هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چیزی که دارم بهش فکر میکنم اینه که چطوری خودباوریمو زیاد کنم الان؟
سال 99 که رفتم کنکور بدم سوادم خیلی کم بود ولی روحیم بالا بود، برعکس 1400
رتبه 99 1/3 1400 شد -
چیزی که دارم بهش فکر میکنم اینه که چطوری خودباوریمو زیاد کنم الان؟
سال 99 که رفتم کنکور بدم سوادم خیلی کم بود ولی روحیم بالا بود، برعکس 1400
رتبه 99 1/3 1400 شد@Amir-Bernousi
یعنی اونموقع ک کم خونده بودید رتبتون بهتر شد؟ -
@سمیه-صادقلو
اینطوری بگم که روحیم و خودباوریم بیشتر بود بهتره -
@سمیه-صادقلو
اینطوری بگم که روحیم و خودباوریم بیشتر بود بهتره@Amir-Bernousi
من ادم استرسی نبودم ولی امسال شدیدا استرس دارم مثلا کل ی فصلو خوندم ی ص نخونده دارم دگ فکر اون ی ص دست از سرم برنمیداره -
@سمیه-صادقلو
اینطوری بگم که روحیم و خودباوریم بیشتر بود بهتره@Amir-Bernousi
همش فک میکنم میرم روز کنکور دقیقا همش از چیزایی که مشکل دارم یا نخوندم سوال میاد -
@Amir-Bernousi
من ادم استرسی نبودم ولی امسال شدیدا استرس دارم مثلا کل ی فصلو خوندم ی ص نخونده دارم دگ فکر اون ی ص دست از سرم برنمیداره@سمیه-صادقلو همین چیزا بده، استرس رو من تا الان بعد باز کردن پلمپ دفترچه حس نکردم خداروشکر، نمیتونم چیزی درموردش بگم
ولی میدونم که آدم همه چیو بلد باشه و به خودش اعتماد و باور نداشته باشه خیلی ضربه میخوره -
با این چیزی ک میگین اگ مشکلمو حل نکنم روز کنکور کلام پس معرکه اس
-
@سمیه-صادقلو به نظرم برای کم شدن استرس از مطالبی که فکر میکنین بلد نیستین سوال حل کنین یا آزمون بزنین و ببینین نگرانیتون واقعیه یا الکی
-
@سمیه-صادقلو همین چیزا بده، استرس رو من تا الان بعد باز کردن پلمپ دفترچه حس نکردم خداروشکر، نمیتونم چیزی درموردش بگم
ولی میدونم که آدم همه چیو بلد باشه و به خودش اعتماد و باور نداشته باشه خیلی ضربه میخوره@Amir-Bernousi
من تا حالا پلمپ دفترچه باز نکردم اصن -
@سمیه-صادقلو امیدوارم یه بار بیشتر باز نکنین :| امسال هفتمین باریه که بازش میکنم :| اونم تازه رو هواس شاید نتونم کنکور بدم
-
@سمیه-صادقلو به نظرم برای کم شدن استرس از مطالبی که فکر میکنین بلد نیستین سوال حل کنین یا آزمون بزنین و ببینین نگرانیتون واقعیه یا الکی
@Amir-Bernousi
الکی همش ی خورده میخونم میبینم اع بلدم ولی خب انقد اعصابم خورد میشه هر شب دارم کنکور میدم تو خواب 0_0 -
@m-naghavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری یکی مثل من ساعت های رندو اعلام میکنه
@دختر-بهار ایشون اول اعلام میکرد
-
@سمیه-صادقلو امیدوارم یه بار بیشتر باز نکنین :| امسال هفتمین باریه که بازش میکنم :| اونم تازه رو هواس شاید نتونم کنکور بدم
@Amir-Bernousi
چرا نتونید زحمت کشیدین بلاخره
انقد از ادمای جنگجو خوشم میاد ما ی اشنا داریم هشت سال پشت کنکور موند اخرش قبول شد -
@Amir-Bernousi
الکی همش ی خورده میخونم میبینم اع بلدم ولی خب انقد اعصابم خورد میشه هر شب دارم کنکور میدم تو خواب 0_0@سمیه-صادقلو احتمالا فشار زیادی دارین به خودتون میارین یا میارن
من خودم تو همچین شرایطی بدترین چیزی که ممکنه اتفاق بیفته برامو در نظر میگیرم و آروم میشم و خودمو آماده میکنم برا چیزایی که فکر میکنم میتونن اتفاق بیفتن -
@سمیه-صادقلو احتمالا فشار زیادی دارین به خودتون میارین یا میارن
من خودم تو همچین شرایطی بدترین چیزی که ممکنه اتفاق بیفته برامو در نظر میگیرم و آروم میشم و خودمو آماده میکنم برا چیزایی که فکر میکنم میتونن اتفاق بیفتن@Amir-Bernousi
هم میارم هم میارن هعییی
اره تهش میمونم پشت دگ ب قول یدوستی برگه سربازیم ک دستم نیومده انقد میترسم ولی خب فکر ب پشت هم ادمو اذیت میکنه -
@m-naghavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری یکی مثل من ساعت های رندو اعلام میکنه
@دختر-بهار ایشون اول اعلام میکرد
-