هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
@mr-vinyzo کارگردانشNoah Pink بوده و برای اپل تیوی پلاس ساخته.
Nasrinsani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اپل تیوی پلاس
امریکا ...چه روده ای از این کشور دیدیم که راست باشه ...
-
Nasrinsani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اپل تیوی پلاس
امریکا ...چه روده ای از این کشور دیدیم که راست باشه ...
@mr-vinyzo اره اینم هست
-
@mr-vinyzo اره اینم هست
Nasrinsani همین چرنوبیل...
نگا کنین ببینین انگلیس چقدر شوروی رو بد میده یکی که اونو ببینه چه نفرتی از روسه پیدا میکنه ...چرا چون روسیه ضد امریکا و انگلیسو دار و دستشونه.. -
Nasrinsani همین چرنوبیل...
نگا کنین ببینین انگلیس چقدر شوروی رو بد میده یکی که اونو ببینه چه نفرتی از روسه پیدا میکنه ...چرا چون روسیه ضد امریکا و انگلیسو دار و دستشونه..@mr-vinyzo کاملا منطقیه دیگه چون اینطوری توی ذهن هم ماندگار میشه و کمتر کسی میره دنبال منبعش.
-
-
نمیدونم این ۵۰۰۰ گزاره زیستی که برای پایه و دوازدهم گرفتم کی قراره به درد بخوره مامانم میگه با همینا مرور کن خودم ترجیح می دم آزمون بزنم اگه برم سراغ ۵۰۰۰ گزاره بیشتر آزمونا میمونه... شاید شبو باید یکم بیشتر بیدار بمونم اونوقت میتونم چند تا گزاره هم کار کنم اینجوری بهتر میشه.
فایتینگ دختر
چند روز بیشتر نمونده بعدش میتونیم تا ۱۲ ظهر بخوابیم. -
نهان از پرده های چشم می گریم نه آن شمعم
که سـازم نقـل مجلس گـریه مستـانه خود را -
میدونی قضیه خواب نیست تا چند روز پیش مطمئن بودم میشه الان به همه چی شک میکنم به اینکه نکنه نمراتی که حساب کردم اشتباه باشه اگه نمراتم بیان و خیلی افتضاح باشن چی ؟ باعث میشه نتونم تمرکز کنم
از طرفی هم روم نمیشه به مامانم بگم دوباره منو از فضای مجازی دور کنه. زیادی درگیرش شدم.
تازه میدونم چرا انقد حواسمو پرت میکنه چون تمرکز ندارم شاید فقط چند روز دیگه مونده باشه ولی تکرار همین کلمه باعث میشه خیالم راحت شه عذاب وجدان نگیرم وقتمو راحت تر تلف کنم. -
بازم فکر اینکه دختر عموم رتبه برتر شه بیشتر آزارم میده انگار درس خوندن با استرس و اضطرابی که بهم میگه ببین اون قبول میشه امسال ۳ رقمی میشه اصلا شایدم دو رقمی شد بعد تو میمونی و کلی حرف که پشت سرتن فلانی دخترعموش قبول شد خودش به خاک سیاه نشست.