هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
از خدا پرسیدم: خدایا چطور می توان بهتر زندگی کرد؟ خدا جواب داد: گذشته ات را بدون هیچ تاسفی بپذیر با اعتماد زمان حال ات را بگذران … و بدون ترس برای آینده آماده شو. ایمان را نگهدار و ترس را به گوشه ای انداز. شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن. زندگی شگفت انگیز است …. فقط اگر بدانید که چطور زندگی کنید …
-
زهرا بنده خدا 2
اون پزشک عمومی میدونی چرا زدن تو کار زیبایی؟
من واقعا از اینکه اینجور راحت میگی پزشک عمومی ناراحت میشم
چون پسری که ۷ سال درس خونده ۲ سال طرح رفته
۲ سال باید بره سربازی
توی دانشگاه دوسال اخر فقط تو بیمارستان بوده نزدیک سی سالشه پول نداره
میره بیمارستان همه به چشم یه پزشک عمومی نگاهش میکنن درحالی که هیچکس نمیدونه چی کشیده
دو تومن پول بهش میدن تو بیمارستان پرستار ازش بیگاری میکشه
بعد حالا باید بره بشینه برای تخصص بخونه
با سهمیه های به شدت بالا صد برابر سخت تراز کنکور بعد ازمون تخصصکلا تستیه
کلااا
مثل کنکور
یکی از این دانشجوها میگفت من یه مشکلی برای یکی از اعضای خانوادم پیش اومد وقتی رفتم به صورت عملی نجاتش بدم بلد نبودم درسش رو خونده بودم ولی بلد نبودم
اونی که میره زیبایی شاید به نظر بیاد همه چیز اوکیه
ولی داغونه طرف چون با هدف دکتر غریب شدن اومد اینجوری رفت بیرون
ببین باید چکمه فولاین بپوشی این یه واقعیته
حرف بخوری حرف بزنی گرگ باشی کم نیاری و پر انرژی باشی بین ادمای افسرده دور و برت
باید محکم باشی شده به زورGharibe Gomnam
پزشک عمومی میشناسم ۵۰ تومن درآمد داره -
Gharibe Gomnam
پزشک عمومی میشناسم ۵۰ تومن درآمد داره -
@mk-mahdi
باور نکن مهم نیست -
@mk-mahdi
محل کار ونک با روستا فرق داره
تعداد شیفت -
@mk-mahdi
داش اصلا اعتباری که داره...
دوستم فقط دانشجوعههههه امسال با پول خودش کوییک خرید بیشتر از ۲۰ تومن در ماه درآمد داره از مشاوره -
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بوش میاد🤣🤣🤣🗿
-
@mk-mahdi
داش اصلا اعتباری که داره...
دوستم فقط دانشجوعههههه امسال با پول خودش کوییک خرید بیشتر از ۲۰ تومن در ماه درآمد داره از مشاوره -
سلام دوستان
توی بحث حد و تقسیم بر عامل ابهام و اینا میتونیم از هورنر استفاده کنیم یا حتما باید روال تقسیم رو داخل برگه بنویسیم؟ -
اینا همه سیاه نماییه اووووه پزشک ناخن کار
Shut the f*ck off🗿🤣 -
رسانه های زرد
-
سلام دوستان
توی بحث حد و تقسیم بر عامل ابهام و اینا میتونیم از هورنر استفاده کنیم یا حتما باید روال تقسیم رو داخل برگه بنویسیم؟ -
سلام دوستان
حاشیه ی سوال هایم ..
-
هویججج از مشاوره و کنکور در میاره؟
چون اصلا نمیشه ... یه کسی رو داخل کتابخونه ای که میرم میشناسم داره برای تخصص میخونه حقوقش 10 میلیونه حالا چجوری 5 برابره نمیدونم@mk-mahdi
بله درسته
اینا اینترن هستن
یعنی به عنوان دانشجو تو بیمارستان کار میکنن مطب ندارن🤷🏽 -
هویججج از مشاوره و کنکور در میاره؟
چون اصلا نمیشه ... یه کسی رو داخل کتابخونه ای که میرم میشناسم داره برای تخصص میخونه حقوقش 10 میلیونه حالا چجوری 5 برابره نمیدونم@mk-mahdi
اصلا اگه پزشکی اخه بده چرا طرف فرهنگیان رو ول کرده اومده داره دوباره کنکور میده🗿🤣🤣🤣 -
سلام دوستان
توی بحث حد و تقسیم بر عامل ابهام و اینا میتونیم از هورنر استفاده کنیم یا حتما باید روال تقسیم رو داخل برگه بنویسیم؟