هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سلام میخوام یه چیزی واستون تعریف بکنم بخندین خوب گوش بدین
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ما امتحان انسان و محیط داشتیم من خودم از اول سال تا الان نصف کلاساشو پیچوندم نصفشو اومدم ولی
بعد این معلم زمین شناسیمون اومده انسان و محیط رو گرفته و گفته مکمل زمین شناسیه و کمک میکنه به یادگیریتون بعد هفته قبل گفت از کل درس اول امتحان دارین ماهم واقعا هیچوقت واسه انسان و محیط و تفکر نمیخوندیم
این درس تفکر که نگم واستون جوری سوال میده که انکار باید بشینی زیست بخونی و تحلیلش بکنی
خلاصه اینکه من رفتم طبقه پایین دیدم یهو دیدم یه لشکر از بچه های کلاسمون ریختن تو کتابخونه دارن تندتند از روی یه برگه مینویسن رفتم جلو دیدم سوال امتحانیه
گفتم از کجا اوردین؟
گفتن سوالارو بخون
خلاصه اینکه من همونجا جوابارو حفظ کردم رفتیم داخل کلاس
معلم اومد تو گفت که شما که سوالارو دارین
بعد چندتا از بچه ها گفتن یعنی چی؟
گفت که چندنفر رفتن داخل دفتر سر خانم معاون رو گرم کردن برگه های امتحان رو کش رفتن تازه برگه اصلی هم بود بعد معاونمون وقتی که معلم رفت برگه رو ازش بگیره تازه این موضوع رو فهمید
بعد گفت که من سوالارو عوض کردم بشینین بخونین
بعد معاونم بهش گفته بود کیا برگه رو گرفتن دبگه از قضا همشونم زرنگای کلاس بودن
خلاصه اینکه ما نشستیم سر ۲۰ دقیقه کل درس یک رو به زور خوندیم برگه رو گذاشت جلومون دیدیم
عههه اینکه همون سوالاست
و ابنحوری شد که همه ۱۰ از ۱۰ شدیم -
@Hamid-s هیچ کاری تو این دنیا غیر از خواست خدا نیس
اگه اون نخواد نمیشه این
پس بیخیال -
هعی...
وقتی غم و اندوه از ی جایی گذشت، همه ی احساسات یخ میزنه و دیگه هیچی واست اهمیت نداره...
این اَمر، دستِ خودِ انسان هم نیس... همه چیز به کُل یخ میزنه -
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ما امتحان انسان و محیط داشتیم من خودم از اول سال تا الان نصف کلاساشو پیچوندم نصفشو اومدم ولی
بعد این معلم زمین شناسیمون اومده انسان و محیط رو گرفته و گفته مکمل زمین شناسیه و کمک میکنه به یادگیریتون بعد هفته قبل گفت از کل درس اول امتحان دارین ماهم واقعا هیچوقت واسه انسان و محیط و تفکر نمیخوندیم
این درس تفکر که نگم واستون جوری سوال میده که انکار باید بشینی زیست بخونی و تحلیلش بکنی
خلاصه اینکه من رفتم طبقه پایین دیدم یهو دیدم یه لشکر از بچه های کلاسمون ریختن تو کتابخونه دارن تندتند از روی یه برگه مینویسن رفتم جلو دیدم سوال امتحانیه
گفتم از کجا اوردین؟
گفتن سوالارو بخون
خلاصه اینکه من همونجا جوابارو حفظ کردم رفتیم داخل کلاس
معلم اومد تو گفت که شما که سوالارو دارین
بعد چندتا از بچه ها گفتن یعنی چی؟
گفت که چندنفر رفتن داخل دفتر سر خانم معاون رو گرم کردن برگه های امتحان رو کش رفتن تازه برگه اصلی هم بود بعد معاونمون وقتی که معلم رفت برگه رو ازش بگیره تازه این موضوع رو فهمید
بعد گفت که من سوالارو عوض کردم بشینین بخونین
بعد معاونم بهش گفته بود کیا برگه رو گرفتن دبگه از قضا همشونم زرنگای کلاس بودن
خلاصه اینکه ما نشستیم سر ۲۰ دقیقه کل درس یک رو به زور خوندیم برگه رو گذاشت جلومون دیدیم
عههه اینکه همون سوالاست
و ابنحوری شد که همه ۱۰ از ۱۰ شدیمGharibe Gomnam کاری به چرت بودن درسش ندارم (اصلا نداشتمش من و با تفاسیری که گفتی اینو برداشت کردم
)
ولی چقدددررر کار جالبی بوده
آفرینکاش اساتید دروس اختصاصی هم یاد بگیرن خلاقیتو
-
@Fargol-Sh
من مسئول رفتار دیگران نیستم اما وقتی حقم ضایع میشه و حرفی نمیتونم بزنم واسم سنگین تموم میشه.@امیرمسعود-جعفری هیچ چیزی تو این دنیا بی دلیل نیست
کی تعیین میکنه که حق من و تو چیه
اصلا اداره جهان که دست من و تو نیست که مشخص کنیم حق هر کسی چقدره
اونی که داره اداره میکنه حواسش به همه چی هست
تو نگران حقت نباش
نخواه همشو خودت درست کنی
از کی مگه ما آدما انقد فهمیده و بزرگ شدیم که خودمون یه تنه میخوام همه کاری بکنیم
بهتر نیست تقسیم وظایف کنیم؟
مثلا بگو خدایا این وظیفه من که زندگی کنم
اونم وظیفه تو که همه چی رو درست کنی -
@امیرمسعود-جعفری هیچ چیزی تو این دنیا بی دلیل نیست
کی تعیین میکنه که حق من و تو چیه
اصلا اداره جهان که دست من و تو نیست که مشخص کنیم حق هر کسی چقدره
اونی که داره اداره میکنه حواسش به همه چی هست
تو نگران حقت نباش
نخواه همشو خودت درست کنی
از کی مگه ما آدما انقد فهمیده و بزرگ شدیم که خودمون یه تنه میخوام همه کاری بکنیم
بهتر نیست تقسیم وظایف کنیم؟
مثلا بگو خدایا این وظیفه من که زندگی کنم
اونم وظیفه تو که همه چی رو درست کنی -
وای سلام
-
وای الاخونم درست شده
-
پیام دادنش درست شده قسمتای دیگش خراب شده
-
شاید این دنیا،
جهنمِ سیاره ای دیگر باشد...
آلدوس هاکسلی
-
دوباره شروع کردم دوباره از صفر خسته دوباره و دوباره.