بهمنیاصلا کنکور ۹۸دیدن؟
-
خب می ریم فصل سه رو دوباره می بینیم
-
CpR کی اومده گفت شمی ش مثل 98دبود؟؟؟
کی گفت اصلان نگاه می کرد ورق می زد
حق نداشت این و بگه -
officer k میخواستم برلینو ببینم اما ترجیح داد استرنجر ثینگزو باز ببینم هق
-
@kosar-ab سلام کوثر
-
@kosar-ab معلومه ک سخت تر بود..ریاضیش گلااابی بود
-
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من زدم دیافراگم به خاطر این
الان من مگه فیزیولوژی خوندم که دیافراگم رو نبینم
-
@kosar-ab ریاضی ش از ریاضی های قبلی نرمال تر به نظر میومد نمی دونم حالا نظر استاد ها چیه
ولی شمییه برای کسی با امادگی کاملم رفته بود همه چی اوکی کلی زمان بر بود
و طولانیی
-
استیو و داستین در تلاش برای رمزگشایی کد روس هان. -
خسته ایماااا خستهه هنوز یک حالت خوابید هم چند دقیقه نتونستم داشته باسم زودی برید رو بقیش
خستمم مثل قایق شکسته هااا -
خودم هیچی گوشی شارژ نداره