Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سانتی متر جیوه
-
@yeganeh-fallah
-
@yeganeh-fallah
سلام گزینه 1 و 2 ک حذف میشه چون با 20 جمع بشه از 25 کمتره خو همبن الان اونور 25 سانته آب بریزی جیوه هم اونور میاد بالا یکمی از 25 ک بیشتر میشه خو حاجی (:کزینه 3 داره به زبان بی زبانی میگه 5.4 سانت آب ینی 0.4 سانت جیوه آیا کلامش درست است؟ اگ درسته بیا منو بزن ( گزینه سومو بزن منو نزن )
گزینه 4 داره به زبان بی زبانی میگه 9.4 سانت آب ینی 4.4 سانت جیوه. آیا کلامش درست است؟ اگ درسته بزنش ( گزینه چهارمو میگمااا اون میگه بیا منو بزن )
نتیجه: گزینه 4 داره خالی میبنده میشه گزینع 3... یکمی دقت کنی به سوال اصن نیاز به معادله نوشتن هم نداره به همین آسونی...
این سوالات خلاقانه هستن و همشون میانبر دارن سوالی میبینی ک میبینی سخت حل میشه و اینا و پیچیدس سریع تنبل شو فک کن نصف شبه میخای بخابی دنبال یه راه در رو و یه سری توجیهات برای رد گزینه ها استفاده کن دو تا خط میخوره قطع به یقین دو تا دیگشم به سوال توجه کنی میتونی یه ارتباط بینشون پیدا کنی... سوالات سخت رو به روش عادی حل نکن اینا رو طراح میندازه ک خلاق ها رو پیدا کنه وگرنه این سوالات اصن جاشون تو کنکور نیس نهایتن تو کنکور از کل فیزیک 2 تا تست اینجوری بخواد بیاد ک خلاقانه حل بشه اونم طراح میندازه ک تو بالای 90 نزنی اگ میزنی واقن نکته سنج و خلاق باشی
-
Amirreza Vafaei Moghadam اتفاقا اون موقع که حضوری بود سر کلاس های تست مدرسه به معلممون گفتم به جا این همه فرمول راه دیگه هست که بعضی از تست هارو بدون فرمول و ... مثل همین کاری که شما کردین انجام داد زل زد توچشمم گفت فقطططططط همین فرمول راهشه راه حل شما خیلی عالی بود من هم از شما تشکر میکنم.
-
Saba haghshenas
سلام، خواهش میکنم منم از راه حل شما خیلی خیلی ممنونم امیدوارم موفق باشید همگی بچه هایی ک داریم تلاش میکنیم موفق باشیم -
@yeganeh-fallah گزینه ۳ میشه.
-
Amirreza Vafaei Moghadam اینکه میگین ۹/۴ سانت اب یعنی ۴/۴ سانت جیوه یعنی چی؟؟
-
Saba haghshenas ۵/۴ سانت آب اونقدر جیوه میشه شما فهمیدی به من بگین
-
@yeganeh-fallah منظورشون فشار اون مقدار مایعی است که شما اضافه کردی و این فشار به کل مایع وارد شده و مایع از طرف دیگر می رود بالا و حالا بسته به اینکه سوال چه عددی داده و چه مقدار خواسته ایشون بیان کردن.
-
Amirreza Vafaei Moghadam سلام یک سوالی داشتم گفتم چون مربوط به فیزیکه همینجا بپرسم آیا شما اطلاعی دارین که اقای طلوعی یا کارزانیان تستارو اینجوری حل میکنن یا نه ؟ در راه ابریشم منظورمه.
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Saba haghshenas on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Saba haghshenas سلام، آقا طلوعی آره قشنگ مفهوم رو برات جا میندازه از پس هر تستی در کمترین زمان ممکن میتونی بر بیای و کلا دیدت نسبت به روش حل سوالات عوض میشه... اگه قشنگ و منظم و با انرژی پیگیری کنی باهاش، از هر منبعی بی نیازت میکنه چون واقعا از هیچی دریغ نکرد توی آموزش از هیچ نکته ای واقعا... قشنگ یکاری میکنه
ک مفهوم به خورد وجودت بره... اما هر خط از جزواتش مهمه... خط به خطش... -
Amirreza Vafaei Moghadam ممنونم
-
Amirreza Vafaei Moghadam آرش چع طور؟