هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خیلی نگرانش نباشید
اونایی که نات کوین هاشون رو اون موقع تبدیل به پول کردن، اگه بجاش سر کار میرفتن، دوتا مهارت یاد میگرفتن یا اضافه کاری وای میستادن تا الان پول بیشتری به دست میآوردن:/
منتها پوستِ چشم ها و انگشت هاشون رو کندن و یه عالمه سیمکارت و حساب و ... ایجاد کردن تا بتونن یه ذره پول گیر بیارن:// -
خیلی نگرانش نباشید
اونایی که نات کوین هاشون رو اون موقع تبدیل به پول کردن، اگه بجاش سر کار میرفتن، دوتا مهارت یاد میگرفتن یا اضافه کاری وای میستادن تا الان پول بیشتری به دست میآوردن:/
منتها پوستِ چشم ها و انگشت هاشون رو کندن و یه عالمه سیمکارت و حساب و ... ایجاد کردن تا بتونن یه ذره پول گیر بیارن:// -
الان تو زمونه های هستیم که هممون متخصص ارز دیجیتال شدیم
ای بابا این حرفا از من بعید بود -
@f-nalist مرسی
-
@KOSAR-ab صرافی
وقتی توی صرافی لیست بشه، میتونی بری در ازاش پول بگیری یا تبدیلش کنی به بیت کوین و اتریوم و ...
البته یه عالمه شرط و اینجور چیزا هم داره که من سر در نمیارم ولی خلاصش همینه -
@KOSAR-ab صرافی
وقتی توی صرافی لیست بشه، میتونی بری در ازاش پول بگیری یا تبدیلش کنی به بیت کوین و اتریوم و ...
البته یه عالمه شرط و اینجور چیزا هم داره که من سر در نمیارم ولی خلاصش همینه -
من جز امروز ک سیب ترش گذاشت اطلاعاتی نداشتم
بعد رفتم تو بات ثبت نام کردم
یه موش اومد بالا هی باید میکوبیدم روش، سر و ته نداشت حوصلشم نداشتم اومدم بیرون فوشم دادم که بخاطر ده بیست تومن پول ادمو عذاب میدن -
من جز امروز ک سیب ترش گذاشت اطلاعاتی نداشتم
بعد رفتم تو بات ثبت نام کردم
یه موش اومد بالا هی باید میکوبیدم روش، سر و ته نداشت حوصلشم نداشتم اومدم بیرون فوشم دادم که بخاطر ده بیست تومن پول ادمو عذاب میدن -
@KOSAR-ab چشم ای گرگِ وال استریت
-
کاش پخش ویدیو یا گیف آنلاین هم بیارن تو الاخونه اینجوری نمیشه:/