هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دوستان چجوری میشه امار یکیو در اورد؟
️
@Masoumeh-sh
فکر میکنم معلمای ادبیات نباید این چیزا رو بلد باشن ولی خب اول باید بگی طرف دختره یا پسر. -
@danial-hosseiny اره خودمو جمع میکنم وزنیم ندارم🥲
@Masoumeh-sh خوبه خوبه.
دیگه نشد و سمج بودی میریم برای مراحل سختتر. -
Narges_
حالا تو قسمت اولو پخش کن. خودم تصمیم میگیرم -
Anzw 18 در قشنگترین تعریف گفته است:
ما یه بار از مدرسه رفتیم دیدار امام جمعه...
خبرش رو که گذاشته بودن، کپشنش نوشته بودن "دیدار نخبگان مثلا فلان جا با امام جمعه"...
از اون به بعد عموم میاد مثلا ازم تعریف کنه هی میگه "چطوری نقطه؟" :)))))))نقطه
@f-nalist -
فکر کنم معصومه خوابش برد
-
️ سر قبری گریه کردیم که مرده ای توش نبود!
دبیرخانه و اعضای محترم !!!! آن نتوانستند یا شاید نخواستند برای کلید آزمون اصلاحیه بنویسند.️
نوشتن اصلاحیه و روشن کردن ابهامات آزمون به منزله پذیرفتن اشتباهات طراح و... است.
اگر اشتباه های یک آزمون زیاد باشد، روایی آزمون زیر سوال می رود.
دبیرخانه نخواست از دستپخت خود ایراد بگیرد. آزمون های نهایی فارسی را بدون عیب نشان داد تا به سنجش و ارزشیابی آموزش و پرورش نشان دهد که: همه چی گل و بلبل!
وقتی ۲۵ صدم هم در ارتقای رتبه تاثیر گذار است. حق بسیاری از دانش آموزان ضایع شد.
اسمش هر چی می خواهد باشد: حق الناس، کارما، تقاص و... مطمئن باشید، رهاتان نخواهد کرد.
️
️
️
️
️
️
️
این آخرین آزمون نهایی بود که توسط آموزشوپرورش و پرورش طراحی شد.
از سال بعد طراحی آزمون ها به سازمان سنجش واگذار خواهد شد. سازمان سنجش زیر مجموعه وزارت علوم است و احتمال بسیار طراحان آزمون های نهایی از بین استادان دانشگاه انتخاب خواهند شد.
یا بهتر می شود یا خراب تر️
به قول حضرت حافظ:
در جای خراب هم خراب اولیٰترهعییی
@f-nalist بابا اینا این همه وقت داشتن برا طراحی سوال و نوشتن پاسخنامه بازم مثل سالای قبل سوالات پر اشکال و پاسخنامه پر ایراد
آخه اون خراب شده یه ویراستار درست حسابی نداره که یه همچین اشتباهات فاحشی مثلا تو ریاضی و چرت و پرتای تو زیست هستن تو ازمون:)؟ -
فکر کنم معصومه خوابش برد
-
Narges_
حالا تو قسمت اولو پخش کن. خودم تصمیم میگیرم -
Anzw 18
تا فارسیت تموم نشده بپرس -
@Masoumeh-sh
فکر میکنم معلمای ادبیات نباید این چیزا رو بلد باشن ولی خب اول باید بگی طرف دختره یا پسر.@danial-hosseiny پسره پسرر
-
یکی همون سوالی که جوابش سجع میشد من کمال و جمال رو فهمیدم چرا ولی دوتا کلمه ی "قرار" و "وجود" چجوری سجع میشدن؟
سوال گفته بود آرایه مشترک بین کلمات کلی این دومی رو متوجه نشدمیکی هم اینکه برا برزخ سرد پارادوکس نمیشه درنظر گرفت نه؟
-
@Masoumeh-sh خوبه خوبه.
دیگه نشد و سمج بودی میریم برای مراحل سختتر.@danial-hosseiny مراحل بالاترش چیه؟بیهوشی؟
-
پیشنهادات برای حفظ آسان تر لغات زبان انگلیسی مورد استقبال قرار می گیرد...
-
Anzw 18
تا فارسیت تموم نشده بپرس -
دوساعت داشتم عکس با حجاب اسلامی پیدا میکردم
-
دوساعت داشتم عکس با حجاب اسلامی پیدا میکردم
-
یکی همون سوالی که جوابش سجع میشد من کمال و جمال رو فهمیدم چرا ولی دوتا کلمه ی "قرار" و "وجود" چجوری سجع میشدن؟
سوال گفته بود آرایه مشترک بین کلمات کلی این دومی رو متوجه نشدمیکی هم اینکه برا برزخ سرد پارادوکس نمیشه درنظر گرفت نه؟
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینو یه تاپیک میزنم توضیح میدم... اینا سجع مطرف دارن. وزناشون یکیه.
یکی هم اینکه برا برزخ سرد پارادوکس نمیشه درنظر گرفت نه؟
فکر میکنم منظورت دوزخ سرد باشه.
ولی بازم نه ما در جهنم جایی داریم به نام زمهریر.
که گفته میشه توی زمهریر از شدت سرما بدنها از هم گسسته میشه. -
نقطه اره داشت
️