رشتهات رو بر اساس شخصیتت انتخاب کن
-
یک قاتل به تمام معنا
-
Yeganeh Robat Sarpooshi تجربی یازدهمreplied to M.an on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an INTJ
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to M.an on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an INFP
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Parsa Amini on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parsa Amini یعنی هیچکی شبیه من نبود؟
لعنت -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیانوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
M.an Shahab Ebadi sohrab
سلااام این آزمون عالی بود!!!!من توی چند سال اخیر چندین بار تست شخصیت شناسی MBTI دادم در سایت های مختلف و خارجی و حتی پیش روانشناس هم تست دادم هر دفعه شدم INTJ
این آزمون شما فوق العاده و بسیار دقیق بود!
خیلی ممنونم واقعا فوق العاده بود... معمولا سوالات آزمون ها یک شکل هستند همه جا... اما سوالات آزمون شما رو ک دیدم گفتم الان لابد تیپم رو اشتباه میگه اما بسیاار دقیق دقیق تیپم رو تشخیص داد واقعا ازین دقیق تر نمیشد خیلی ممنونم کیفیت آزمونش فوق العاده بود -
mahan alizadeh راست ميگن خودتون هم بگيد M.an
-
amirmohammad shakeriنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط amirmohammad shakeri انجام شده
خب الان میفهمم چرا همه قاتلن و فک کنم دلیلش هم مشخصه کامل
شدم istj و یک قاتل
این ازمون یکی از بهترین ازمون های شخصیت شناسی برای یه نوجون 17 / 18 سالس که اصلا وارد اجتماع نشده هنوز (مثل خودم). سر تقریبا همه ازمون های شخصیت شناسی من غالب سوالات رو با شک و تردید درباره خودم میزدم (این ازمون هم اوایلش با شک و تردید بود) ولی اینکه موضوع کشیده میشه به یه سمتی که تقریبا همه تجربش کردن و یه شناختی از خودشون داره خییلی نقطه قوت بالاییه به نظرم
هنوزم به نظرم این خیلی کامل نیست و دوست دارم 5 سال بعد و 10 سال بعد ازمون شخصیت شناسی بدم شاید که قاطعیت بیشتری داشته باشم
-
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمنوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
ENTJ
قاتل
دستا بالا -
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to amirmohammad shakeri on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri در رشتهات رو بر اساس شخصیتت انتخاب کن گفته است:
خب الان میفهمم چرا همه قاتلن و فک کنم دلیلش هم مشخصه کامل
شدم istj و یک قاتل
این ازمون یکی از بهترین ازمون های شخصیت شناسی برای یه نوجون 17 / 18 سالس که اصلا وارد اجتماع نشده هنوز (مثل خودم). سر تقریبا همه ازمون های شخصیت شناسی من غالب سوالات رو با شک و تردید درباره خودم میزدم (این ازمون هم اوایلش با شک و تردید بود) ولی اینکه موضوع کشیده میشه به یه سمتی که تقریبا همه تجربش کردن و یه شناختی از خودشون داره خییلی نقطه قوت بالاییه به نظرم
هنوزم به نظرم این خیلی کامل نیست و دوست دارم 5 سال بعد و 10 سال بعد ازمون شخصیت شناسی بدم شاید که قاطعیت بیشتری داشته باشم
چه وضعشه؟
یه مشت قاتل دور هم جمع شدیم -
M.an من ISFG ، خیلی از ویژگی هایی که بیان کرده بود ، من دارم
من قبلاً هدفم رو بر اساس شخصیتم انتخاب کردم ، الان دیگه کامل اطمینان پیدا کردم که هدفم رو درست انتخاب کردم
واقعاً انجام این جور تست ها و کسب اطلاعات درباره مشاغل و رشته ها برای هر دانش آموزی واجبه
من تا قبل از اون تحقیقاتی که قبلاً انجام داده بودم ، هیچ چیزی از رشته ها و مشاغل نمیدونستم
اما الان دیگه میدونم دارم برای چی تلاش میکنم
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Parsa Amini on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parsa Amini و جستوجوگرجستوجوگر دوس میدارم
-
INFP و شخصیتی که خیلی دوست دارم:)️
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to _Aram_ on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار منوتو شخصیتمون بهم میخوره با من ازدواج میکنی؟(الان فکر کن زانو زدم جلوت)
-
enfp (encurager)
-
INFP
-
من INFG و قاتل
-
Matilda2 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Parsa Amini on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Matilda2 on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ariana-ariana پایینش چی؟قاتل یا جستوجوگراگر جستوجوگر باشی همین امشب میام خواستگاریت
-
INFG قاتل
28/227