هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خدایا
-
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا پس این پسرا تا دخترارو میبینن…🫥بعد اونوقت شدن بحران
عجب..من با اینکه موافق حقوق پسران هستم ولی این جملتون خیلی زیبا بود نتونستم منکرش بشم
-
برای من بود؟
-
کیمیا خانوم بگو
-
@kosar-ab بحران که شوخی بود مگر نه،خوده بنده یک شخص بشدت دختر دوست هستم...(باز بد نگید بچه دختر منظورمه)
-
@رز-سیاه
نه عزیزم ️
-
یچیز خیلی دارم کفریم میکنه ... اینکه تنها کسی که میدونه اون چقد رذل و کثیفه منم و هیچکس اینو نمیدونه و همه فک میکنن مهربون و کول و هلپره و محض رضای خدا کمک میکنه ....
زندگی بر خلاف آرزو هایم گذشت ... -
@kosar-ab
ن آخه یکی این حرفو میزنه ک خودش....خانوم لوبیا عر
️
-
کاش امشبم بگذره
-
@kosar-ab حالا کار به این حرفای الان ندارم و مجبورم یکم از شوخی بکشم بیرون،تو زندگی ما بالاتر از جایگاه یک دختر نیست احترام خاصی براش قائلم
البته منکرشم نمیشم که برای هر دختری احترام قائلم -
یچیز خیلی دارم کفریم میکنه ... اینکه تنها کسی که میدونه اون چقد رذل و کثیفه منم و هیچکس اینو نمیدونه و همه فک میکنن مهربون و کول و هلپره و محض رضای خدا کمک میکنه ....
زندگی بر خلاف آرزو هایم گذشت ...@Dex آغا ماشین چی شد؟٫
-
زندگی بر خلاف آرزو هایم گذشت ... -
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا پس این پسرا تا دخترارو میبینن…🫥بعد اونوقت شدن بحران
عجب..من با اینکه موافق حقوق پسران هستم ولی این جملتون خیلی زیبا بود نتونستم منکرش بشم
-
در این موارد تنها چیزی که میتونم طرفو بهش واگذار کنم اینه روز قیامت میبینمت ... نه من ... بلکه همه میبیننت... آشغال ...
-
@kosar-ab حالا کار به این حرفای الان ندارم و مجبورم یکم از شوخی بکشم بیرون،تو زندگی ما بالاتر از جایگاه یک دختر نیست احترام خاصی براش قائلم
البته منکرشم نمیشم که برای هر دختری احترام قائلم -
چرا اینقدر دیر میگذره
-
@نویسنده-کوچولو تودلیه اینجا