هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
جالبه
همین موقع ها سال ۱۴۰۲، اگه میرفتی اینترنت و سایت کانون یا مشاوره هیوا یا هرچی و بالا میاوردی، توی تقریبا همه رشته ها رتبه های قبولی های ۱۴۰۱ رو زده بودن(سال پیش از ۱۴۰۲)
ولی الان هنوز رتبه های ۱۴۰۲ توی هیچ رشته ای نیومده...
-
پرستو بابایی کلی نذر کردم صدام بیرون نره
اون شهیدو با گیتار میزنم
آه/ آه این سر بریده ماهست در پگ آه
آع آه یا نه سر بریده خورشید شامگ آه
اینجوری میزدم@KOSAR-ab
دارم فکر می کنم چقدر روش وقت گذاشتی -
پرستو بابایی بنویسیم ببریم خوبه ولی نمیتونیم در بیاریم
@KOSAR-ab
اصلا نمیشه وارد حوزه هم شد -
Narges_ در اصل کارم با ترازش نبود، منظورم از سطح بالا بچه های کشوری بود، یکی از دوستانم از کرمانشاه میانگین ترازش چیزی حدود 7500 هست، ایشون با اینکه خیلی میخونه ولی بعد از هر امتحان از اون امتحان ناراضی هست و ارزوی لغو تاثیر قطعی رو میکنه! و همچنین یکی از دوستای همین شخص از رتبه برتر های کشوریه و میانگین ترازش بالای 8 هزار هست! این هم خیلی از امتحانا میگه چیزی حود 18-19 میشه با اینکه خونده! اونوقت این شخص با میانگین تراز 6500 میاد میگه بچه های سطح بالا همه 20 میشن؟
-
بچه ها ستایش فقط معنیش میاد ؟یا اینم باید آرایه هاشو کامل بخونیم ؟
@دوازدهم -
Narges_ در اصل کارم با ترازش نبود، منظورم از سطح بالا بچه های کشوری بود، یکی از دوستانم از کرمانشاه میانگین ترازش چیزی حدود 7500 هست، ایشون با اینکه خیلی میخونه ولی بعد از هر امتحان از اون امتحان ناراضی هست و ارزوی لغو تاثیر قطعی رو میکنه! و همچنین یکی از دوستای همین شخص از رتبه برتر های کشوریه و میانگین ترازش بالای 8 هزار هست! این هم خیلی از امتحانا میگه چیزی حود 18-19 میشه با اینکه خونده! اونوقت این شخص با میانگین تراز 6500 میاد میگه بچه های سطح بالا همه 20 میشن؟
-
پشتیبان ******* من هم همین کار رو کرده، چند تا آزمون که غایب بودم دو سه تا تست زده اونم غلط میانگین ترازم رو قشنگ هزار تایی آورده پایین...
-
بچه ها ستایش فقط معنیش میاد ؟یا اینم باید آرایه هاشو کامل بخونیم ؟
@دوازدهمپرستو بابایی مگه معنیشم میاد؟
-
@Comrade_Bayat آها من بد متوجه شدم
درست میگین
منم دوست دارم تاثیر قطعی برداشته شه
(البته ترازام اینقدر خوب نیست یعنی نیست واقعا🥲
ولی خب بازم موافق نیستم)Narges_ تراز قلم چی که کلا خیلی اهمیت ندید، هم تقلب خیلیه، هم به هر حال الان هنوز یازدهمید!
درباره تاثیر قطعی هم منم موافق لغوم... نه عادلانه هست، نه منطقی!
من نیومدم رشته ریاضی که یه رشته تحلیلی هست تا بشینم متن کتاب فیزیک و هندسه رو حفظ کنم... -
پرستو بابایی مگه معنیشم میاد؟
Akito
آره قلمرو فکری ها میاد در هر صورت -
Narges_ تراز قلم چی که کلا خیلی اهمیت ندید، هم تقلب خیلیه، هم به هر حال الان هنوز یازدهمید!
درباره تاثیر قطعی هم منم موافق لغوم... نه عادلانه هست، نه منطقی!
من نیومدم رشته ریاضی که یه رشته تحلیلی هست تا بشینم متن کتاب فیزیک و هندسه رو حفظ کنم...@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_ تراز قلم چی که کلا خیلی اهمیت ندید، هم تقلب خیلیه، هم به هر حال الان هنوز یازدهمید!
هعیی
باشه سعیمو میکنم
البته تقلبش واقعا مسخرسدرباره تاثیر قطعی هم منم موافق لغوم... نه عادلانه هست، نه منطقی!
من نیومدم رشته ریاضی که یه رشته تحلیلی هست تا بشینم متن کتاب فیزیک و هندسه رو حفظ کنم...واقعا بد دردیه
-
Akito
آره قلمرو فکری ها میاد در هر صورتپرستو بابایی راجع به ارایه میدونم که از گنج حکمت نباید سوال مستقیم آرایه بیاد...
ولی ستایشو مطمعا نیستم