هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصلا چرا باید همچین چیزی فرهنگ سازی بشه؟
هیچی. برای اینکه ده سال دیگه از هر دو کلمه ای که حرف می زنیم یکیش غیر فارسی نباشه. که متاسفانه همین الان از هر پنج تاش یکیش غیر فارسیه
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی خود زبان روسی رو چک کنید تمام این چیزای ساخت غرب همون اسم انگلیسیشه؟!
باید بریم دقیقا بررسی کنیم منظورت اسامی علمی و اسم کالا ها هست؟ یا کلماتی که خودشون براش معادل دارن رو هم انگلیسی میگن. خلاصه باید دقیق بررسی بشه. الان اینجوری شده که طرف معادل فارسیش رو هم بدونه، انگلیسیش رو میگه
Reza-H ببین، از نظر من نباید کلماتی که الان استفاده میکنیم رو انگلیسی یا فرانسوی کنیم، ولی نباید کلماتی که داخل شده یا داخل میشه و معادل درست و حسابی و قدمت داری نداره رو هم استفاده کنیم! مثلا به کامپیوتر نگیم رایانه، ولی به بچه پولدار نگیم ریچ کید
-
فاقد حوصله.
-
@Comrade_Bayat اول که من قمی نیستم صرفن قم زندگی می کنم اونم دست خودم نبودههه
دوم اینکه قمی ها عربن مگههه
سومن من عرب ستیزی نکردم من پاکسازی کردممم
چهارمن من فقط افغانی ستیزم -
@Comrade_Bayat
-
@Comrade_Bayat
وقت زیاده
ماشین ها و موتور هاو..اینا که نمیشه شاید حدودی بشه
ولی همون قبلی رو روش کار کنید قدم برای پیشرفت و ارتقای مقام میشه براتون
️
-
@Comrade_Bayat
وقت زیاده
ماشین ها و موتور هاو..اینا که نمیشه شاید حدودی بشه
ولی همون قبلی رو روش کار کنید قدم برای پیشرفت و ارتقای مقام میشه براتون
️
-
@Comrade_Bayat طرف میاد تو تهران فیلم میگیره می زنه به کابل خوش اومدید بعد از نژاد پرستی حرف می زنی؟=)
-
@Comrade_Bayat طرف میاد تو تهران فیلم میگیره می زنه به کابل خوش اومدید بعد از نژاد پرستی حرف می زنی؟=)
-
@Comrade_Bayat
موفق باشید -
Reza-H ببین، از نظر من نباید کلماتی که الان استفاده میکنیم رو انگلیسی یا فرانسوی کنیم، ولی نباید کلماتی که داخل شده یا داخل میشه و معادل درست و حسابی و قدمت داری نداره رو هم استفاده کنیم! مثلا به کامپیوتر نگیم رایانه، ولی به بچه پولدار نگیم ریچ کید
@Comrade_Bayat
تو قسمت اول حرفت که هر دومون موافقیم
ولی توی قسمت دوم حرفت. با این فرمون بریم جلو (چون مرز تولید علم و فناوری (معادل فرهنگستان تکنولوژی ) دست ما نیست) با سرعت وحشتناکی کلمه اضافه میشه . که الان هم داره اضافه میشه. و تعداد تولید کلمه فارسی خیلی کمه. همین الانشم توی حرفمون کلی کلمه انگلیسی به کار می بریم.
درباره اینکه درست و حسابی هستن یا نه حرف زدیم. بله. باید درست و حسابی باشن
و کی گفته که نباید کلمه بدون قدمت استفاده کنیم؟ بالاخره هر لغتی یه جایی به زبون اضافه شده دیگه -
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
49
21.2 -
بسم از هوا گرفتن...
-
که پری نماند و بالی...
-
Aqua کجا و فرق میکنه، به پاکستانیا میپرن، به افغانا میپرن، به عربا که هیچی، سر میبرن، به چینیا میپرن، بعضی ها هم که دم دقیقه حرف از آریایی و پارس میزنن نمونش توی انجمن هم هست
درباره اینایی که هی حرف از فرهنگ پارس و .. میزنن هم اینو بگم تو دلم مونده. نصف حکومتای تاریخ این هزار سال ایران یا عرب بودن یا ترک، باید قبول کنیم فرهنگ ما ایرانیه، فرهنگی که بدون عرب و عربی، بدون ترک و ترکی، بدون فارس و فارسی و ... معنا پیدا نمیکنه، فرهنگ آریایی و پارسی وجود نداره!