هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
fatemeh8181 بپرسم همانند سازی چیه میزنی منو؟
@roghayeh-eftekhari یه کپی از دنا
-
@roghayeh-eftekhari یه کپی از دنا
fatemeh8181 آهاااا ممنون
-
@roghayeh-eftekhari
DNA Polymerase یکی از آنزیم هایی هست که در مباحث مربوط به ژنتیک دوازدهمه و نوکلئوتید های مکمل رو با نوکلئوتید های رشته الگو جفت میکنه و هی بررسی میکنه اشتباه نکنه و اگه اشتباه کنه برمیگرده درستش میکنه🧬 -
@roghayeh-eftekhari
DNA Polymerase یکی از آنزیم هایی هست که در مباحث مربوط به ژنتیک دوازدهمه و نوکلئوتید های مکمل رو با نوکلئوتید های رشته الگو جفت میکنه و هی بررسی میکنه اشتباه نکنه و اگه اشتباه کنه برمیگرده درستش میکنه🧬 -
fatemeh8181 آره آره توام نگو بذار خوش باشن
بیا ماهم باهم بریم منم چیزی نمیگم خیالت تخت @سجاد-ذوالفقاری@roghayeh-eftekhari ببین اصلا همون بقیه اگه من بودم که با قلب شکسته نمیرفت اون بقیه هم نتونستن هه هه
ولش نگی بهشا
@سجاد-ذوالفقاری -
@roghayeh-eftekhari پسره فک کنم
-
@roghayeh-eftekhari ببین اصلا همون بقیه اگه من بودم که با قلب شکسته نمیرفت اون بقیه هم نتونستن هه هه
ولش نگی بهشا
@سجاد-ذوالفقاریfatemeh8181 من که نمیگم بهش بی ما هیچه خودش که نمیفهمه
@سجاد-ذوالفقاری توهم حواست باشه به رو خودت نیاری یه وقتی بفهمه -
@roghayeh-eftekhari پسره فک کنم
fatemeh8181 منم همین فکرو میکردم ولی یجا شک کردم
-
تشخیص دختر پسر تو انجمن راحته یه دور حرف بزنی میفهمی
-
@roghayeh-eftekhari البته خود دنا پلیمراز هم بعضی اوقات نادر اشتباه میکنه و اشتباهشو جبران نمی کنه و میشه جهش
️
-
تشخیص دختر پسر تو انجمن راحته یه دور حرف بزنی میفهمی
fatemeh8181 آره
-
fatemeh8181 من که نمیگم بهش بی ما هیچه خودش که نمیفهمه
@سجاد-ذوالفقاری توهم حواست باشه به رو خودت نیاری یه وقتی بفهمه@roghayeh-eftekhari این بعدا متوجه میشه الان که نمیفهمه @سجاد-ذوالفقاری
-
@roghayeh-eftekhari البته خود دنا پلیمراز هم بعضی اوقات نادر اشتباه میکنه و اشتباهشو جبران نمی کنه و میشه جهش
️
-
@roghayeh-eftekhari این بعدا متوجه میشه الان که نمیفهمه @سجاد-ذوالفقاری
fatemeh8181 وقتی میفهمه دیگه ما نیستیم:) حالا به ما چه ما که منشن نمیکنیم که بفهمه بذار به مرور زمان خودش بفهمه
@سجاد-ذوالفقاری -
اینا که معلوم نی دخترن یا پسر یه کد دارن
-
اینا که معلوم نی دخترن یا پسر یه کد دارن
fatemeh8181 چه کدی؟