هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مثلا آمریکا دیر وارد جنگ میشه، بخاطر همین من تا سال 1939 تا وقتی ریسرچ هواپیماهای 1940 رو تکمیل نکردم هواپیما نمیسازم چونن نیاز ندارم، نگه میدارم تا تمرکز صنعتم روی هواپیماهای مدرن تر باشه، ولی انگلیس و آلمان که زود وارد جنگ میشن نمیتونن این حرف رو بزنن! و باید از همون اوایل با هواپیماهای 1936 بسازن
-
خب پس یعنی دیزاینه که تایین میکنه چجور هواپیمایی داشته باشی...
بجز فایتر و تاکتیکال بمبر، هواپیمای خاص دیگه هم هست که سرچ کنم دیزاینشو یاد بگیرم؟ -
مثلا تم پلیت معقول بخوام از فایتر 1936 بگم از نظرم این خوبه:
که خب پارست! بخاطر همین میگم هواپیما های 1940 خیلی مهمن(همون improved ها) و باید سعی کنی از 1939 ساختشون رو شروع کنی@Comrade_Bayat عه اینکه بمب هم داره
گفتی بمب نزارم که -
خب پس یعنی دیزاینه که تایین میکنه چجور هواپیمایی داشته باشی...
بجز فایتر و تاکتیکال بمبر، هواپیمای خاص دیگه هم هست که سرچ کنم دیزاینشو یاد بگیرم؟ -
برای این تمپلیت 1936 هم باید یه سری ریسرچ ها رو کرده باشی، اولیش خود هواپیمای 1936 هست، دوما ریسرچ اول رادار و در ادامش اولین ریسرچ زیرشاخه سمت چپیش:
-
@Comrade_Bayat تک موتوره است؟
-
من مشکلی ندارما، فعلا بیدارم
ولی میگم اگه خسته ات شد یا خوابت میاد بقیش بذار برا فردا -
توی هواپیما های 1940 این دیزان مورد علاقه منه، البته روی این دیزاین ها خیلی بحث هست که تو یوتیوب میتونی ببینی دیزاین های مختلف رو، اما این دیزاین برای من یه چیز دیگست، اینا رو باید ریسرچ کنی:
و بعدش این دیزاین که مورد علاقه منه:
-
@Comrade_Bayat خب پس حله
-
توی هواپیما های 1940 این دیزان مورد علاقه منه، البته روی این دیزاین ها خیلی بحث هست که تو یوتیوب میتونی ببینی دیزاین های مختلف رو، اما این دیزاین برای من یه چیز دیگست، اینا رو باید ریسرچ کنی:
و بعدش این دیزاین که مورد علاقه منه:
@Comrade_Bayat یعنی ارزشش داره مثلا تو سال ۱۹۳۸ اون چیزایی که برای ۱۹۴۰ خط کشیدیو ریسرچ کنم؟