هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حالا که نمی زارن برم شیمی
اولیس باید بزنم دندونی پزشکی ای تهرانی چیزی که دیگه هیچیی نیارم -
@BOXING دقیقاااا
حوصله همونم نیست فقط کافیه کتاب رو بزار جلو و تعدا تست و ..
برنامه بچینم همونم نمی کنم -
@ABR_DJ
خیلی هم کلاسیام بهم پیشنهاد دادن
تازه حاضر شدن شریک مم بشنچمی دونم هزار تا بهونع و اوردن مثال های مختلف که 6 سال درس می خونی بعد باید بشینی تو خونه کار گیرت نمیاد و پارتی بازی میشه برای دختر کار نیست اگرم باشه سخته وو
فقط جالبیش اینه انقدر که دنبال پیدا کردن نمونه ناموفقن اند حاظر نیستند یک بار زنگ بزنند به کسی که موفق شده از زبون خودش بپرسن که این رشته چطوره -
jahad_121 حالا استراحت کن تا نتایج
هرچیزی اولش سخته بعدش اوکی میشه ... مثلا تعطیلات عید که تموم میشد روز اول مدرسه خیلی سخت میشد ...
@BOXING همین استراحتشم سخته
یعنی از بس بی کارم دارم دیونه میشم -
@BOXING
هماکنون نوار جستجوی گوگل من:
در جواب قربونت چی بگیم؟
.
نشی الهی
آره دیگه فرصت ها مانند ابر میگذرند(امام علی ع)
نمونه سوال دینی دارم از همین حالا بهت میدم -
خیلیههه اون چیزی که می خوایی بیاری و نتونی بری
تازه دانشگاه خوبسم شاید بیارم خیلیی خراب نکردم
فقط فیزیکمو نتونستم زیاد بزنم
باز این رشته رو می تونم برمامااا به خاطر بقیقه بهید بمونم پشت حالا پشته هیچی رشته ها دیگه بزور نفرستنمم نخواستم
️
️
-
@ABR_DJ
خیلی هم کلاسیام بهم پیشنهاد دادن
تازه حاضر شدن شریک مم بشنچمی دونم هزار تا بهونع و اوردن مثال های مختلف که 6 سال درس می خونی بعد باید بشینی تو خونه کار گیرت نمیاد و پارتی بازی میشه برای دختر کار نیست اگرم باشه سخته وو
فقط جالبیش اینه انقدر که دنبال پیدا کردن نمونه ناموفقن اند حاظر نیستند یک بار زنگ بزنند به کسی که موفق شده از زبون خودش بپرسن که این رشته چطوره -
jahad_121 هوم
آدم واقعا میمونه چی بگه
کلا هر رشته ای همینه
کسی اگه هدف داشته باشه درسشو میخونه کار هم براش پیدا میشه و اگه هدفی نداشته باشه میشه مث یکی از همینا که مدرک دارن و از همه چیز مینالن@ABR_DJ دقیقا
-
jahad_121 حالا استراحت کن تا نتایج
هرچیزی اولش سخته بعدش اوکی میشه ... مثلا تعطیلات عید که تموم میشد روز اول مدرسه خیلی سخت میشد ...