تبادل نظر راجب ماز
-
@نگین-محمدیان
من هنوز دودلم برای شرکت کردن چون دیگه حوصله فیلم دیدن ندارم
پارسال اینقدر فیلم دیدم زده شدم
ولی از یه طرف اگه پیشرفتی که میخوام رو توی زیست نکنم مجبورم بنویسم
رسیدن که به نظرم میشه رسید اره
مگر اینکه خیلی کند فیلم ببینی
هر روز یه تایم یک ساعت و نیمه برای فیلم بذاری اوکیه به نظرمsallar savadkoohi سلام شما بین تدریس راه ابریشم و فرهمندنیا کدوم رو انتخاب میکنید؟ چرا؟
-
sallar savadkoohi
سلام روزت بخیر
ان شالله که حالت خوب باشه
خب بالاخره همت کردم که بیام حرف بزنیم
من که امسال پشت میمونم پارسال درجریان بودی گزینه دو میدادم قرار شد امسال قلمچی ثبت نام کنم
در کنارش خیلیا مخصوصا یه رتبه برتر امسال بهم پیشنهاد داد که ماز رو هم شرکت کنم
حالا موندم ماز تک درس زیست شرکت کنم یا کلیه دروس؟؟نظری در رابطه باهاش نداری....
در کل به جز جز زیست ماز که تعریفش رو شنیدم بقیه دروس سطحش چطوره؟؟ میشه هرچی تجربه داری یا شنیدی بهم بگی
یکی میگه عمومی هاش خوب نیست،سطح فلان درسش خیلی بالاست و ...
بعد سوالای دیگه
ماز خب تبلیغاتش خیلی قویه آدم رو وسوسه میکنن
کلی پکیج تحت عنوان طلایی و نقره و ... دارن
الان مثلا یکی از پکیج هاش آزمون و کلاس سالیانه هست و یکی دیگه آزمون و کلاس تست
نظرت راجب کلاس هاش چیه؟؟ من مثلا راه ابریشم دلرم حالا الان با یه دبیر دیگه پایه رو دارم میخونم شاید اول مهر هم با اون ادامه بدم ولی خب کلاس هاش آدم رو وسوسه میکنه از طرفی نمیخوام تعدد منابع هم داشته باشم
کلاس تستش فکر نکنم ارزش شرکت کردن داشته باشه آخه در ماه فقط یه جلسه هست
تو هم دیدیم که گفتی میخوای کلاس سالیانه رو شرکت کنی...ببخشید فضولی هست ولی خب کدوم دبیرش؟؟ آخه کلاس هاشوکن از تیرماه شروع شده بعد من الان ثبت نام کنم نمیدونم بهشون برسم یا نه
فکر کنم یه حجمی از سوالام رو پرسیدمببخشید واقعا خیلی طولانی شد کلی وقتت رو گرفتم
-
sallar savadkoohi
سلام روزت بخیر
من که امسال پشت میمونم پارسال درجریان بودی گزینه دو میدادم قرار شد امسال قلمچی ثبت نام کنم
در کل به جز جز زیست ماز که تعریفش رو شنیدم بقیه دروس سطحش چطوره؟؟ میشه هرچی تجربه داری یا شنیدی بهم بگی
بعد سوالای دیگه
نظرت راجب کلاس هاش چیه؟؟ من مثلا راه ابریشم دلرم حالا الان با یه دبیر دیگه پایه رو دارم میخونم شاید اول مهر هم با اون ادامه بدم ولی خب کلاس هاش آدم رو وسوسه میکنه از طرفی نمیخوام تعدد منابع هم داشته باشم
تو هم دیدیم که گفتی میخوای کلاس سالیانه رو شرکت کنی...ببخشید فضولی هست ولی خب کدوم دبیرش؟؟ آخه کلاس هاشوکن از تیرماه شروع شده بعد من الان ثبت نام کنم نمیدونم بهشون برسم یا نه
فکر کنم یه حجمی از سوالام رو پرسیدمببخشید واقعا خیلی طولانی شد کلی وقتت رو گرفتم
@نگین-محمدیان
سلام
میشه درصد های تجربی تون رو بگین
البته اگر دوست داشتید
زیست و ریاضی ابریشم چطور بود براتون؟ -
sallar savadkoohi
سلام روزت بخیر
بعد سوالای دیگه
@نگین-محمدیان سلام وقتتون بخیر خواستم بپرسم شما با اساتید ماز پیش میرید یا راه ابریشم؟ چون با این نوع پکیج و تخفیفات ادم وسوسه میشه تهیش کنه اگه نوع معلما و کلاساش خوبن
-
Nrjs D در تبادل نظر راجب ماز گفته است:
@نگین-محمدیان سلام دوست عزیز
شما پارسال راه ابریشمی بودید؟ از زیست نتیجه نگرفتید؟سلام روزتون بخیر
آره راه ابریشمی بودم به اندازه ای که خونده بودم نتیجش رو گرفتم زیست هم خیلی عالی بود البته من فقط تدریس و پیش آزمون و پس آزمون رو دنبال میکردم تست ها رو خودم از کتاب میزدم و کم پیش میومد تست جای دیگه کار کنمAmir Shafie در تبادل نظر راجب ماز گفته است:
@نگین-محمدیان
سلام
البته اگر دوست داشتید
زیست و ریاضی ابریشم چطور بود براتون؟سلام
خیر درصد ها رو تمایلی ندارم بگم ولی خب زیست رو که گفتم راضی بودم و نتیجه گرفتم ریاضی هم تو آزمون ها برام مفید بود ولی کنکور با توجه به سختیش زیاد جوابگو نبود شاید درسنامه جدیدش بهتر باشه -
@نگین-محمدیان سلام وقتتون بخیر خواستم بپرسم شما با اساتید ماز پیش میرید یا راه ابریشم؟ چون با این نوع پکیج و تخفیفات ادم وسوسه میشه تهیش کنه اگه نوع معلما و کلاساش خوبن
Mhmdhsyn Parsa در تبادل نظر راجب ماز گفته است:
سلام وقت شما هم بخیر
الان که خودخوان و تقریبا با یه سری اساتید دیگه جلو میرم از مهر احتمالا با راه ابریشم پیش برم
راجب اساتید ماز هم میتونید تحقیق کنید تاپیک بزنید از بچه های دیگه بپرسید -
Nrjs D در تبادل نظر راجب ماز گفته است:
@نگین-محمدیان سلام دوست عزیز
شما پارسال راه ابریشمی بودید؟ از زیست نتیجه نگرفتید؟سلام روزتون بخیر
آره راه ابریشمی بودم به اندازه ای که خونده بودم نتیجش رو گرفتم زیست هم خیلی عالی بود البته من فقط تدریس و پیش آزمون و پس آزمون رو دنبال میکردم تست ها رو خودم از کتاب میزدم و کم پیش میومد تست جای دیگه کار کنمAmir Shafie در تبادل نظر راجب ماز گفته است:
@نگین-محمدیان
سلام
البته اگر دوست داشتید
زیست و ریاضی ابریشم چطور بود براتون؟سلام
خیر درصد ها رو تمایلی ندارم بگم ولی خب زیست رو که گفتم راضی بودم و نتیجه گرفتم ریاضی هم تو آزمون ها برام مفید بود ولی کنکور با توجه به سختیش زیاد جوابگو نبود شاید درسنامه جدیدش بهتر باشه@نگین-محمدیان
خیلی متشکرم
موفق و سلامت باشین -
سلام
وقتتون بخیر سوال داشتم در مورد ماز
چون یک چند نفری ازش تعریف میکردن و خب من خیلی در موردش نمیدونستم میخواستم از شما بپرسم در موردش که چی هست اصلا خوب هست کیفیتش و ازمونش چطور هست و ایا اصلا کتابی هم بیرون داده یا نه؟
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-همخوانی
@ریاضیا
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@انسانیا -
سلام
چون یک چند نفری ازش تعریف میکردن و خب من خیلی در موردش نمیدونستم میخواستم از شما بپرسم در موردش که چی هست اصلا خوب هست کیفیتش و ازمونش چطور هست و ایا اصلا کتابی هم بیرون داده یا نه؟
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-همخوانی
@ریاضیا
@انسانیاArian Khademi
ماز یه موسسه آموزشیه که اول با تک درس زیست شروع به کار کرد
هم آزمون داشت هم درس
به مرور بقیه درس هارو اضافه کردن هم آزمون و هم کلاس
اما همیشه معروف ترین و بالاترین کیفیت تدریس و آزمونشون برای درس زیسته
گروه آموزشی که الان کلاس آنلاین زیست ماز رو دارن مولف کتاب زیست خیلی سبز پینوکیو هم هستن
البته یه جزوه طلایی ۳ ساله هم تالیف کردن که اونم معروفه
چیز دیگهای هست بخواین بدونید؟ -
سلام
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-همخوانی
@ریاضیا
@انسانیاArian Khademi سلام من کلاس زیست فرهمندنیارو ثبت نام کردم تا الان 2 جلسه دیدم راضی بودم نکاتی که گفته شده خیلی بدردم خورد
و خودشونم میگن که چیزایی که تو کلاس گفته میشه از جزوه طلایی کامل تره -
https://forum.alaatv.com/topic/36845/تبادل-نظر-راجب-ماز?_=1630331788747
این تاپیک رو بخونید به نظرم کامله -
sallar savadkoohi
سلام روزت بخیر
بعد سوالای دیگه
@نگین-محمدیان
سلام خسته نباشید
من میخواستم ازمون گزینه دو ثبت نام کنم ولی الان دودل شدم
میخواستم ازتون بپرسم که از گزینه دو راضی نبودین ؟بخاطر برنامه ازمون یا سطح سوالاش؟ یا .. -
@نگین-محمدیان
سلام خسته نباشید
من میخواستم ازمون گزینه دو ثبت نام کنم ولی الان دودل شدم
میخواستم ازتون بپرسم که از گزینه دو راضی نبودین ؟بخاطر برنامه ازمون یا سطح سوالاش؟ یا ..milad havazyari سلام متشکرم شما هم خسته نباشید
سطح سوالای گزینه دو در طول سال خیلی خوب بود ولی این اواخر و آزمون های جامع یه مقدار زیادی سخت بود و من آمادگی نداشتم
حقیقتا من بخاطر برنامه سه هفته یه بارش کنار نیومدم چون آدم فکر میکنه زمان زیاده و میتونه بخونه بنابر این هفته های اول رو درست نمیخونه
مرور توی آزمون ها زیاد نبود اگه عقب می افتادی جبران کردنش سخت بود و....
امسال پشت کنکور موندم قرار شد برم قلمچی چون خب خیلی از مباحث رو آمادگی دارم و دوازدهم رو خوب خوندم میتونم سریع تر به آزمون ها برسم و برنامش دو هفته یه بار حس میکنم میتونه مناسب تر باشه
شما هم اگه الان توی تابستون جمع بندی خوبی از پایه داشتید و برنامه قلمچی براتون سنگین نیست میتونید در طول سال شرکت کنید و خودتون رو دو هفته یه بار محک بزنید
ولی اگه تابستون خیلی خوب نخوندید و میدونید که در طول سال نگران عقب افتادن از آزمون ها هستید با توجه به اینکه مدارس هم چه حضوری چه مجازی بالاخره هست و سنگینه گزینه دو پیشنهاد خوبی میتونه باشه
بازم سوالی بود در خدمتم -
milad havazyari سلام متشکرم شما هم خسته نباشید
سطح سوالای گزینه دو در طول سال خیلی خوب بود ولی این اواخر و آزمون های جامع یه مقدار زیادی سخت بود و من آمادگی نداشتم
حقیقتا من بخاطر برنامه سه هفته یه بارش کنار نیومدم چون آدم فکر میکنه زمان زیاده و میتونه بخونه بنابر این هفته های اول رو درست نمیخونه
مرور توی آزمون ها زیاد نبود اگه عقب می افتادی جبران کردنش سخت بود و....
امسال پشت کنکور موندم قرار شد برم قلمچی چون خب خیلی از مباحث رو آمادگی دارم و دوازدهم رو خوب خوندم میتونم سریع تر به آزمون ها برسم و برنامش دو هفته یه بار حس میکنم میتونه مناسب تر باشه
شما هم اگه الان توی تابستون جمع بندی خوبی از پایه داشتید و برنامه قلمچی براتون سنگین نیست میتونید در طول سال شرکت کنید و خودتون رو دو هفته یه بار محک بزنید
ولی اگه تابستون خیلی خوب نخوندید و میدونید که در طول سال نگران عقب افتادن از آزمون ها هستید با توجه به اینکه مدارس هم چه حضوری چه مجازی بالاخره هست و سنگینه گزینه دو پیشنهاد خوبی میتونه باشه
بازم سوالی بود در خدمتم@نگین-محمدیان
ممنون از توضیحتون
یه نظر دیگه ای هم که داشتم این بود که بعد از عید برنامه گزینه دو یکم بهتره
نظرتون دراین مورد چیه ؟ -
@نگین-محمدیان
ممنون از توضیحتون
یه نظر دیگه ای هم که داشتم این بود که بعد از عید برنامه گزینه دو یکم بهتره
نظرتون دراین مورد چیه ؟milad havazyari خواهش میکنم
آره تقریبا برنامه خوبی داره پارسال چند تا آزمون هم بعد از عید خودشون به عنوان هدیه اضافه کردن....
ولی مهم در طول سال هست که با برنامه کدوم کنار میاید بعد از عید دیگه وقت جمع بندی و دوره کردن هست فرقی نداره برنامه به چه صورت باشه