هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
z Gheibi
من یازدهم هستم. آزمون نه راستش نمیدم فقط امتحانای تستی خود مدرسه باشه. ساعت مطالعم حدودی حداقل ۵ ساعت حداکثر ۶ ساعته البته به ۵ خیلی کم پیش میاد برسه. راستش بوده روزایی که بتونم ۵۰ تا تست بزنم ولی بعدش چون تشریحی رو کمتر وقت گذاشتم حس میکردم خوب یادنگرفتم و وقتم تلف شد چون یازدهمم هستم دلم میخواد اول خوب یاد بگیرم بعد برم سراغ تست -
z Gheibi
من یازدهم هستم. آزمون نه راستش نمیدم فقط امتحانای تستی خود مدرسه باشه. ساعت مطالعم حدودی حداقل ۵ ساعت حداکثر ۶ ساعته البته به ۵ خیلی کم پیش میاد برسه. راستش بوده روزایی که بتونم ۵۰ تا تست بزنم ولی بعدش چون تشریحی رو کمتر وقت گذاشتم حس میکردم خوب یادنگرفتم و وقتم تلف شد چون یازدهمم هستم دلم میخواد اول خوب یاد بگیرم بعد برم سراغ تست -
z Gheibi
تقریبا نیمه حضوری ولی الان باز به خاطر کرونا مجازی شد ولی تا ساعت ۲ اینا میشه.
نه خوشبختانه تخصصی بودن
امسال راستش تخصصی بیشتر کار کردم تا عمومی چون از یه طرف شایعات کنکور حواسمو بیشتر برد پی اختصاصیا از یه طرفم تو عمومی ها قوی بودم -
z Gheibi
من یازدهم هستم. آزمون نه راستش نمیدم فقط امتحانای تستی خود مدرسه باشه. ساعت مطالعم حدودی حداقل ۵ ساعت حداکثر ۶ ساعته البته به ۵ خیلی کم پیش میاد برسه. راستش بوده روزایی که بتونم ۵۰ تا تست بزنم ولی بعدش چون تشریحی رو کمتر وقت گذاشتم حس میکردم خوب یادنگرفتم و وقتم تلف شد چون یازدهمم هستم دلم میخواد اول خوب یاد بگیرم بعد برم سراغ تستMehrsa 14 پس ۵_۶ساعت بدون مدرسه
ولی بعدش چون تشریحی رو کمتر وقت گذاشتم حس میکردم خوب یادنگرفتم و وقتم تلف شد چون یازدهمم هستم دلم میخواد اول خوب یاد بگیرم بعد برم سراغ تست
سوال تشریحی حل میکنی یا فقط خوندن ؟
خب این احساس منم بود دقیقا اما اشتباهه چون تو صد بار هم یه چیزی را بخونی اما تا باهاش درگیر نشی نمیفهمی چه قدر یاد گرفتی مخصوصا تو درس های حل کردنی
من با همین خوندن همه درسا رو رسوندم به جز ریاضی و خب همون مشکل ساز شد
اما اگر بعد یکبار خوندن تست بزنی و در آخر خوب بررسی کنی مسیر را کوتاه و مفید کردی
حتی بعدا برای مرور فقط چند دقیقه مرور متنی بقیش فقط تست
ترس را کنار بزن تا روش های جدید تورو جهش بدن -
ینی تو این مملکت همه کمین زدن منتظر ببینن کجا اشتباه میکنی :|
-
@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میفرماد،
ما منتظر اشتباتون هستیم
هیچ جانمیریم ، همینجا هستیمسلام.خوبید شما؟
-
@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میفرماد،
ما منتظر اشتباتون هستیم
هیچ جانمیریم ، همینجا هستیمسلام.خوبید شما؟
_F_SSU_ بله درسته
سلام، ممنون شما خوبین؟
-
Mehrsa 14 پس ۵_۶ساعت بدون مدرسه
ولی بعدش چون تشریحی رو کمتر وقت گذاشتم حس میکردم خوب یادنگرفتم و وقتم تلف شد چون یازدهمم هستم دلم میخواد اول خوب یاد بگیرم بعد برم سراغ تست
سوال تشریحی حل میکنی یا فقط خوندن ؟
خب این احساس منم بود دقیقا اما اشتباهه چون تو صد بار هم یه چیزی را بخونی اما تا باهاش درگیر نشی نمیفهمی چه قدر یاد گرفتی مخصوصا تو درس های حل کردنی
من با همین خوندن همه درسا رو رسوندم به جز ریاضی و خب همون مشکل ساز شد
اما اگر بعد یکبار خوندن تست بزنی و در آخر خوب بررسی کنی مسیر را کوتاه و مفید کردی
حتی بعدا برای مرور فقط چند دقیقه مرور متنی بقیش فقط تست
ترس را کنار بزن تا روش های جدید تورو جهش بدنz Gheibi
البته راستش برای من فرقی نکرد مجازی و حضوری چون واقعا تمام تلاشمو میکنم سر کلاس کاملا یاد بگیرم درسو و نذارمش برای بعد. به نظرتون کمه ۶ ساعت؟
آخه تقریبا من از ۴ شروع میکنم تا خود ۱۰.۱۱ دیگه درس میخونم.
در مورد سوال تشریحی هم بله برای فیزیک و ریاضی سوالای کتاب و معلممو حل میکنم در نهایت هم تست اگه رسیدم.
ولی فکر میکنم درست میگین باید تست رو هم بذارم تو درسام خصوصا برای زیست چون احتمال اشتباه زدنش بالاست. -
_F_SSU_ بله درسته
سلام، ممنون شما خوبین؟
-
_F_SSU_ دانشگاه که شد ساحل ما
میگذره سلام داره
من باید بپرسم دانشگاه چه خبر؟
-
_F_SSU_ دانشگاه که شد ساحل ما
میگذره سلام داره
من باید بپرسم دانشگاه چه خبر؟
-
@amir-bernousi
گفتم شاید دلتون رو زدین به دریا رفتین یک رشتهای بخونین
میدونم مثل دوستانی که منتظر ایفون ۱۵ پرومکسن
شماهم منتظر اپدیت جدید کتابهای علوم پزشکی در سطح بین الملل هستیندانشگاه ماهم نفس های اخرشرو میکشه
_F_SSU_ ببینیم این زندگی روی خوش نشون میده یا باید به زور روی خوششو ببینیم