هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@zahra-zahraii نمیدانم والا ابجی من یهو یه همچین حسی بهم دست داد ولی هرکی بود درباره ریحانه زیاد میدونست شایدم رفیقش بوده
-
مجتبی ازاد نچ منم میدونم تهش میکاسا ارن رو میکشه بعدشم تموم میشه هرچند با اخرش حال نکردم اما فلا بخش اول فصل 4 رو هم دیدم
@yasin-sheibak نه من حال کردم مخصوصا اخر اخرش که باز دوباره دنیا میره تو جنگ قشنگ قشنگ ذات حقیقی انسان رو نشون میده اصن خدا بود اون چپتر
-
@zahra-zahraii نبودش طبق خودش داستان داره فکر کنم تا اخر بهمن نیاد
ولی اینکه ریحانه هست یا دوستش رو نمیدونم میگم یهو یه حسی بهم دست داد که ریحانس -
مجتبی ازاد الان زنا خودشون کار میکنن))
خدایی کدومتون مهریه دادین))@zahra-zahraii ابجی همه چی از طرف من پول لباس و ارایش زن رو هم میده همه چی میگیره ولی تنها درخواستش همینه ظرفا رو با دست بشور . این ناحقیه ؟
-
@yasin-sheibak نه من حال کردم مخصوصا اخر اخرش که باز دوباره دنیا میره تو جنگ قشنگ قشنگ ذات حقیقی انسان رو نشون میده اصن خدا بود اون چپتر
مجتبی ازاد اوهوم حالا با انیمه برم جلوتر راحت ترم تا مانگا بخونم
-
amir ahmadi سطح پایین در نتیجه = فشار خوردن زیاد
پهلوانان ×××××××××× نابودی تاریخ . سینما هم که اصلا نداریم صحبت کنیم در موردشمجتبی ازاد ینی چی سینما نداریم؟
-
مجتبی ازاد اینو کاملا باهات موافقم زن ها از یک احترام خاصی برخورد دار هستن
@yasin-sheibak مامان بزرگتو ببین حرف حرف اونه
-
maryam111 یک سوال بپرسم ؟
مجتبی ازاد بفرمایید
-
@yasin-sheibak مامان بزرگتو ببین حرف حرف اونه
مجتبی ازاد هعی...
-
هر چی هم زن کار کنه و واسه خودش درآمد داشته باشه مرد موظفه نفقه زن رو بده و زن هم کلفت نیست که استخدام بشه واسه اینکه تو خونه کار کنه از دید مرجع تقلید زن هیچ وظیفه ای در قبال بشور و بساب و کارهای خونه نداره
@امیرمسعود-جعفری دادا طرف کی هستی . ؟
-
تو را من چشم در راهم شباهنگام
که می گیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی
وزان دلخستگانت راست اندهی فراهم
تو را من چشم در راهم.
شباهنگام ، در آن دم که بر جا دره ها چون مرده ماران خفتگانند
در آن نوبت که بندد دست نیلوفر به پای سرو کوهی دام
گرم یادآوری یا نه ، من از یادت نمی کاهم
تو را من چشم در راهم.... -
بچه هامون ماشالله خودی میزنن
-
@امیرمسعود-جعفری دادا طرف کی هستی . ؟
مجتبی ازاد طرف حق
-
maryam111 به کسی پول قرض دادی؟
-
@zahra-zahraii هی ابجی ندیدی روزی کم کمش تو یک منطقه 100 هزار نفری 50 تا طلاقه :|
مجتبی ازاد هوم میدونم
-
مجتبی ازاد بفرمایید
maryam111 اومیکرون گرفتم دار دوا چی بخورم :| . قرص داده دکتر فقط برا سرما خوردکیه دفعه قبلم داد زیاد تاثیر نکرد
-
@zahra-zahraii نبودش طبق خودش داستان داره فکر کنم تا اخر بهمن نیاد
ولی اینکه ریحانه هست یا دوستش رو نمیدونم میگم یهو یه حسی بهم دست داد که ریحانس -
maryam111 اومیکرون گرفتم دار دوا چی بخورم :| . قرص داده دکتر فقط برا سرما خوردکیه دفعه قبلم داد زیاد تاثیر نکرد
مجتبی ازاد بگم یا خودت میتونی حدس بزنی؟