هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mr-vinyzo ولی انیشتین یهودی بوده بنظرم.
Nasrinsani این چیزی بود که آلمان خیلی سعی میکرد بین مردم پخش کنه
فکر کنم یه جا خودش توی یه نامه گفته بود که روزنامه های آلمانی الکی انشتین رو خداباور و معتقد به مذهب جلوه میدادن...
البته فکر کنم -
@mr-vinyzo ولی انیشتین یهودی بوده بنظرم.
Nasrinsani بند اخر نوشته یهودی نبوده و قبولش نداشته ...البته یجا دیده بودم که میگن از اسلامم زیاد تعریف میکرده
-
Akito اره نوشته ولی منظور اینه که این خدای شخصوار مارو قبول نداره یچیزی حدود این عارف های خودمون بوده ...حالا از این فیلسوفای بالاشهر بوده (مناطق برخوردار)
@mr-vinyzo
-
ولی اگه بتونی ذهنت رو کنترل کنی ( متمرکز ) این سیال بودن ذهنت تا کجا میره
چه چیزایی رو کشف میکنه
کوانتوم انیشتین خیلی چیز باحالیه :»» -
ولی اگه بتونی ذهنت رو کنترل کنی ( متمرکز ) این سیال بودن ذهنت تا کجا میره
چه چیزایی رو کشف میکنه
کوانتوم انیشتین خیلی چیز باحالیه :»» -
همیشه دوست داشتم مثل انیشتین سرشار از هوش باشم ولی حس میکنم ازادهنده است
مثلا خیلی وقتا پیش میاد که با دوستام یه شوخی هوشمندانه میکنم ولی نمیفهمن بعد باید دو ساعت براشون توضیح بدم تا تازه بخندن :»»
اگه به اندازه اون باهوش بودم هیچکی درکم نمیکزد تازه ممکن بود خیلیا مسخره ام کنن ترسناکه ولی باحال •-• -
خیلی عجیبه چون توی سریال نابغه که فصل اولش رو از روی زندگیش ساختن خیلی معتقد نشونش میدن و خیلی هم در جنگه برای اینکه جلوی اون خصومت علیه یهودی ها رو از بین ببره.
-
همیشه دوست داشتم مثل انیشتین سرشار از هوش باشم ولی حس میکنم ازادهنده است
مثلا خیلی وقتا پیش میاد که با دوستام یه شوخی هوشمندانه میکنم ولی نمیفهمن بعد باید دو ساعت براشون توضیح بدم تا تازه بخندن :»»
اگه به اندازه اون باهوش بودم هیچکی درکم نمیکزد تازه ممکن بود خیلیا مسخره ام کنن ترسناکه ولی باحال •-• -
خیلی عجیبه چون توی سریال نابغه که فصل اولش رو از روی زندگیش ساختن خیلی معتقد نشونش میدن و خیلی هم در جنگه برای اینکه جلوی اون خصومت علیه یهودی ها رو از بین ببره.
Nasrinsani سریالو کی ساخته؟!!دولت ها چیزی میسازن و نشون میدن که به نفعشون باشه..
-
مثلا هیتلر رو بد نشون میدن چرا ؟؟چون هلوکاستی رو که مشخص نیست بوده یا نه رو اجرا کرده چرا میگم هلوکاست شاید ساختگگی باشه ؟برای مظلوم نمایی یهودی جماعت...وگرنه همین انگلیس سال 1300 تا 1305 9 میلیون ایرانی رو بخاطر قحطی عمدی کشت درحالی که کل جمعیت ایران 18 میلون بوده اون سال ولی حتی ایرانیا اینم نمیدونن (یتیم خانه ایران از این موضوع ساخته شده)
-
Nasrinsani سریالو کی ساخته؟!!دولت ها چیزی میسازن و نشون میدن که به نفعشون باشه..
این پست پاک شده! -
بشینید سر درس و مشق تون
-
آزمون مسواک لالا
-
@mr-vinyzo کارگردانشNoah Pink بوده و برای اپل تیوی پلاس ساخته.
-
این پست پاک شده!
-
@mr-vinyzo کارگردانشNoah Pink بوده و برای اپل تیوی پلاس ساخته.
Nasrinsani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اپل تیوی پلاس
امریکا ...چه روده ای از این کشور دیدیم که راست باشه ...
-
Nasrinsani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اپل تیوی پلاس
امریکا ...چه روده ای از این کشور دیدیم که راست باشه ...
@mr-vinyzo اره اینم هست