حسرت شما چیه ؟
-
حسرتم اینه ک ۲ روز پیش چرا اون مرتیکه رو با اسلحه
لوکاس، اسنایپ نکردم با ۱۷ تا کیل بتل رویال رو به پایان نرسوندمادیشو برداشتم پنجشنبه این هفته ان شا الله میرم برا سانس بعدی دعنشو صاف میکنم
واقعا اگ بگم بیشترین حسرتم الان سر اون گنجشکه هستش ک دیروز نتونستم نجاتش بدم و مرد..
خب من برم ادامه درس
-
Farnosh Pan ایشالله که همه چی خوب میشه
Arian Khademi ممنون
-
در زندگی همه ی مردم قطعا حسرت هایی وجود داره که باعث میشه با به یاد آوردنش غمگین بشیم و آفسوس بخریم و خیلی هاش بنظرم اونقدر بد هستن که خیلی خوبه با در میون گذاشتنش ۱ حال خودمون رو بهترین کنیم و ۲ عبرتی باشه برای دیگران.
حالا شما در زندگی چه حسرت هایی دارین؟
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا دانش آموز
دانش آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -
@roghayeh-eftekhari در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
Arian Khademi اما من هدفم اين نيست
درسته كه كشور ما مشكل داره اما اينكه ما ول كنيم بريم چي ميشه؟
كشوري ما خوبي هاي زيادي داره به شخصه هيچ وقت از كشورم خارج نميشم اين مردم باصفا اين طبعيت قشنگ اين جغرافياي عالي اين صميميت مهمون نوازي رو ول نميكنم برم و تمام تلاشم ميكنم كه چندسال ديگه ايران بشه جزء پيشرفته ترين كشورها
ومن روزي صدبار خداروشكر ميكنم كه درايران بدنيا اومدم و مذهبم شيعه است
هيچ حكومتي بي عيب نيست به جزء حكومت امام زمان
و هركي كه از مشكلات كشور بگه وطن فروش نيستهمچین از ویژگی های ایران میگی انگار اینا انور نیست:/
من ترجیح میدم زندگیمو بزارم سر چیزی که میدونم وقتی تهش به اولش نگاه میکنم راضی باشم گنده تر از ماها میخواستن درستش کنن و نتونستن
خوشبختی اینجا معنی نداره مگه جزو یه عده خاص باشی -
@roghayeh-eftekhari در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
Arian Khademi اما من هدفم اين نيست
درسته كه كشور ما مشكل داره اما اينكه ما ول كنيم بريم چي ميشه؟
كشوري ما خوبي هاي زيادي داره به شخصه هيچ وقت از كشورم خارج نميشم اين مردم باصفا اين طبعيت قشنگ اين جغرافياي عالي اين صميميت مهمون نوازي رو ول نميكنم برم و تمام تلاشم ميكنم كه چندسال ديگه ايران بشه جزء پيشرفته ترين كشورها
ومن روزي صدبار خداروشكر ميكنم كه درايران بدنيا اومدم و مذهبم شيعه است
هيچ حكومتي بي عيب نيست به جزء حكومت امام زمان
و هركي كه از مشكلات كشور بگه وطن فروش نيستهمچین از ویژگی های ایران میگی انگار اینا انور نیست:/
من ترجیح میدم زندگیمو بزارم سر چیزی که میدونم وقتی تهش به اولش نگاه میکنم راضی باشم گنده تر از ماها میخواستن درستش کنن و نتونستن
خوشبختی اینجا معنی نداره مگه جزو یه عده خاص باشیSherly V خوشبختي يعني چي؟
از نظر من خوشبختي يعني اين كه دل مردمت شاد بشه
خوشبختي يعني اينكه لبخند روي لب بچه هاي كشورت ببيني
خوشبختي يعني اينكه وقتي اما زمان ياد تو ميوفته يه لبخند ازته دل بزنه
از نظر من خوشبختي يعني اينكه غرب حتي از تصويرت بترسه و به هوش مصنوييش بگه هرجا تصويرت و ديد حذفش كنه!!!! -
@n-n-good در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
amirmohammad shakeri
اینکه میخواید مهاجرت کنید یه تصمیم شخصیه
ولی هیچ با خودتون فکر کردید که اگه این کشورمشکلی داره باید حل بشع
اینکه همه ول کنیم بریم که نمیشه پس کی میخواد درستش کنه
اگه واقعا کسی ادعا داره که نابغس بمونه و تو این اوضاع خودشو اثبات کنه
بله کشور ما مشکلات زیادی داره و من منکرش نیستم
اماا خوبیاییم داره که خیلیامون نمیبینیم تا وقتی که از این کشور بریم بعد میفهمیم خوبیاشو
اما اکثرا بهش اقرار نمیکنن
چون دراین صورت حرفای قبلیشون نقض میشه و ماهم چون میبینیم اونا میگن اونور همه چی اوکیه میگیم ای وای من اونجا بهشته و ایران جهنمبهرحال ازتون میخوام اگه روزی از این کشور رفتید به خاطر همون خوبیایی که الان به چشمتون نمیاد و بعدامتوجهشون میشید بدیاشو پیش بقیه بازگو نکنید
یه مدتی منم تو فکرم بود که بمونم و کمک به مملکت
ولی بعد این حوادث کرونا به یه نتیجه ای رسیدم : من به دنیا اومدم که برای ارزو هام زندگی و تلاش کنم. و در این حد میدونم ارزو های من درست کردن وضع مملکت نیست و فقط تلف کردن عمرمه. شما خیلی دوس داری بمون به کشور کمک کن من علاقه ای ندارم. به همین خونسردی و بی احساسی کامل هم این حرف رو میزنم
amirmohammad shakeri
خب پس کسی که دوس نداره کمکی به وضع کشورش کنه حق هم نداره ازش گلایه کنه
البته این نظر منه -
Sherly V
خوشبختی یعنی چی؟
یعنی پول؟
یعنی رفاه؟
یعنی موقعیت اجتماعی؟
یعنی رسیدن سریع به اهداف؟@n-n-good در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
Sherly V
خوشبختی یعنی چی؟
یعنی پول؟
یعنی رفاه؟
یعنی موقعیت اجتماعی؟
یعنی رسیدن سریع به اهداف؟ینی ازادی بیاین ینی احترام برابر به جنسیت ها ینی حق انتخاب ینی رفاه و امنیت شغلی ینی استفاده حداکثری از منابع خدادایی ینی استفاده کردن از توانایی ها
بخای تا صبح میتونم بگم ... -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@n-n-good در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
Sherly V
خوشبختی یعنی چی؟
یعنی پول؟
یعنی رفاه؟
یعنی موقعیت اجتماعی؟
یعنی رسیدن سریع به اهداف؟ینی ازادی بیاین ینی احترام برابر به جنسیت ها ینی حق انتخاب ینی رفاه و امنیت شغلی ینی استفاده حداکثری از منابع خدادایی ینی استفاده کردن از توانایی ها
بخای تا صبح میتونم بگم ...این پست پاک شده! -
Sherly V خوشبختي يعني چي؟
از نظر من خوشبختي يعني اين كه دل مردمت شاد بشه
خوشبختي يعني اينكه لبخند روي لب بچه هاي كشورت ببيني
خوشبختي يعني اينكه وقتي اما زمان ياد تو ميوفته يه لبخند ازته دل بزنه
از نظر من خوشبختي يعني اينكه غرب حتي از تصويرت بترسه و به هوش مصنوييش بگه هرجا تصويرت و ديد حذفش كنه!!!! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
amirmohammad shakeri در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
Sherly V در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
بچه ها داریم اسپم میکنیم بهتره بحث و داخل یه تاپیو دیگه ادامه بدین
amirmohammad shakeri @N-n-good @roghayeh-eftekhari Fariba ArbabiSherly V در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
بچه ها داریم اسپم میکنیم بهتره بحث و داخل یه تاپیو دیگه ادامه بدین
amirmohammad shakeri @N-n-good @roghayeh-eftekhari Fariba Arbabiبحث سر این چیزا فقط اتلاف وقته برای دو طرف و هیچ سودی نداره جز اینکه وقتت رفته و اعصابت خورده
من رفتم سر فیزیک یکم تست بزنم
من نیز هم
-
در زندگی همه ی مردم قطعا حسرت هایی وجود داره که باعث میشه با به یاد آوردنش غمگین بشیم و آفسوس بخریم و خیلی هاش بنظرم اونقدر بد هستن که خیلی خوبه با در میون گذاشتنش ۱ حال خودمون رو بهترین کنیم و ۲ عبرتی باشه برای دیگران.
دانش آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400Arian Khademi در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400شاید اینکه چرا زودتر با خونواده آلا آشنا نشدم
البته موارد دیگری هم هست ولی اینجا جاش نیست -
amirmohammad shakeri درسته اتلاف وقته اما مهم اینه ک درس عبرت بشه و دوباره اشتباه رو تکرار نکنی
F Gh 1 در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
amirmohammad shakeri درسته اتلاف وقته اما مهم اینه ک درس عبرت بشه و دوباره اشتباه رو تکرار نکنی
شما بمون زورتو بزن امثال منو متقائد کنی. من کارای مهمتر از بحث کردن با یه نفر پشت کیبورد دارم
-
F Gh 1 در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
شما بمون زورتو بزن امثال منو متقائد کنی. من کارای مهمتر از بحث کردن با یه نفر پشت کیبورد دارم
-
این پست پاک شده!