هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این گزینه دو هم تازه دیدم اینم خوبه بروز تره فکر کنم.
می تونید رشته رو انتخاب کنید حدودا میاره قبولی ها با چه رتبه ای می خواسته -
آدمک @f-nalist پرستو بابایی
سلام خوبین ، من واقعا دیگه چاره ای به ذهنم نمیرسه باید مشورت بگیرم ، ببینین من اصلا برای فیزیک منبع تموم کردم هر سه پایه
منابع لو لول هم نه ها نشرالگو بود کتاب فیزیکم حالا یازدهم خیلی سبز بود ولی اون درصدی که باید بگیرم رو داخل فیزیک نمیتونم بگیرم هم اردیبهشت اونجوری نشد هم کنکورای سالهای اخیر ، آخه واقعا میگم من چطور پس میتونم تست کتابمو بزنم کنکور اینجوری ؟ مشکلم داخل مفاهیم نیست ، مشکل اساسی اونجوری ندارم ولی نمیدونم چرا نمیتونم درصد بگیرم ، از یه درصدی به بالاتر میخوام برم میشه مثل اردیبهشت با منفی زدن یکاری میکنم که درصدی که میگیرم خیلی متفاوت با سطح سواد فیزیکم بشه ، هم یه درصد معقول بزنم هم منفی نزنم -
@Comrade_Bayat
نون رو که همیشه میرفتم
ظرفا هم نوبتی بوده و من چند روزی بود که نوبتم رو پیچونده بودم -
می تونید رشته رو انتخاب کنید حدودا میاره قبولی ها با چه رتبه ای می خواستهjahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
می تونید رشته رو انتخاب کنید حدودا میاره قبولی ها با چه رتبه ای می خواستهباشه مرسی
-
@Comrade_Bayat
نون رو که همیشه میرفتم
ظرفا هم نوبتی بوده و من چند روزی بود که نوبتم رو پیچونده بودم -
ari_14
راستی بابام اونی که قولشو داده بود خریددیدم دیشب اومد در اتاقو باز کرد گذاشت رو میز اصلا از من نظر نخواسته
گفتم عهههههبعد گفت مصاحبه میری یا نه ؟ گفتم بابا من علاقه ندارم
گفت راست میگی حالا ایشالا که رتبت خوب میشه نشدم یه سال وایستا نشد بعد میری
حالا این هیچی فقط مامانم که پشت سرش اومد اینم گرفت برداشت برد پیش اون یکی گفت بعد کنکور میدم بهت -
@Comrade_Bayat هروقت رفتی خوابگاه مشخص میشه
-
با اجازه چون جاش خالی داخل تاپیک یاعلی
نقل قول می زنم اونجا هم باشه
عید غدیر هم بهتون تبریک میگم
jahad_121
بله. خیلی هم عالیjahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عید غدیر هم بهتون تبریک میگم
خیلی ممنون. منم به شما تبریک میگم این عید رو
-
3 گزینه ۱ و ۳
گزینه اول بنظرم جهش و اینا میشه..
گزینه سوم هم امیزش غیرتصادفی چی؟
Reza-H -
بچه های تجربی
من زیست هرچی میخونم هیچ پیشرفتی ندارم
الان من بجا زیست رو اون چهار درس تمرکز کنم و اونارو بالاتر بزنم خیلی رو رتبه و اینا تاثیر داره؟
چون انگار فقط وقتم تلف میکنم
البته کنکورا تحلیل میکنم ولی بیشترش حس میکنم دارم وقت هدر میدم -
ari_14
راستی بابام اونی که قولشو داده بود خریددیدم دیشب اومد در اتاقو باز کرد گذاشت رو میز اصلا از من نظر نخواسته
حالا این هیچی فقط مامانم که پشت سرش اومد اینم گرفت برداشت برد پیش اون یکی گفت بعد کنکور میدم بهتAqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ari_14
حالا این هیچی فقط مامانم که پشت سرش اومد اینم گرفت برداشت برد پیش اون یکی گفت بعد کنکور میدم بهتمبارکه