این جمله شما رو یاد چی میندازه؟
-
sohrab
این متن منو یاد خیلی از آدم های اطرافم مینداز
جالبش اینجاست وقتی معتبر میشن فکر میکنن از اول شاهزاده بودن🥲🥴
آدمی را آدمیت لازم است... -
sohrab آها، فدا سرتون بزرگوار
پیش میاد -
شایان اسماعیلی آقایی
خلاصه سه تا آپشن هست
۱. سهراب
۲. ابوذرخانی فرد
۳. سهراب ابوذرخانی فرد
هر کدوم راحتی شایان جان -
Infinitie. A شما عزیزم خراب نکردی، به جای پست جدید اشتباهی رو شما ریپلای کردم، ببخشید
اصلا منظوری نداشتم -
شایان اسماعیلی ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to sohrab on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab
خیلی هم عالی جناب سهراب ابوذرخانی فرد عزیز -
sohrab اقا سهراب
بگو کجا خراب کردم
الان فکرم هزار جا میره -
Infinitie. A شما تاج سرید بزرگوار
-
شایان اسماعیلی نه شایان جان، جمعه شب هست و داریم با آلایی های عزیز گپ و گفت می کنیم
هر طور دوست داری صدام کن
همیشه میگم یا بگید سهراب یا اگر فامیلی میگید کامل بگید یعنی بگید "ابوذرخانی فرد"
تو دانشگاه انقدر سر کلاس به اساتید گفتم آقا ته فامیلی من "فرد" داره، موقع جشن فارغ التحصیلی اون بنده خدا که صدا کرد "آقای سهراب ابوذرخانی" کل سالن با هم گفت "فرد داره"، اصلا بهترین هدیه بود -
Infinitie. Aنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شده
من همون دیواریم که باید صدارو بشنوه
متشکر -
شایان اسماعیلی ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to sohrab on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab
آقا اگه اختلاف نظری پیش اومده بگین ما وسط کارو بگیریم حلشه همه با خوبی و خوشی بریم خونه هامون
ضمنا آقا سهراب(البته اگر راحت نیستین اینجوری صداتون بزنم عذر میخوام)هممون آدمیم اعوذ بالله معصوم نیستیم که آدمیم!جایز الخطا هستیم! ممکنه گدا معتبر بشه و از خدا بیخبر بشه و به ماها هم حتی ضرر بزنه ولی نباید غصه شو بخوریم و با بزرگ منشی خودمون آدمش کنیم نه که با جوش زدن،خودمون بدتر طرفو شاد کنیم
اینه که اگر مشکلی هست بگید ما وسط کارو میگیریم که شب همه به خوبی و خوشی بریم خونه هامون -
میدونید بچه ها، چند تا چیز هست آدم ها رو می تونه خراب کنه، ثروت، شهرت و قدرت
و موقعی ناراحت کننده تر میشه که طرف خودش نمی دونه چقدر تغییر کرده!
یا نمی خواد حتی به قبلش فکر کنه و بازتابش رو تو حرفاش بیاره!
البته با خودش که خلوت می کنه می فهمهها ولی جلوی بقیه همش دیگران رو متهم می کنه
همون لحظهای که داره دیگران رو تهدید می کنه، می بینه خدا خیلی از توفیقهایی که بهش داده بود رو ازش می گیره، باز متوجه تغییرات خودش نمیشه و آرزوی نابودی می کنه و دیگران رو مقصر می دونه. ولی بالاخره روزی می فهمه، امیدوارم که دیر نشده باشهخدایا من، همکارام و دوستام از قبیل مدیران و مهندسان و طراح ها و برنامه نویس ها و دبیران و کارشناسان و دانش آموزان آلایی و خانواده هاشون و... که برای بهبود زندگی خود، خانواده و جامعهای که در اون زندگی می کنند، زحمت می کشند رو از گزند ثروت، شهرت و قدرت دور بدار.
خلاصه از خدا می خوام قبل اینکه به آدم چیزی بده، ظرفیتش رو بده
می دونید بچه ها، خدا رو با قضاوتهای بُرد کوتاه، کنار خودمون نبینیم
یهو میبینید واقعا وایستاده کنارمون که فقط پسی رو بزنه تا به خودمون بیاییم️
اینکه پسی بزنه بهترین لطف هستا، یهو می بینی نمیزنه و میذاره تو اشتباه خودت غرق غرق بشی تا جایی که نتونی نفس بکشی.
ولی تا بهش توکل کنی نجاتت میده -
sohrab
سلام
کسی که یادش میره از کجا شروع کرد...
کی بود و چی شد... -
Yas
-
محمد حسین میثاقی
ولی خارج از شوخی بچه خوبیه -
-
قضیه شهاب مظفری چیع ؟
-
علی پورخسروی دانش آموزان آلاءreplied to sohrab on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط علی پورخسروی انجام شده
sohrab اول شهاب مظفری
دوم امیر مسعودی و اون منتظری ️ -
sohrab وقتی یه چیزی از خدا میخوای میگی فلان کارو میکنم فلان کارو دیگه نمیکنم اگه بهم بدی اینو
اما دو هفته بعد قولتو یادت میره، یکم ازش دور میشی
... -
Nassim حرف درست
Infinitie. A در این جمله شما رو یاد چی میندازه؟ گفته است:
بابا بیخیال
برید سر درستون
فرض کنید اقا سهراب حوصلش سررفته خواسته یکم سر به سر ماها بزاره
برید اقا برید وقتتون اینجا هدر نره سر این تاپیک!بیخیال واقعا
پست 32 از 103