هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
تو دلی واسه یک ماه خداحافظیت
-
z Gheibi
البته راستش برای من فرقی نکرد مجازی و حضوری چون واقعا تمام تلاشمو میکنم سر کلاس کاملا یاد بگیرم درسو و نذارمش برای بعد. به نظرتون کمه ۶ ساعت؟
آخه تقریبا من از ۴ شروع میکنم تا خود ۱۰.۱۱ دیگه درس میخونم.
در مورد سوال تشریحی هم بله برای فیزیک و ریاضی سوالای کتاب و معلممو حل میکنم در نهایت هم تست اگه رسیدم.
ولی فکر میکنم درست میگین باید تست رو هم بذارم تو درسام خصوصا برای زیست چون احتمال اشتباه زدنش بالاست.Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
z Gheibi
البته راستش برای من فرقی نکرد مجازی و حضوری چون واقعا تمام تلاشمو میکنم سر کلاس کاملا یاد بگیرم درسو و نذارمش برای بعد. به نظرتون کمه ۶ ساعت؟ساعت مطالعه فقط یک عدده
کیفیت را افزایش بدهآخه تقریبا من از ۴ شروع میکنم تا خود ۱۰.۱۱ دیگه درس میخونم.
دیگه زمان بیشتری که نداری پس فقط میتونی با تمرکز بیشتر کیفیت را افزایش بدی
در مورد سوال تشریحی هم بله برای فیزیک و ریاضی سوالای کتاب و معلممو حل میکنم در نهایت هم تست اگه رسیدم.
سوالات کتاب مهمن چون ازشون تست زیاد میاد
اما اگه پنج تا تست بزنی خیلی وقت نمیگیره اما خیلی مفیدهولی فکر میکنم درست میگین باید تست رو هم بذارم تو درسام خصوصا برای زیست چون احتمال اشتباه زدنش بالاست.
توی تست دقیق میفهمی یاد گرفتی یا نه
چون شما مدام درس جدید دارین و خب وقت کمتری برای تست پیشنهاد می کنم به جز اون پنج تا تست که گفتم حتما آخر هفته ها فرصتی برای تست بذار -
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi دایی خوبی ؟روالی؟ تک دل خوبه ؟
مرسی
تو چطوری ؟
خوب بودی خوب تر شدی؟amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مرسی
تو چطوری ؟
خوب بودی خوب تر شدی؟میگذره هنوز
چخبرااا -
fatemeh8181
بهههههه ببین کی اینجاست
سلام چطوری فاطمه️
شکر میگذره
چه خبر؟Maryam Nateqi
خوبه چخببرااااا
روالییییی -
Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
z Gheibi
البته راستش برای من فرقی نکرد مجازی و حضوری چون واقعا تمام تلاشمو میکنم سر کلاس کاملا یاد بگیرم درسو و نذارمش برای بعد. به نظرتون کمه ۶ ساعت؟ساعت مطالعه فقط یک عدده
کیفیت را افزایش بدهآخه تقریبا من از ۴ شروع میکنم تا خود ۱۰.۱۱ دیگه درس میخونم.
دیگه زمان بیشتری که نداری پس فقط میتونی با تمرکز بیشتر کیفیت را افزایش بدی
سوالات کتاب مهمن چون ازشون تست زیاد میاد
اما اگه پنج تا تست بزنی خیلی وقت نمیگیره اما خیلی مفیدهولی فکر میکنم درست میگین باید تست رو هم بذارم تو درسام خصوصا برای زیست چون احتمال اشتباه زدنش بالاست.
توی تست دقیق میفهمی یاد گرفتی یا نه
چون شما مدام درس جدید دارین و خب وقت کمتری برای تست پیشنهاد می کنم به جز اون پنج تا تست که گفتم حتما آخر هفته ها فرصتی برای تست بذارz Gheibi
چشم خیلی ممنون از راهنمایی تون
من خودمم خیلی دوست دارم کیفیت بالا داشته باشه مطالعه به جای یک سری اعداد. باید با تحلیل و یادگیری باشن تست ها. خیلی متشکرم ببخشید اگه وقتتونو گرفتم. پس به نظرتون همین تعداد تست خودم که دارم روزانه حدود مثلا ۳۰ تا تخصصی و یه مقدار هم عمومی مناسبه؟ -
__chakisaldva__ اندیشه؟
@d-fateme-r
بله -
@d-fateme-r
بله__chakisaldva__ قبولی؟
-
amir ahmadi
کم پیدا شدین پسر خاله
یا ما کم سعادت شدیم؟@fargol-sh کرونا گرفتمه
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مرسی
تو چطوری ؟
خوب بودی خوب تر شدی؟میگذره هنوز
چخبراااfatemeh8181 سلامتی
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
این پست پاک شده! -
@felli
-چرا کشتیش؟
+«خیلی» رو مینوشت «خ» آقای قاضی.
-
از این به بعد میگم مدت خداحافظیام 10 روزه نه یکی دوماه
تاثیرش بهتره
@Fargol-Sh fatemeh8181 @zahra-zahraii @felli @roghayeh-eftekhari
چطورین خوشگلای من