ایهام تناسب
-
سلام
وقتتون بخیر این بیت :
بر ماجرای خسرو شیرین قلم کشید
شوری که در میان من ست و میان دوست
این بیت میشه شوری را ایهام تناسب گرفت با شیرین ؟
منظورم اینکه خود شیرین در معنای طعم نیست اسم شخصه و حالا میشه با شوری که خودش هم در معنای طعم نیست ایهام تناسب گرفت؟
یا نه فقط وقتی میشه ایهام تناسب گرفت که یکی از اون اسم هایی که تناسب دارن در اون معنایی که تناسب میسازه باشه ؟
ممنون میشم کمکم کنید
دوازدهم @danial-hosseiny -
اصلا خودتو گیج نکن، در مرحله اولم به معنی دومه توجه نکن، ببا قدم به قدم بریم جلو...
خب
اول یه شور و شیرین دیدم
اصلااااا کاری ندارم معنیشون چیه ! در ظاهر با هم تناسب دارن دیگه !
از طرفی شور خب ایهامم داره !
تناسبشونم که از قبل پیدا کرده بودیم
پس میتونیم بگیم ایهام تناسبه -
سلام
وقتتون بخیر این بیت :
منظورم اینکه خود شیرین در معنای طعم نیست اسم شخصه و حالا میشه با شوری که خودش هم در معنای طعم نیست ایهام تناسب گرفت؟
یا نه فقط وقتی میشه ایهام تناسب گرفت که یکی از اون اسم هایی که تناسب دارن در اون معنایی که تناسب میسازه باشه ؟
ممنون میشم کمکم کنید
دوازدهم @danial-hosseiny@mitra-ism-rahmani فک کنم جمله دومتون درست تر باشه
-
سلام
وقتتون بخیر این بیت :
ممنون میشم کمکم کنید
دوازدهم @danial-hosseiny -
سلام
وقتتون بخیر این بیت :
ممنون میشم کمکم کنید
دوازدهم @danial-hosseiny@mitra-ism-rahmani فک نکنم ایهام تناسب باشه چون تو ایهام تناسب معنای دوم ی کلمه باید با کلمه دیگ تناسب داشته باشن و خب با توجه ب چیزی ک گفتی شور معنی مزه نمیده اینجاو معنی شوق و میده شوقم با شیرین هیچ تناسبی نداره البته بازم اقا دانیال باید بگن
-
سلام
وقتتون بخیر این بیت :
ممنون میشم کمکم کنید
دوازدهم @danial-hosseiny@mitra-ism-rahmani
شما یه واو رو توی بیت جا انداختین و من هی داشتم به این فکر میکردم که خب واقعا شیرین میتونه معنی طعم بده
اما خب اصل شعر چون میگه
"بر ماجرای خسرو و شیرین قلم کشید"
دیگه خب بدون شک این شیرین معنی اسم داره و نمیتونه طعم باشه.
حالا در کل، وقتی دوتا کلمه ایهام تناسب پیدا میکنن، که یکیشون با معنی ای که برای ما ایهام میسازه تناسب داشته باشه.
ما اینجا "شور" رو داریم که به هیچ شکلی معنی طعم نداره و درعین حال شیرین رو داریم که اونم معنی طعم نداره. به خاطر همین چون هیچکدوم معنی طعم ندارن که بتونیم یه جوری به اون یکی ربطش بدیم، فکر نمیکنم ایهام تناسبی وجود داشته باشه
️
بالاخره باید یه چیزی پیدا کنیم که "تناسب" رو برقرار کنه یا نه؟! -
سلام
وقتتون بخیر این بیت :
ممنون میشم کمکم کنید
دوازدهم @danial-hosseiny@mitra-ism-rahmani
عزیز ایهام تناسب نیاز به دو کلمه نداره ک !
فق ی کلمه میخواد
توی ایهام ما به یک کلمه نیاز داریم یا دو تا معنی متفاوت
اینو بخون
اگه بخوای شوری رو در معنای طعم بگیری؛ باید یه واژه ای ک متناسب باهاش باشه داخل شعر باشع
ولی توی این شعر؛ اصلا واژه ای متناسب با طعم و مزه و اینا وجود نداره -
@mitra-ism-rahmani فک کنم جمله دومتون درست تر باشه
Amin Ali Akbari جمله دومم کدومه ؟
-
@mitra-ism-rahmani
فق ی کلمه میخواد
اینو بخون
اگه بخوای شوری رو در معنای طعم بگیری؛ باید یه واژه ای ک متناسب باهاش باشه داخل شعر باشع
ولی توی این شعر؛ اصلا واژه ای متناسب با طعم و مزه و اینا وجود ندارهzahra movahedizadeh
دوست من ایهام تناسب دقیقا نیاز به دوتا کلمه داره.
یکی خود کلمه و کلمهٔ ی دیگه واژه ای داخل بیت که با کلمهٔ مدنظر ما تناسب برقرار میکنه و معنای جدیدی رو به کلمهٔ ما میده. -
@mitra-ism-rahmani
شما یه واو رو توی بیت جا انداختین و من هی داشتم به این فکر میکردم که خب واقعا شیرین میتونه معنی طعم بده
اما خب اصل شعر چون میگه
"بر ماجرای خسرو و شیرین قلم کشید"
دیگه خب بدون شک این شیرین معنی اسم داره و نمیتونه طعم باشه.
حالا در کل، وقتی دوتا کلمه ایهام تناسب پیدا میکنن، که یکیشون با معنی ای که برای ما ایهام میسازه تناسب داشته باشه.
ما اینجا "شور" رو داریم که به هیچ شکلی معنی طعم نداره و درعین حال شیرین رو داریم که اونم معنی طعم نداره. به خاطر همین چون هیچکدوم معنی طعم ندارن که بتونیم یه جوری به اون یکی ربطش بدیم، فکر نمیکنم ایهام تناسبی وجود داشته باشه
️
بالاخره باید یه چیزی پیدا کنیم که "تناسب" رو برقرار کنه یا نه؟!@danial-hosseiny خیلی تند تایپ کردم جا انداختم
منم همین نظر را دارم که چون اصلا یکی از اونا در اون معنی که میخوام تناسب بگیرم نیست ایهام تناسب نداره ولی تو تدریس آقای حسین خانی گفتن داره و درباره ش هم توضیح ندادن یعنی حواسشون نبوده یا واقعا هست -
@danial-hosseiny خیلی تند تایپ کردم جا انداختم
منم همین نظر را دارم که چون اصلا یکی از اونا در اون معنی که میخوام تناسب بگیرم نیست ایهام تناسب نداره ولی تو تدریس آقای حسین خانی گفتن داره و درباره ش هم توضیح ندادن یعنی حواسشون نبوده یا واقعا هست@mitra-ism-rahmani
من واقعا فکر نمیکنم ایهام تناسبی توش باشه
️
احتمالا نیاز باشه یه پستی بذاری، اون کلیپ رو مشخص کنی و از ادمین بخوای که رسیدگی کنه به این موضوع. -
@mitra-ism-rahmani
فق ی کلمه میخواد
اینو بخون
ولی توی این شعر؛ اصلا واژه ای متناسب با طعم و مزه و اینا وجود ندارهzahra movahedizadeh نه منظورم من اینه که میشه بین دو تا کلمه که معنی دومشون تو جمله نیست ولی با همون معنا تناسب دارن تناسب گرفت ؟
-
@mitra-ism-rahmani
من واقعا فکر نمیکنم ایهام تناسبی توش باشه
️
احتمالا نیاز باشه یه پستی بذاری، اون کلیپ رو مشخص کنی و از ادمین بخوای که رسیدگی کنه به این موضوع. -
@mitra-ism-rahmani
بالاخره میشه تلاش خودمونو بکنیم
️
-
@mitra-ism-rahmani
بالاخره میشه تلاش خودمونو بکنیم
️
-
@mitra-ism-rahmani
سوال پرسیدن هیچ ایرادی نداره رفیق
اینجاییم که از هم سوال بپرسیم. اگه خوشم نمی اومد، اصلا اینجا نبودم...
مزاحمتی درکار نیست... -
@mitra-ism-rahmani
البته میتونی هم اینجا پست بذاری، هم توی آلا تیکت بذاری. من واقعا حس میکنم این اشتباه شده. اگه هم اشتباه نشده باشه چه بهتر. همه مون یاد میگیریم
️
-
https://alaatv.com/c/25570
ادمین Arshia Yazdian سلام وقتتون بخیر
این فیلم دقیقه 14 و ثانیه 47 به بعد آقای حسین خانی شور را ایهام تناسب گرفتن که با دوستان به این نتیجه رسیدیم ایهام تناسب نداره ولی بازم شک دارم میخواستم ببینم واقعا این مورد ایهام تناسبه ؟ چون یه نکته جدید میسازه یا نه استاد حواسشون نبوده ؟ (خودشون هم داخل فیلم زیاد توضیح ندادن ) ممنون میشم اگه میتونید کمک کنید -
@mitra-ism-rahmani
سوال پرسیدن هیچ ایرادی نداره رفیق
اینجاییم که از هم سوال بپرسیم. اگه خوشم نمی اومد، اصلا اینجا نبودم...
مزاحمتی درکار نیست...