هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بچه ها فعلا خدافظ
روز مزخرفی شد .هیچ نفهمیدم چطور گذشت. -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to پرستو بابایی on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی شما که تجربی هستید چرا؟
ولی در این یه مورد منو کللللل فامیل های مامانم همینجوری هستیم
مثلا مادربزرگم یه مدت تا سرش میذاشت زمین سرگیجه ای میگرفت که دادش میرفت هوا، ولی هرچی گفتم حاضر نشد حتی یه تست بگیره -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat آره آره برا همسایه مون هم پف میکنه و یه چیزایی میگه
الانم یه پا خوابیده... -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به عبارتی فتوسنتز
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Akito on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@تومیوکا-گیو
انتظار دارم بدنم خودش همه نیاز ها رو برطرف کنه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Comrade on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
هعیی پس کلا امروز اینجوری بوده -
و زمان حلش میکنه
-
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to پرستو بابایی on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی خب خدارو شکر که قرص نمیخورید
ولی دیگه چرا آب نمیخورید -
پرستو بابایی منم سردرد گرفتم امروز، برادرم کنکور خراب کرده اعصاب پدر و مادرم به هم خورده، بهش هیچی نمیگن تا به روحیش آسیبی وارد نشه اونوقت عصبانیتشون رو روی من بدبخت بی گناه خالی میکنن
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat هورااااااااااااا
میگم ماهم یه مدته مینای همسایه مون دستمونه
چرا هی با نوکش بدنش میخارونه؟ و بدنش باد میکنه و پراش تکون میدع؟
یعنی ممکنه از این مورچه ریز قرمزا رفته باشه تو بدنش اذیتش کنه؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Akito on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@تومیوکا-گیو
کم آبی ...
کم آبی خیلی باعث سر درد من میشه ولی خب امروز واقعا تو خونه سر و صدا زیاد بود بدتر هم شد دیگه خیلی سرم درد می کرد
و برعکس من اصلا قرص نمی خورم ،چون خوابم می گیره -
یوتیوب هم دیگه بهم حال نمیده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to پرستو بابایی on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی سلام
احتمالا آب بدنتون کم شده
بعضی وقتا که آب بدنتون کم میشه سردرد میاره
اگرم با آب خوب نشد و سردردتون شدیده، یه استامینوفن بخورید
البته مسکن خوردن عادتتون نشه وگرنه بعدا دیگه هیچ تاثیری نداره، الان خواهر من انقدر ژلوفن خورده بود که وقتی سردرد میگیره دیگه با هیچ قرصی به این راحتی ها حالش بهتر نمیشه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اونقدر سرم درد می کنه که ...
پست 241641 از 1000113